strukovna skola vice vlatkovica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 25, 2019 16:49

U sklopu manifestacije Zadar čita jutros je u Strukovnoj školi  Vice Vlatkovića održano predavanje i radionica "Kada ljudi postanu broj  - Holokaust u književnosti i stripu. Radionicu su osmislile studentica  Glorija Bralić i izv. prof. dr. sc. Kornelija Kuvač Levačić s Odjela za kroatistiku Sveučilišta u Zadru.

Ponedjeljak, Siječanj 7, 2019 09:55

Sveučilište u Zadru svakako bi trebalo razmišljati o jačanju  tehničkog i STEM područja, mišljenja su ravnatelji Tehničke i Strukovne  škole u Zadru. Studij poput mehatronike na zadarskom Sveučilištu ne  samo da je prijeko potreban zbog razvoja gospodarstva u Zadarskoj  županiji i cijeloj regiji, već je i logičan slijed, odnosno nastavak obrazovanja zadarskih učenika zainteresiranih za to područje.

Petak, Listopad 12, 2018 16:28

Ovo je eksperimentalna godina i ništa još nije savršeno, ali programi su zasigurno dobri i ovo je prilika da ih se kroz ovu godinu usavrši, da budu još bolji te da za godinu dana svi mogu krenuti s tim, rekao je u pozdravnom govoru Tihomir Tomčić, ravnatelj Strukovne škole Vice Vlatkovića, jutros prilikom posjete župana Božidara Longina i suradnika toj školi koja je u eksperimentalnom programu "Škola za život" Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Subota, Rujan 1, 2018 14:51

Dugogodišnji ravnatelj srednje Strukovne škole Vice Vlatkovića Tihomir Tomčić, vjerojatno nikada prije nije s takvim uzbuđenjem i nestrpljenjem čekao početak još jedne školske godine kao sada jer uz Osnovnu školu Benkovac, u njegovoj školi napokon, počinje - budućnost.

Srijeda, Srpanj 25, 2018 12:52

Na maturu su u Strukovnoj školi izašla 24 tehničara za računalstvo, među kojima moram istaknuti Josipa Vucića koji je matematiku (A razina) riješio s 90%, fiziku je također briljirao s 90%, a engleski jezik s čak 95%, kazao je Tomčić, dodavši kako ih rezultati ipak nisu posebno iznenadili jer je Josip Vucić svoju genijalnost dokazao na brojnim natjecanjima.

Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018 18:46

Medicinska škola Ante Kuzmanića imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u sektoru zdravstva dok je Strukovna škola Vice Vlatkovića imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u sektoru strojarstva.

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak, zajedno s pomoćnikom Vladom Prskalom, danas je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja objavila 25 strukovnih škola koje su imenovane Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK).

Subota, Lipanj 2, 2018 09:46

Danas su u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića održani Dani otvorenih vrata. S obzirom da se bliži trenutak kada će učenici osmih razreda osnovnih škola morati donijeti odluku o tome koju će srednju školu upisati, Strukovna škola Vice Vlatkovića odlučila je svim zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima otvoriti vrata i pokazati im kako izgleda nastava, čime se sve učenici bave i što sve u naredne tri odnosno četiri godine, ovisno o smjeru, mogu naučiti.

Utorak, Svibanj 22, 2018 13:07

Otkucali su svi satovi, naziv je rada kojim je učenik Mislav Duilo iz 2.a razreda - smjera tehničar za računarstvo zadarske Strukovne škole Vice Vlatkovića osvojio prvu nagradu na ovogodišnjem nacionalnom natjecanju za učenike i mladež pod nazivom „Europa u školi“, u kategoriji literarnog izričaja. Okvirna tema ovogodišnjeg međunarodnog i nacionalnog natjecanja bila je „2018.

Utorak, Svibanj 15, 2018 12:43

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića jučer je predstavljen projekt "(P)ostanimo financijsko i digitalno pismeni" u okviru kojega će se učenici upoznati s osnovama vođenja financija, kao i snalaženja u digitalnom svijetu.

Petak, Travanj 20, 2018 13:22 1

Ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić danas je svoj posjet Zadru započela posjetom Strukovnoj školi Vice Vlatkovića gdje ju je školom proveo ravnatelj Tihomir Tomčić nakon čega su davali izjave za medije.

Stranice