strukovna skola vice vlatkovica

Petak, Travanj 20, 2018 13:22 1

Ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade RH Martina Dalić danas je svoj posjet Zadru započela posjetom Strukovnoj školi Vice Vlatkovića gdje ju je školom proveo ravnatelj Tihomir Tomčić nakon čega su davali izjave za medije.

Srijeda, Travanj 18, 2018 13:41

Na nastavničkom vijeću Strukovne škole Vice Vlatkovića, a na kojem je sudjelovalo 60 nastavnika, jednoglasno je odlučeno kako će se protiv dvojice učenika koji su bili glavni akteri nedavne tučnjave, koja je osvanula i na internetu, pokrenuti postupak za isključenje iz škole. Treći učenik dobio je opomenu pred isključenje.

Utorak, Travanj 10, 2018 21:11

U sklopu početka edukacije za eksperimentalni program "Škola za život",  Strukovnu školu Vice Vlatkovića u utorak je posjetila pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak Lidija Kralj održavši informativni sastanak s ravnateljem i nastavnicima škole koji će primjenjivati nove kurikulume.

Utorak, Rujan 26, 2017 10:05

 Maturanti Josip Lazić i Jakov Šužberić te trećaš Valentino Vukelić - učenici srednje Strukovne škole Vice Vlatkovića osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom natjecanju iz edukacijske robotike koje se prošle subote održalo u Zagrebu.

Ponedjeljak, Lipanj 8, 2015 00:00

U subotu u Sisku je održana treća utrka solarnih  vozila na kojoj je sudjelovalo 10 ekipa srednjih škola iz Siska, Osijeka,  Slavonskog Broda, Novske, Kutine, Velike Gorice, Slunja, Rijeke, Gospića  i Zadra.

Nedjelja, Svibanj 31, 2015 00:00

Provozati se u papamobilu, upravljati bespilotnom letjelicom ili karting-vozilom mogli su jučer svi zainteresirani koji su došli na Dan otvorenih vrata Strukovne škole Vice Vlatkovića. Učenici i djelatnici su ispred škole predstavili bogatu, modernu i vrlo zanimljivu opremu škole koja služi za edukaciju učenika u različitim smjerovima.

Četvrtak, Veljača 26, 2015 00:00

Mogli su birati u koju će se srednju školu upisati jer su i u osnovnoj bili odlikaši, no oni su izabrali srednju Strukovnu školu Vice Vlatkovića za zanimanje automehatroničara koje traje tri godine i ni u jednom trenutku nisu požalili.

Utorak, Veljača 24, 2015 00:00

Strukovna škola Vice Vlatkovića bilo je domaćin međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanju automehatroničar/automehaničar na kojem je sudjelovalo 12 učenika iz Dubrovnika, Brača, Splita, Imotskog, Šibenika i Zadra. Natjecanje se sastojalo od pismenog testa iz stručno-teorijskih sadržaja i praktičnog rada.

Zadatak na praktičnom dijelu natjecanja bila je dijagnostika vozila VW Golf V GTI, odnosno pronalazak greške i otklanjanje iste.

vicevlatkovica_3
Srijeda, Listopad 29, 2014 00:00

Strukovna škola iz Siska, Osijeka, Kutine i Slavonskog Broda su škole s kojima posljednjih godina vrlo uspješno surađujemo i na nekoliko smo projekata radili zajedno, a i sada pripremamo neke zajedničke projekte. Put u Dublin, vjerujem bit će jedno sjajno iskustvo jer mi smo ove godine u našu školu uveli dva nova nastavna programa, a to je tehničar za računalstvo i tehničar za vozila i vozna sredstva gdje je potrebna sve veća primjena ICT tehnologije.

Stranice