strukovna skola vice vlatkovica

Utorak, Travanj 10, 2018 21:11

U sklopu početka edukacije za eksperimentalni program "Škola za život",  Strukovnu školu Vice Vlatkovića u utorak je posjetila pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak Lidija Kralj održavši informativni sastanak s ravnateljem i nastavnicima škole koji će primjenjivati nove kurikulume.

Utorak, Rujan 26, 2017 10:05

 Maturanti Josip Lazić i Jakov Šužberić te trećaš Valentino Vukelić - učenici srednje Strukovne škole Vice Vlatkovića osvojili su prvo mjesto na Međunarodnom natjecanju iz edukacijske robotike koje se prošle subote održalo u Zagrebu.

Ponedjeljak, Lipanj 8, 2015 00:00

U subotu u Sisku je održana treća utrka solarnih  vozila na kojoj je sudjelovalo 10 ekipa srednjih škola iz Siska, Osijeka,  Slavonskog Broda, Novske, Kutine, Velike Gorice, Slunja, Rijeke, Gospića  i Zadra.

Nedjelja, Svibanj 31, 2015 00:00

Provozati se u papamobilu, upravljati bespilotnom letjelicom ili karting-vozilom mogli su jučer svi zainteresirani koji su došli na Dan otvorenih vrata Strukovne škole Vice Vlatkovića. Učenici i djelatnici su ispred škole predstavili bogatu, modernu i vrlo zanimljivu opremu škole koja služi za edukaciju učenika u različitim smjerovima.

Četvrtak, Veljača 26, 2015 00:00

Mogli su birati u koju će se srednju školu upisati jer su i u osnovnoj bili odlikaši, no oni su izabrali srednju Strukovnu školu Vice Vlatkovića za zanimanje automehatroničara koje traje tri godine i ni u jednom trenutku nisu požalili.

Utorak, Veljača 24, 2015 00:00

Strukovna škola Vice Vlatkovića bilo je domaćin međužupanijskog natjecanja učenika u zanimanju automehatroničar/automehaničar na kojem je sudjelovalo 12 učenika iz Dubrovnika, Brača, Splita, Imotskog, Šibenika i Zadra. Natjecanje se sastojalo od pismenog testa iz stručno-teorijskih sadržaja i praktičnog rada.

Zadatak na praktičnom dijelu natjecanja bila je dijagnostika vozila VW Golf V GTI, odnosno pronalazak greške i otklanjanje iste.

vicevlatkovica_3
Srijeda, Listopad 29, 2014 00:00

Strukovna škola iz Siska, Osijeka, Kutine i Slavonskog Broda su škole s kojima posljednjih godina vrlo uspješno surađujemo i na nekoliko smo projekata radili zajedno, a i sada pripremamo neke zajedničke projekte. Put u Dublin, vjerujem bit će jedno sjajno iskustvo jer mi smo ove godine u našu školu uveli dva nova nastavna programa, a to je tehničar za računalstvo i tehničar za vozila i vozna sredstva gdje je potrebna sve veća primjena ICT tehnologije.

Četvrtak, Listopad 9, 2014 00:00

U predvorju Strukovne škole Vice Vlatkovića otvorena je izložba Marjana Kecmana pod nazivom "Dodir s neba". Ravnatelj škole prof. Tihomir Tomčić kazao je o Kecmanu, koji je nedavno preminuo, kako "živi u našim mislima, sjećanjima, hodnicima, zbornici".

Utorak, Listopad 15, 2013 00:00

Za ovaj projekt u Hrvatskoj osigurano je nešto više od dvjesto tisuća eura iz EU fondova, a on će obuhvaćati 25 tribina u različitim gradovima Republike Hrvatske, koordiniranim sastancima i završnom međunarodnom konferencijom

Stranice