mljekari

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Veljača 24, 2012 00:00

Petak, Veljača 24, 2012 00:00

Nećemo dopustiti blokadu gradova i čitavih regija, bez srdžbe i žuči provodit ćemo zakon i osigurati funkcioniranje države, istaknuo je Milanović. Šefica HDZ-a pak traži pojašnjenje za uhićenje prosvjednika

mljekari
Utorak, Veljača 21, 2012 00:00

Proizvođači mlijeka nastavljaju s iskazivanjem nezadovoljstva smanjenjem otkupne cijene mlijeka na 2,30 kuna te i dalje prosvjeduju, osmi dan zaredom, ispred Dukata u Zagrebu i Sirele u Bjelovaru, a prosvjed se širi i na druga mjesta u Hrvatskoj

Mljekari prosvjed
Petak, Veljača 17, 2012 00:00

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske uvažava namjeru proizvođača mlijeka da legitimnim i demokratskim sredstvima izbore kvalitetniju vlastitu poziciju, ali smatra da način na koji su njihovi prosvjedi organizirani izravno ugrožava materijalnu egzistenciju i radna mjesta oko 4.500 radnika.

Četvrtak, Veljača 16, 2012 00:00

Veliki proizvođači dvoje da će mali mljekari uspjeti u svom zahtjevu za cijenom od 4,09 kuna, jer bi u tom slučaju poticajima trebala reagirati i država

Utorak, Veljača 14, 2012 00:00

mlijeko1005_2
Subota, Svibanj 29, 2010 00:00

Istina je da vrlo malo pa čak uopće ne muzemo mliječna grla niti za vlastite potrebe. Ponajprije zato što nemamo organiziran i siguran otkup mlijeka, nemamo ni odgovarajuće uvjete za preradu mlijeka, a da muzemo jedno grlo za vlastite potrebe trebalo bi ga odvojiti od ostalih krava jer sve su one naviknute na cjelodnevni, a ljeti i noćni boravak na otvorenom, kaže Daliborka Birkić iz Medviđe. Hoće li gospodarstva na području Zadarske županije uspjeti legalizirati izgrađene objekte za proizvodnju i preradu mlijeka?

vigens_navodnjavanje3
Subota, Svibanj 22, 2010 00:00

Kako je prije nekoliko dana objavio Državni zavod za statistiku, u prvom tromjesečju ove godine došlo je do pada ukupnog otkupa i prodaje poljoprivrednih, ribarskih i šumarskih proizvoda. Promet ovim proizvodima iznosio je 1,39 milijardi kuna, što je za 12,6 posto manje negoli u istom razdoblju prošle godine. Najveći pad zabilježen je u otkupu proizvoda s obiteljskih gospodarstava, 21,9 posto, dok je vlastita proizvodnja poslovnih subjekata smanjena za 8,2 posto.

elvira_sterle
Subota, Svibanj 22, 2010 00:00

Kriteriji za dobivanje ove markice su izuzetno strogi tako da kupac može doista biti siguran da je kupio hrvatsko mlijeko, a ne uvezeno iz neke druge zemlje ili mješavinu od mlijeka u prahu. Pozvala bih sve kupce i u Zadarskoj županiji da kupuju ovako označene proizvode jer time izravno potpomažu svoje gospodarstvo, znači i farmere i prerađivačku industriju, istaknula je Elvira Sterle

mljekari
Subota, Veljača 27, 2010 00:00

Mljekari u ponedjeljak neće krenuti traktorima prema Zagrebu u prosvjede, izjavio je predsjednik Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka Igor Rešetar nakon današnjeg sastanka u Sesvetama sa članovima svoje udruge.

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka prihvatio je zaključke s jučerašnjeg sastanka s resornim ministrom poljoprivrede Petrom Čobankovićem i provjeda neće biti, kazao je Rešetar.

Stranice