joso nekic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 23, 2020 13:25

Iako je sam sebe »otpisao« iz utrke za unutarstranačke izbore, čini se kako bi aktualni predsjednik zadarskog HDZ-a Joso Nekić opet mogao biti jedan od favorita. Naime, još u veljači ove godine za naš je list decidirano izjavio kako se neće više kandidirati za novi mandat.

Srijeda, Rujan 9, 2020 10:21

S obzirom na najzahtjevniji početak školske godine u bližoj, a vjerojatno i daljoj povijesti školstva, čini se kako je prvi nastavni dan u svim zadarskim školama protekao sasvim u redu, ukoliko se takvim može nazvati dan organiziran pod strogim epidemiološkim mjerama. Pročelnik gradskog UO za odgoj i školstvo Joso Nekić izrazio je svoje zadovoljstvo spremnošću gradskih škola za početak ovako jedne izazovne školske godine.

Petak, Kolovoz 14, 2020 16:46

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i ove će godine usprkos koronakrizi i neizvjesnom početku školske godine, prema riječima Jose Nekića, pročelnika Upravnog odjela za odgoj i školstvo u Gradu Zadru, kao i protekle četiri godine, otvoriti poziv za dostavu projektnih prijedloga za projekt Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva.
 

Srijeda, Travanj 29, 2020 11:55

Gradski vrtići Radost i Sunce ove godine omogućili su online upis djece u jaslice i vrtić za pedagošku godinu 2020./21., a o čemu su sve korisnike obavijestili na svojim internetskim stranicama.

Četvrtak, Veljača 27, 2020 09:00

Joso Nekić, aktualni predsjednik Hrvatske demokratske zajednice grada Zadra neće se kandidirati za drugi mandat na čelu gradske organizacije ove stranke! Nekić je prije izvjesnog vremena javno objavio tek toliko da je odluku o tome donio odavno, ali nije konkretizirao kakva je odluka – hoće li se kandidirati ili ne.
Na naš jučerašnji upit, Joso Nekić je dao jasan odgovor i k tome obrazložio zašto je tako odlučio:

Petak, Siječanj 10, 2020 08:00

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Zadar Joso Nekić javio se Zadarskom listu s molbom da se objavi odgovor na članak u našoj novini od 8. siječnja 2020. godine pod naslovom ''Nekić: Odluku o kandidaturi za predsjednika GO-a donio sam davno''.
Naveo je kako novinarka u tekstu navodi da je ''HDZ u Zadru izgubio kvartovske izbore, potom preferencijalno i europarlamentarne, a sada i predsjedničke izbore…''

Petak, Rujan 20, 2019 16:30 2

Socijaldemokratski foruma žena SDP-a Hrvatske i Socijaldemokratski forum žena SDP-a Zadar poslali su jučer priopćenje u povodu napada Jose Nekića, pročelnika Grada Zadra za školstvo i obrazovanje, na gradsku vijećnicu SDP-a Jelenu Jelavić, na sjednici Gradskog vjeća održanoj u četvrtak.

Utorak, Lipanj 4, 2019 12:24

Ove jeseni mnogi će roditelji osnovnoškolaca moći malo  predahnuti jer je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa za sljedeću  školsku godinu osiguralo besplatne udžbenike za sve učenike svih razreda osnovne škole.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 19:38

Na današnjem Kolegiju gradonačelnika u Gradskoj upravi pročelnik Joso Nekić predstavio je projekt Mreža ZaDar koja se odnosi na inovativne vrtiće vrijedan 14,3 milijuna kuna osiguranih iz EU fonda.

Petak, Rujan 7, 2018 22:00

Dosta polemike vodilo se i oko prijedloga izmjena plana za područje  predškolskog odgoja i školstva. Ta proračunska stavka uvećana je za jedan milijun, a pročelnik Joso Nekić pojasnio je kako se taj iznos odnosi  na povećanje izdataka za plaće odgojitelja, nakon što je nedavno sa sindikatima potpisan Kolektivni ugovor.

Stranice