joso nekic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Studeni 29, 2017 14:11

Iako na području grada Zadra ima nešto manje od 500 mjesta u jaslicama, čini se kako taj broj nije u srazmjeru s potrebama. Našoj redakciji obratili su se roditelji koji ovih dana obilaze dječje vrtiće u potrazi za jasličkim smještajem, no mjesta nema, odgovor je koji dobivaju.

Utorak, Listopad 31, 2017 22:10 1

Nakon vijesti o ostavkama rukovodstva gradskog i županijskog odbora HSP Ante Starčevića te informaciji da kompletno članstvo  odlazi stranci Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića - Neovisni za Hrvatsku,  zatražili smo komentar lokalnog HDZ-a, osobito nakon informacije da  su nakon ove vijesti sazvali sjednicu Županijskog odbora HDZ-a.

Četvrtak, Listopad 26, 2017 11:52

Neisplaćene subvencije za nabavu školskih udžbenika učenicima gradskih osnovnih škola bit će isplaćene najkasnije početkom prosinca. Grad je do sada riješio oko dvije trećine zaprimljenih zahtjeva, a zadnja bi trećina trebala biti na računima roditelja/skrbnika najkasnije za nešto više od mjesec dana. Potvrdio je to pročelnik gradskog Upravnog odjela za odgoj i školstvo Joso Nekić.

Srijeda, Rujan 6, 2017 12:37

 U nedavno provedenom istraživanju hrvatskih gradova koji najviše, odnosno najmanje, izdvajaju za učenike, konkretno za subvencioniranje ili podjelu besplatnih udžbenika, neslavni su podaci izneseni za gradove Zadar i Rijeku. Ova dva grada, naime, s obzirom na proračune i činjenicu kako nije riječ o siromašnim lokalnim samopuravama najmanje daju za učenike.

Subota, Rujan 2, 2017 18:45

Svečanim potpisom ugovora s ministricom znanosti i obrazovanja RH Blaženkom Divjak i službeno su odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 8 milijuna kuna za projekt Zadarske županije i 30 partnera "Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka". Svečanosti potpisivanja i uručivanja ugovora u Zagrebu nazočili su zamjenik župana Zadarske županije Šime Vicković i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ivan Šimunić.

Petak, Srpanj 21, 2017 15:48

Roditelji djece koja se nisu uspjela upisati u gradski vrtić mogu djecu upisati u neki od privatnih vrtića koje subvencionira Grad i koji imaju istu cijenu kao i gradski 

Ponedjeljak, Lipanj 27, 2016 00:00 1

Svatko tko je imao prilike naći se iza Kalmete na njegovoj uobičajenoj jutarnjoj ruti od parkirališta na Muraju do ureda na Narodnom trgu, mogao je pratiti zanimljivu situaciju. Naime, zadarskom gradonačelniku ponekad se teško bilo "probiti " do Gradske uprave zbog ljudi koji su mu željeli nešto reći, stisnuti ruku ili ga samo pozdraviti.

opcinski_sud
Utorak, Veljača 5, 2013 00:00

Dr. Josip Škavić, vještak medicinske struke, kazao je kako je oštećeni Joso Nekić preminuo uslijed krvarenja i nagnječenja mozga te da ta ozljeda nema nikakve veze s njegovim ranijim ozljedama glave. Također, istaknuo je kako je krvarenje nastalo uslijed udarca glavom o pod pri padu

Petak, Siječanj 11, 2013 00:00

Svjedok koji je, u vrijeme tučnjave na Pagu, bio konobar za šankom kazao je da se više ničega ne sjeća jer je od događaja nakon kojeg je Joso Nekić preminuo prošlo 20 godina

Stranice