sas vektor

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
sas_vektor8
Petak, Veljača 27, 2015 00:00

Dok se u cijeloj Hrvatskoj održavaju prosvjedni skupovi radnika čije su tvrtke otišle u stečaj ili rade a ne primaju plaću, u Zadru će ovih dana biti održan nesvakidašnji skup. Radnici SAS Vektora održat će - skup zahvale! I to zahvale Ministarstvu financija i FINI koji su im pomogli da ovo ne bude samo još jedan slučaj propale tvrtke, već priča sa sretnim završetkom o nastavku proizvodnje.

sas_vektor7
Ponedjeljak, Veljača 2, 2015 00:00

Još jednim prosvjedom, održanim pred nekoliko dana radnici zadarske tvrtke SAS Vektor pokušali su upozoriti na tešku i besmislenu situaciju u kojoj su se našli. Uz isplatu svojih potraživanja, plaća i otpremnina, jedna od glavnih poruka bila je molba državi da poduzme korake koji bi ovu, nekad profitabilnu tvrtku, mogli spasiti.

Utorak, Siječanj 27, 2015 00:00

Tridesetak radnika SAS vektora održalo je prosvjed  zbog odugovlačenja postupka predstečjane nagodbe zbog koje im još  nisu isplaćene plaće i otpremnine u ukupnoj vrijednosti od milijun kuna. Radnici su upozorili kako im je najgore to što su se bavili jednom  od najprofitabilnijih gospodarskih grana u Hrvatskoj, proizvodnjom  brodica, pa su svejedno ostali bez posla. 

Nedjelja, Siječanj 25, 2015 00:00

Radnici SAS Vektora sutra će u 10.30 sati ispred zadarskog Doma sindikata održati prosvjed. Njih tridesetak, koliko ih je ostalo u firmi koja se bavi proizvodnjom brodova, na ovaj će način pokušati ukazati na tešku situaciju u kojoj su se našli nakon što uprava ne želi ispoštivati njihova prava.

Srijeda, Veljača 23, 2011 00:00

Četvrtak, Listopad 21, 2010 00:00

U sklopu otvaranja 12. BBS-a, upriličena je svijetska premijera Adriane 36, novog SAS Vektorovog plovila. Nakon što je nazočne pozdravio direktor SAS Vektora Denis Vidaković, o plovilu je govorio projektant Nikola Orešković iz Brodarskog instituta u Splitu. On je istaknuo zadovoljstvo izvedbom broda jer danas dosta rijetko u svijetu da se finalni proizvod poklopi s nacrtima projektanata.

Srijeda, Rujan 1, 2010 00:00

Petak, Kolovoz 27, 2010 00:00

"Adriana 36" je jahta koju mi nazivamo mlađom sestrom njezine prethodnice "Adriane 44", koja je proizvedena prije dvije godine i dva metra je veća od "Adriane 36". Ona će se i dalje proizvoditi, jer ima svoje kupce, ali uvidjeli smo da je taj brod prevelik i preskup. Zato smo se odlučili za proizvodnju manje jahte, pristupačne svakom nautičaru i onima koji se žele osjećati sigurno dok sami plove, kaže Vidaković

adriana
Srijeda, Kolovoz 26, 2009 00:00

Nove trošarine, koje uzrokuju enorman rast troškova i time cijena brodova, ugrozile su cijelu industriju do te mjere da prijeti njena propast. Ako Vlada RH hitno ne odustane od ovog pokušaja punjenja državnog proračuna, zakucat će posljednji čavao na lijes hrvatske male brodogradnje i izazvati katastrofalnu gospodarsku i socijalnu štetu

Stranice