Zabava

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 14:43

U srijedu, 30. svibnja u zabočkom ZCUK Regenerator otvoren je 22. Ha|Ge|eF, najdugovječniji hrvatski festival nove glazbe.

Četvrtak, Svibanj 31, 2018 16:10

U Hrvatskom narodnom kazalištu održan je 27. Benja fest na  kojemu je nastupilo 15 izvođača solista, dok je školski zbor revijalno otpjevao dvije pjesme. Pobjednica ovoga izdanja jest Antea Grgin iz 4. e razreda s pjesmom Život nije siv. Drugoplasirana je Ema Pijaca iz 2. a (Na  morskom dnu), dok je treće mjesto pripalo Hani Grubić iz 6. b razreda  (Black Velvet), sve po odluci stručnoga povjerenstva. Još su nastupili i zajedno sa svima zasluženi pljesak pobrali Nela Matešić (1.

Srijeda, Svibanj 30, 2018 14:29

Zadarska galerija ZadArt bila je pretijesna u utorak navečer  za sve posjetitelje otvaranja izložbe unikatnog ručno izrađenog nakita i  modnih dodataka „ARtDoOR“, prezentaciji dva zadarska modna brenda: 2RARE designa Frane Šunića i Nene Ninčević Mandić te Gallerie Divine Antonije Gospić. U suradnji sa Školom primjenjene umjetnosti i  dizajna Zadar, čiji su radovi također bili izloženi, spomenuti su se zadarski kreativci po prvi puta zajedno i to u galerijskom prostoru predstavili javnosti.

Srijeda, Svibanj 30, 2018 13:24

- Nakon šest godina The Garden Resorta u Tisnom, teška srca smo primorani najaviti da će ovo biti zadnja godina kako ćemo biti prisutni na ovoj lokaciji ugošćavajući međunarodne događaje koji privlače tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Ovog ponedjeljka, 28. svibnja, Općinsko vijeće Tisno glasovalo je za ponovno izdavanje dozvole rada Vortex beach baru, koja je bila ukinuta prošle godine zbog ilegalnog rada odmah uz našu lokaciju.

Utorak, Svibanj 29, 2018 14:30

Na plaži Ručica na Pagu snimljen je videospot za Severininu pjesmu Unaprijed gotovo, kako donosi Radio Pag.  U pjesmi i spotu se pojavljuje i Petar Grašo. Glazbu za pjesmu Unaprijed gotovo napisao je Goran Ratković, tekst je napisala Marina Tucaković, a videospot je snimio Darko Drinovac.

Utorak, Svibanj 29, 2018 09:43

U suradnji sa Školom primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar, zadarski nakit umjetnici: Frane Šunić i Nena Ninčević Mandić -  2RARE design te Antonija Gospić - Galleria Divina u utorak u 19 sati u galeriji ZadArt otvaraju izložbu unikatnog hand made nakita i modnih  dodataka „ARtDoOR“.

Četvrtak, Svibanj 24, 2018 12:24

Hitno se traže statisti za potrebe snimanja spota za zaštitu Hrvatske od požara. Supercasting i Filmski ured Zadar pozivaju zainteresirane žene i muškarce iz Zadra i okolice u dobi od 25 godina na više da se prijave ako žele sudjelovati u snimanju. Prijaviti se možete slanjem mail-a na rea@supercasting.agency uz sljedeće podatke:

1. Pošaljite dvije fotografije - lica i stasa (na kojima se dobro vidite)

2. Ime i prezime

Srijeda, Svibanj 23, 2018 15:13

Nakon što je sa svojom neponovljivom 'zaglavio' u parelelnom svemiru, samozatajni pjevač, vraća se, pravim ljetnim hitom.

U vrijeme dok svi jurimo svakodnevne obveze, putem gubimo ono najbitnije, vrijeme koje posvećujemo sami sebi, ali i ljudima oko nas. Stoga, zastanimo kratko i iskoristimo upravo taj trenutak, koji je sada i tu, jer ponoviti se više neće.

Poruka je to nove glazbene priče, 'Sve bi bilo mnogo bolje' iz autorske radionice  Borisa Rogoznice.

Srijeda, Svibanj 23, 2018 14:46

Mensa, međunarodna organizacija koja okuplja ljude koji  na standardiziranom IQ testu postižu rezultate više od 98 posto ukupne populacije, dakle natprosječno inteligentne ljude, u subotu 26. svibnja u tri termina, u 10 sati, u 11 sati i u 12 sati, u prostorima gimnazije  Vladimira Nazora u Zadru, Perivoj Vladimira Nazora 3/II organizira  službeno testiranje IQ-a.

Ponedjeljak, Svibanj 21, 2018 11:55

Emotivno smo uglavnom monogamna bića no tjelesno poligamna. Da vam to jednostavnije objasnim usporedila bih seksualni život s prehranom. Ako vi pet dana u tjednu jedete sardine, za vikend ćete poželjeti kavijar. No isto tako i ako pet dana u tjednu jedete kavijar, za vikend ćete poželjeti sardine.

Stranice