centar mocire

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Rujan 3, 2019 10:02

Dolazak ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vesne Bedeković u Centar Mocire rukovodstvu Grada Zadra bila je prilika da pokaže kako se gradnja Centra za osobe s posebnim potrebama doista primiče kraju te kako će korisnici, koji već 12 godina čekaju na useljenje, dogodine zaista ući u novi prostor. Međutim, toga dana kada je ministrica došla u Zadar dogodilo se nešto čudno - obilazak Mocira zatvorio se za javnost!

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 16:18

U službenom posjetu Gradu Zadru boravila je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić sa suradnicima. Tijekom boravka Zadru održala je radni sastanak s gradonačelnikom Brankom Dukićem i suradnicima na temu pripreme i provedbe aktivnosti ministarstva, koje se odvijaju na području Grada Zadra.

Utorak, Lipanj 25, 2019 14:54

Nakon što je odabran i nadzor, čini se kako će napokon  početi radovi na dovršetku Centra Mocire, toliko dugo iščekivanog.  Ukoliko bi sve išlo po planu čini se kako bi se u centar kroz sljedeće  proljeće mogle useliti sve planirane ustanove, među ostalim Osnovna  škola Voštarnica. Iako to nije početak školske godine, u ovoj školi jedva  čekaju preseljenje.

Nedjelja, Lipanj 9, 2019 16:34

Temeljem  Zakona o javnoj nabavi gradonačelnik Zadra  Branko Dukić donio je odluku kako će Granda projekt d.o.o. iz Zagreba  izvršavati stručni nadzor na dovršenju i dogradnji Centra Mocire. Ponuda ove tvrtke u iznosu od 287.500 kuna ocijenjena je    kao ekonomski najpovoljnija.

Protiv ove odluke moguća je žalba.

Četvrtak, Travanj 25, 2019 11:01

Jedna od udruga kojima dovršetak Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire najviše znači zasigurno je Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama "Svjetlo". Naime, njeni su članovi osobe starije od 21 godinu koje su već davno izišle iz obrazovog sustava kojega su pružali vrtić i osnovna škola za djecu s teškoćama u razvoju, "Latica" i "Voštarnica".

Petak, Travanj 19, 2019 18:13

U zadarskoj Gradskoj vijećnici upriličeno je svečano potpisivanje Sporazuma o radovima na rekonstrukciji i dogradnji Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama  „Mocire". Ugovor su potpisali gradonačelnik Zadra Branko Dukić i vlasnik građevinske tvrtke Krekić avangard, Siniša Krekić.

Petak, Travanj 19, 2019 11:56

U zadarskoj Gradskoj vijećnici upriličeno je svečano potpisivanje ugovora za dovršetak Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama "Mocire." Ugovor su potpisali gradonačelnik Zadra Branko Dukić i vlasnik građevinske tvrtke Krekić avangard, Siniša Krekić.

Petak, Ožujak 29, 2019 17:11

Na prijedlog Povjerenstva Grada Zadra gradonačelnik Branko Dukić donio je odluku kako će tvrtka Krekić avangard d.o.o. iz Zadra  izvesti radove na dovršenju i dogradnji Centra za odgoj, obrazovanje,  rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire. Krekić  avangard je dao ponudu  od 24.135.794,39 kuna, dok je procijenjena vrijednost radova u javnom natječaju bila 21,3 milijuna kuna.    

Utorak, Veljača 5, 2019 09:42

Nakon što je rok natječaja za dovršetak Mocira produljen do  24. siječnja, u Gradu Zadru saznajemo kako je došlo do još jednog produljenja roka.

Zbog potencijalnih ponuđača koji su tražili dodatna objašnjenja pojedinih stavki donesena je odluka da se rok produlji za 15 dana. Računa se  kako će se izvođači na ovaj način bolje pripremiti te će i Upravni odjel za  prostorno uređenje i graditeljstvo dobiti kvalitetne ponude među kojima  će moći izabrati najboljeg izvođača.

Srijeda, Siječanj 16, 2019 12:46

Iako je rok natječaja za dovršenje i dogradnju Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama  Mocire istekao 14. siječnja, u Upravnom odjelu za prostorno uređenje i  graditeljstvo saznajemo kako je novi rok produljen do 24. siječnja.

Zamjenik pročelnika, Matko Segarić, kaže nam kako su razlog tome  upiti zainteresiranih izvođača zbog kojih su odlučili ipak produljiti rok  dajući im još deset dana za pripreme ponuda.

Stranice