pritvor

Srijeda, Veljača 6, 2019 13:00

Slučaj 31-godišnjeg Darka Kovačevića zvanog Daruvarac, osuđenog na pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje djevojke, ponovno je u središtu pažnje hrvatske javnosti. Naime, Daruvarac bi u nedjelju trebao biti pušten iz pritvora budući da ističe zakonski rok njegova pritvaranja za kazneno djelo za koje je predviđena kazna do pet godina.

Petak, Kolovoz 18, 2017 14:17

Policija je u Tisnom u zadnjih petnaestak dana uhitila četvoricu britanskih turista koje sumnjiči za preprodaju droge, trojici je već određen 30-dnevni istražni zatvor kako na slobodi ne bi ponovili kazneno djelo, a četvrti, uhićen 15. kolovoza, predan je pritvorskom nadzorniku.

Srijeda, Studeni 4, 2015 00:00

Policija još uvijek traga za ostalim navijačima Armade koji su sudjelovali u ovom sukobu

Četvrtak, Listopad 22, 2015 00:00

Zapovjednik zadarskih vatrogasaca, Željko Šoša, pušten je kući s kaznenom prijavom zbog protupravnog oduzimanja slobode na štetu 32-godišnje Zadranke nakon dvodnevne kriminalističke obrade u Policijskoj upravi zadarskoj. Sudac istrage Boris Radman odluku o puštanju na slobodu donio je nakon procjene da nema elemenata za zadržavanje Šoše u pritvoru.

Srijeda, Ožujak 4, 2015 00:00

Muškarac (33) iz Zadra, osumnjičen da je počinio dva pokušaja ubojstva prošli utorak na Plovaniji, zadržan je u istražnom pritvoru na mjesec dana radi opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke.

Kako je izvijestilo Županijsko državno odvjetništvo u Zadru, dežurni  državni odvjetnik ispitao je  osumnjičenog i predložio njegovo pritvaranje.

marihuana_trava
Subota, Listopad 18, 2014 00:00

Uhićen je 44-godišnjak iz Pakoštana kojem je policija u kući našla marihuanu, indijsku konoplju, pušku i streljivo. Naime, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem nakon što su mu, pretragom kuće koju koristi, pronašli osam paketa s ukupno oko 1.350 grama marihuane, četiri stabljike indijske konoplje visine do 165 centimetara te pušku i 19 komada streljiva.

Petak, Veljača 21, 2014 00:00

Zahtjev iz USKOK-a je jučer stigao na adresu zagrebačkog Županijskog suda i otvorio realnu mogućnost za produljenje pritvora za još 30 dana. Osim za Livakovića, zadržavanje u istražnom zatvoru kako sa slobode ne bi utjecali na svjedoke traži i za brojne druge pritvorenike u aferi Remorker

Subota, Ožujak 16, 2013 00:00 2

Željko Jovanović nije želio davati nikakva komentar na Mamićev vulgarni istup zbog kojega bi izvršni predsjednik, utvrdi li se da ima elemenata kaznenog djela, mogao završiti u zatvoru i do tri godine

Subota, Prosinac 10, 2011 00:00

USKOK se otvoreno sukobio s Ustavnim sudom, koji je prošlog tjedna ukinuo sudske odluke o produljenju istražnog zatvora Sanaderu. Odluku će donijeti Županijski sud

Stranice