valentinovo

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Veljača 14, 2019 15:33

Dan sv. Valentina, popularno Valentinovo ili praznik zaljubljenih, slavio se i u Zadru. Centralna događanja bila su organizirana na  Narodnom trgu koji je jučer ujutro svjedočio dvijema potpuno različitim  "proslavama". S jedne strane, ako gledamo iz pravca mosta, na desno,  štand je postavila Turistička zajednica Grada, a nasuprot njih, na lijevo,  okupili su se aktivisti kluba studenata i studentica sociologije zadarskog  Sveučilišta - Antifjake.

Četvrtak, Veljača 7, 2019 17:47

Valentinovo - najromantičniji dan u godini?! Prema informacijama koje smo dobili iz Turističke zajednice Grada Zadra, izgleda da će  se Zadrani ove godine ipak morati najviše pouzdati u vlastitu maštu i dosjetljivost jer je romantika ove godine Zadar nekako zaobišla. Barem  ako se usporedi s dosadašnjim godinama.

Četvrtak, Veljača 7, 2019 10:34

Iako zimski mjeseci u malim mjestima djeci ponekad  mogu biti dugi i dosadni, veljača u Novigradu to nikako ne bi smjela biti  zahvaljujući bogatom i zanimljivom programu Čitaonice i knjižnice Novigrad, ali i pripremama za maškare koje ove godine prelaze i u ožujak.

Program pod nazivom Veljača u Knjižnici i čitaonici Novigrad osmislila je Ana Buterin iz Knjižnice i čitaonice Novigrad.

Četvrtak, Veljača 8, 2018 22:11

Ako još uvijek ne znate gdje ćete provesti Dan zaljubljenih, Arsenal je pravo mjesto za vas! Hit komedija s popularnim Zuhrom i odličnim komičarkama Mateom Elezović Brdar i Petrom Težak , „Metoda za brak“ dolazi 14.2 u 20 sati u Arsenal.

Predstava o bračnom paru koji zbog nesuglasica posjećuje psihijatricu nasmijava do suza dvorane diljem Hrvatske.

Predstava je bila dio službenog programa Festivala glumca u RH i ruši rekorde brojem posjetitelja.

Petak, Siječanj 26, 2018 13:33

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače s početkom u 20 sati  u HNK Zadar koncert će održati  jedan od najboljih hrvatskih kantautora, istinski romantičar Hari Rončević. 

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Skoro dva i pol sata zabavljali su zadarsku publiku Zoran Predin i Damir Kukuruzović sa svojim Django bendom, u petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar. Izvrsno raspoloženi, uigrani, Predin i Kukuruzović priuštili su okupljenima koncert o kojem će se zasigurno još dugo pričati - večer punu emocija, smjeha te prije svega glazbe - dobre glazbe.

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Dva sata koncerta i dva sata punog plesnog podija - tako bi se ukratko mogla opisati proslava Valentinova u Domu za stare i nemoćne Zadar. Kada je u pitanju ljubav, ime ovog doma u suštoj suprotnosti je sa njegovim korisnicima. A njima je ljubav bitna. Kao i zabava, što su i pokazali u subotu navečer.

Četvrtak, Veljača 12, 2015 00:00

"Zaželi ljubav" doživjet će svoje 4. izdanje 14. veljače, na Valentinovo, na Poljani Pape Ivana Pavla II. i zadarskom Forumu, a upriličit će je puštanje u zrak tisuće lampiona.

I ove će godine manifestacija imati humanitarni karakter, a prihodi od prodaje lampiona namijenjeni su zadarskim plivačima sa Downovim sindromom, Jurici Milinu i Luciji Mijolović.

Srijeda, Veljača 11, 2015 00:00

Bok, mi smo jedan dio grupe Detour i 13. veljače nastupamo u Arsenalu u Zadru. Dočekajte Valentinovo uz nas, poručili su putem video snimke Maja Posavec i Nenad Borgudan iz grupe Detour.

Utorak, Veljača 10, 2015 00:00

Valentinovo u HNK Zadar donosi koncert Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group te predstavu Srve veće od ruku.

Stranice