Zabava

Utorak, Veljača 5, 2019 13:10

Nika Storeli, osamnaestogodišnjakinja iz Biograda ovogodišnja je dobitnica glavne nagrade najnovije nagradne igre Bure  d.o.o. "I ove godine Bure daruje te vaše snove ostvaruje!" - automobila  Peugeot 108 ACTIVE 1.0 VTi 72 vrijednosti 78.738,61 kuna. Neopisivu  radost mladoj je dobitnici donijela trogodišnja djevojčica Marija Mršić  koja je uz podršku okupljenih na izvlačenju koje je održano u nedjelju,  prije dva dana, u Bure Centru, izvukla dobitni kupon.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 12:06

Prirodna ili "industrijska" kozmetika – pitanje je koje muči  mnoge. U svijetu sve više zatrovanom, prirodna ipak preuzima primat  jer se sve veći broj ljudi okreće što prirodnijem načinu života, koristeći  što više eko namirnica, kako za unos u tijelo tako i u raznoraznim kremicama i pomadama. No, je li "industrijska" kozmetika baš tako loša,  kako se također može čuti, i može li prirodna odgovoriti na sve izazove  kože, pogotovo zrele komentira mag.

Ponedjeljak, Veljača 4, 2019 11:40 1

Iako se sve češće govori kako brak nije "na cijeni", a neprestano statistički ali i oko nas raste broj razvoda ima i životnih priča  sa sretnim ishodima. Sedamdesetgodišnja Luca i tri godine stariji Ive  Matković iz Grgurica u crkvi sv. Nikole, biskupa, u Islamu Latinskom ispred don Šime Žilića, obnovili su bračne zavjete.

Četvrtak, Siječanj 31, 2019 19:15

Ragu od mušuna s crnim tagliatelama, satay s kremom od  kikirikija, salata od nara, kupusa, koromača i jabuke te pas sa sušenim  pamidorima pržen u grizu na kremi od kukuruza šećerca, delicije su  koje je jučer pripremao, zapravo demonstrirao njihovu pripremu, poznati kuhar David Skoko, u okviru još jednog Zadar Cooking Classa.

Ponedjeljak, Siječanj 28, 2019 14:08

Prošli je tjedan zaključena najnovija nagradna igra Narodnog trgovačkog lanca Bakmaz - "Tradicionalno za dar". Završnica je  održana u Bakmaz centru u Novom Bokanjacu, gdje je za sve okupljene  već tradicionalno pripremljen atraktivan program koji je vodio Dario  Terzin, pjevač grupe Rockatansky koja se za tu priliku okupila u punom  sastavu.

Ponedjeljak, Siječanj 28, 2019 13:53

Muškat žuti PZ Maslina i vino iz Polače šampion je bijelih vina u postupku proizvodnje, a Syrah Bože Bačića iz Podgrađa  šampion je crnih vina u postupku na vinskom festivalu u Stankovcima,  najdugovječnijeg festivala u Zadarskoj županiji punog naziva 22. degustacija vina Sjeverne Dalmacije "Vinkovo 2019."

Ponedjeljak, Siječanj 28, 2019 12:02

Došli smo na hitan poziv te smo zatekli pacijenta u stanju  kliničke smrti. Počeli smo odmah s reanimacijom, davanjem elektrošokova i adrenalinske injekcije. Nažalost to nije urodilo plodom. Pacijent je reagirao tek na ljudsku masažu srca i davanja umjetnog disanja. Vratili smo Poluotok u život, ali stanje nije bajno. Stabilno je ali tako - tako. Prognoze su totalno nezahvalne.

Nedjelja, Siječanj 27, 2019 17:46

Popularno lovinačko Izletište – Sanjkalište Cvituša danas je ugostilo poznatog hrvatskog fotografa Šimu Strikomana koji je na Cvituši uz pomoć brojnih posjetitelja snimio milenijsku fotografiju u čast našeg proslavljenog skijaša, Ivice Kostelića!

Čarobna, snijegom okupana Cvituša, tradicionalna je dalmatinska zimska vikend destinacija koja svojim bogatim zabavno sportskim vikend programima privlači i sve više posjetitelja iz Zagreba i Primorja.

Subota, Siječanj 26, 2019 11:49

Na 10. Sajmu otočnih proizvoda koji se održava za vrijeme  Škrapinga 2019. sudjelovat će i Udruga „Ruta“ s Cresa koja će na štandu izložiti originalne predmete od creske vune i slikovnicu „Majstor  Macmalić“.

Petak, Siječanj 25, 2019 12:39 1

Svjetsko čudo u Pakoštanima, u staji OPG-a Neven  Šarin, koza Biliška je ojarila šestorke, po troje muških i ženskih jarića.  To je pravo čudo, s obzirom na to da koze obično imaju dva kozlića, a  vrlo rijetko se događa da imaju tri.

Stranice