strukovna skola vice vlatkovica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 1, 2018 14:51

Dugogodišnji ravnatelj srednje Strukovne škole Vice Vlatkovića Tihomir Tomčić, vjerojatno nikada prije nije s takvim uzbuđenjem i nestrpljenjem čekao početak još jedne školske godine kao sada jer uz Osnovnu školu Benkovac, u njegovoj školi napokon, počinje - budućnost.

Srijeda, Srpanj 25, 2018 12:52

Na maturu su u Strukovnoj školi izašla 24 tehničara za računalstvo, među kojima moram istaknuti Josipa Vucića koji je matematiku (A razina) riješio s 90%, fiziku je također briljirao s 90%, a engleski jezik s čak 95%, kazao je Tomčić, dodavši kako ih rezultati ipak nisu posebno iznenadili jer je Josip Vucić svoju genijalnost dokazao na brojnim natjecanjima.

Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018 18:46

Medicinska škola Ante Kuzmanića imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti u sektoru zdravstva dok je Strukovna škola Vice Vlatkovića imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u sektoru strojarstva.

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak, zajedno s pomoćnikom Vladom Prskalom, danas je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja objavila 25 strukovnih škola koje su imenovane Regionalnim centrom kompetentnosti (RCK).

Subota, Lipanj 2, 2018 09:46

Danas su u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića održani Dani otvorenih vrata. S obzirom da se bliži trenutak kada će učenici osmih razreda osnovnih škola morati donijeti odluku o tome koju će srednju školu upisati, Strukovna škola Vice Vlatkovića odlučila je svim zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima otvoriti vrata i pokazati im kako izgleda nastava, čime se sve učenici bave i što sve u naredne tri odnosno četiri godine, ovisno o smjeru, mogu naučiti.

Utorak, Svibanj 22, 2018 13:07

Otkucali su svi satovi, naziv je rada kojim je učenik Mislav Duilo iz 2.a razreda - smjera tehničar za računarstvo zadarske Strukovne škole Vice Vlatkovića osvojio prvu nagradu na ovogodišnjem nacionalnom natjecanju za učenike i mladež pod nazivom „Europa u školi“, u kategoriji literarnog izričaja. Okvirna tema ovogodišnjeg međunarodnog i nacionalnog natjecanja bila je „2018.

Utorak, Svibanj 15, 2018 12:43

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića jučer je predstavljen projekt "(P)ostanimo financijsko i digitalno pismeni" u okviru kojega će se učenici upoznati s osnovama vođenja financija, kao i snalaženja u digitalnom svijetu.

Petak, Travanj 20, 2018 13:22 1

Ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić danas je svoj posjet Zadru započela posjetom Strukovnoj školi Vice Vlatkovića gdje ju je školom proveo ravnatelj Tihomir Tomčić nakon čega su davali izjave za medije.

Srijeda, Travanj 18, 2018 13:41

Na nastavničkom vijeću Strukovne škole Vice Vlatkovića, a na kojem je sudjelovalo 60 nastavnika, jednoglasno je odlučeno kako će se protiv dvojice učenika koji su bili glavni akteri nedavne tučnjave, koja je osvanula i na internetu, pokrenuti postupak za isključenje iz škole. Treći učenik dobio je opomenu pred isključenje.

Utorak, Travanj 10, 2018 21:11

U sklopu početka edukacije za eksperimentalni program "Škola za život",  Strukovnu školu Vice Vlatkovića u utorak je posjetila pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak Lidija Kralj održavši informativni sastanak s ravnateljem i nastavnicima škole koji će primjenjivati nove kurikulume.

Utorak, Rujan 26, 2017 10:05

 Maturanti Josip Lazić i Jakov Šužberić te trećaš Valentino Vukelić - učenici srednje Strukovne škole Vice Vlatkovića osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom natjecanju iz edukacijske robotike koje se prošle subote održalo u Zagrebu.

Stranice