fotografi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
hnd_izlozba6
Srijeda, Studeni 18, 2009 00:00

Odabir fotografija je djelo međunarodnog žirija kojeg su činili Wade Goddard (voditelj galerije War Photo Limited iz Dubrovnika), Zijah Gafić (Getty Images iz Sarajeva) i Bela Szandelski (Associated Press iz Budimpešte)

photo
Utorak, Studeni 17, 2009 00:00

izlozba_kuckar3
Utorak, Listopad 6, 2009 00:00

U okviru obilježavanja Dana obrane grada Zadra večeras je u foajeu Hrvatske kazališne kuće otvorena izložba dokumentarnih fotografija pod nazivom "Razaranje Zadra". Autori Zvonko Kucelin i Željko Karavida u to su vrijeme bili jedini fotoreporteri u Zadru, a sinoć izložene fotografije snimljene su upravo u ovo vrijeme 1991. godine te svjedoče o stradanju civila i građevina, stanju na razorenim gradskim ulicama, potopljenim brodovima...

pozdravizlozba_1
Srijeda, Lipanj 3, 2009 00:00

Ples, glazba i igra ukomponirani u različita godišnja doba, ali na jednom mjestu, najpoznatijoj zadarskoj instalaciji Pozdravu Suncu. Tako se ukratko može sažeti izložba zadarskog fotografa Filipa Brale čije je svečano otvorenje održano sinoć u Arsenalu.

Izložbu je otvorila županijska pročelnica za kulturu Renata Peroš, a otvorenju je prisustvovao i poznati zadarski arhitekt Nikola Bašić.

izlozba_filip_pozdrav_suncu
Petak, Svibanj 22, 2009 00:00

otocni
Petak, Ožujak 13, 2009 00:00

Jučer je u Arsenalu svečano otvorena 2. izložba fotografija "Otočni fotografi Zadarske županije". Na izložbi je radove izložio 21 autor, a posjetitelji imaju priliku vidjeti 73 vrhunska uratka. Organizator izložbe je Foto klub Kornat koji je također i nakladnik kataloga u kojem se mogu naći neki od izloženih primjeraka. Također je pripremljen i katalog s prošlogodišnje, prve izložbe otočne fotografije.

nekic_gavran
Četvrtak, Veljača 19, 2009 00:00

Svjetlo koje obasjava kapelicu pobudilo je u meni asocijaciju na Gavranovu dušu koja obasjava velebitske vrhove, kazao je Nekić