valentinovo

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Siječanj 26, 2018 13:33

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače s početkom u 20 sati  u HNK Zadar koncert će održati  jedan od najboljih hrvatskih kantautora, istinski romantičar Hari Rončević. 

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Skoro dva i pol sata zabavljali su zadarsku publiku Zoran Predin i Damir Kukuruzović sa svojim Django bendom, u petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar. Izvrsno raspoloženi, uigrani, Predin i Kukuruzović priuštili su okupljenima koncert o kojem će se zasigurno još dugo pričati - večer punu emocija, smjeha te prije svega glazbe - dobre glazbe.

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Dva sata koncerta i dva sata punog plesnog podija - tako bi se ukratko mogla opisati proslava Valentinova u Domu za stare i nemoćne Zadar. Kada je u pitanju ljubav, ime ovog doma u suštoj suprotnosti je sa njegovim korisnicima. A njima je ljubav bitna. Kao i zabava, što su i pokazali u subotu navečer.

Četvrtak, Veljača 12, 2015 00:00

"Zaželi ljubav" doživjet će svoje 4. izdanje 14. veljače, na Valentinovo, na Poljani Pape Ivana Pavla II. i zadarskom Forumu, a upriličit će je puštanje u zrak tisuće lampiona.

I ove će godine manifestacija imati humanitarni karakter, a prihodi od prodaje lampiona namijenjeni su zadarskim plivačima sa Downovim sindromom, Jurici Milinu i Luciji Mijolović.

Srijeda, Veljača 11, 2015 00:00

Bok, mi smo jedan dio grupe Detour i 13. veljače nastupamo u Arsenalu u Zadru. Dočekajte Valentinovo uz nas, poručili su putem video snimke Maja Posavec i Nenad Borgudan iz grupe Detour.

Utorak, Veljača 10, 2015 00:00

Valentinovo u HNK Zadar donosi koncert Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group te predstavu Srve veće od ruku.

Srijeda, Veljača 4, 2015 00:00

Utorak, Veljača 19, 2013 00:00

Ne može se objasniti što je to biti zaljubljen. To možda najbolje znaju ptice na grani. Ljubavi će biti zauvijek, treba je samo znati prepoznati. Večeras želimo vaša srca i duše ispuniti poezijom, prozom, kratkim pričama, kazao je Robert Nezirović, predsjednik četverogodišnjeg Književnog društva ZaPis

Petak, Veljača 15, 2013 00:00

Češće kupuju suprugama nego djevojkama. Ima i nekih koji kažu da je cvijeće za ljubavnicu, ali to su šaljivci. Oni koji stvarno kupuju ljubavnicama vjerojatno ne kažu ništa. Ima i žena koje cvijećem darivaju svoje partnere. Jutros je bila gospođa koja je tražila buket sa sedam crvenih ruža za svoga supruga, kaže cvjećarka

Petak, Veljača 15, 2013 00:00

U povodu Valentinova, dana zaljubljenih, ali i dana ljubavi prema bližnjemu, organizirali smo ovo međusobno druženje zabavnog karaktera između štićenika, socijalnih radnika, osoblja i volontera. Sve u cilju da se naši štićenici u ovom drugom životnom domu osjećaju kao da su kod kuće, kazala je domaćica Nataša Petrušić

Stranice