dan zena

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Ožujak 8, 2018 16:04

- Vi ste nama muškarcima posebno važne. Zaslužujete posebnu pažnju danas, ali i inače. Mi držimo do vas, jer vi držite tri kanutna kuće. Ne postoji više podjela na muške i ženske poslove. Vi ste te koje nas činite vedrijima i boljima, poručio je župan Božidar Longin uoči početka kolegija čestitajući Međunarodni dan žena. Pritom je prisutnim novinarkama poklonio ruže, a djelatnice županije je darivao ranije ujutro.

Srijeda, Ožujak 7, 2018 15:41

U organizaciji Građanske inicijative, 8. ožujka 2018. U 17 sati održat će se prosvjedni marš građana i građanki.

Srijeda, Ožujak 7, 2018 15:21

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, mi već šestu godinu zaredom, organiziramo akciju pod nazivom - Ne daj da te gaze. Na ovaj način želimo senzibilizirati javnost i skrenuti pozornost na položaj žena u našem društvu danas jer smatramo da, nažalost, još uvijek žena nema položaj kakav zaslužuje u suvremenom društvu i u 21. stoljeću. Mi bismo željeli da žena danas osjeća sigurnost u prvom redu egzistencijalnu i da zna da je jednako vrijedna kao muškarac.

Utorak, Ožujak 6, 2018 21:24 1

Prednost pri zapošljavanju poslodavci u Hrvatskoj i dalje daju muškarcima, u odnosu na žene i to je činjenica, kazala je na okruglom stolu s temom "Žene na tržištu rada" doc. dr. Božena Krce Miočić sa Sveučilišta u Zadru, a sve u prigodi obilježavanja 8. ožujka Međunarodnog dana žena.

Srijeda, Ožujak 8, 2017 00:00 1

Hrvatskom saboru, zastupnicama i zastupnicima poručujemo; nemate mandat za mizoginiju, ukidanje naših stečenih prava, nemate mandat propisati obvezna savjetovanja ženama koje se odluče na pobačaj - poručili su iz ove građanske inicijative

Utorak, Ožujak 8, 2016 00:00

Utorak, Ožujak 8, 2016 00:00

Utorak, Ožujak 10, 2015 00:00

Međunarodni Dan žena, nekada popularni "8. mart", koji se slavi diljem svijeta, zasigurno se najveselije proslavio u Biogradu  na Moru. U humanitarno nagradno gastro glazbeno plesnoj manifestaciji udruge Žene s osmijehom sa sjedištem u Sv. Filip i Jakovu, u restoranu Rene na katu Bure centra bila je to zasigurno najžestvenija i najvatrenija zabava u Zadarskoj županiji.

Ponedjeljak, Ožujak 11, 2013 00:00

Dobro bi bilo da Zadar izgubi ružni epitet bastiona HDZ-a i za to postoje realni razlozi. Ta stranka stvara sliku strašno uspješnog grada Zadra, predstavlja ga kao vodećeg u Hrvatskoj što apsolutno nije istina. To je bilo točno 80-ih godina kada smo imali razvijenu industriju. Danas su ljudi, prvenstveno mladi, bez posla i na rubu egzistencije, istaknuo je Knez

Subota, Ožujak 9, 2013 00:00

Najnaprednije zemlje su upravo one u kojima postoji visoka uključenost žena u društveni, politički i ekonomski život, ističe Merdić

Stranice