eu fondovi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 13:36

Dječji vrtić u Biogradu na Moru počeo je s radom prije 44 godine, još 1975. godine. Ima dva objekta, matični vrtić u Ulici Marina Držića u samom gradu i njegovo područno odjeljenje u Paškoj ulici na Torovima - Kosi Zapad, iznad Jadranske magistrale, te iznajmljeni prostor u hotelu Adria, nasuprot srednje škole.

Subota, Listopad 5, 2019 11:04

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru održanoj u četvrtak 3. listopada, o kojoj je Zadarski list već izvijestio, od 23 točke dnevnog reda bilo je čak osam u vezi planova uređenja grada.

Utorak, Kolovoz 13, 2019 13:31

Učinkovita koordinacija i poticanje regionalnog razvoja cijele Zadarske županije središnja je aktivnost Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA kao regionalnog koordinatora. Veći dio tih aktivnosti realizirat će se kroz projekt ZADRA NOVA ZA VAS.

Srijeda, Kolovoz 7, 2019 10:32

Iako nam je država još uvijek troma i nedovoljno efikasna u korištenju EU fondova – Hrvatska je lani povukla tek nešto više od 10 milijardi kuna (čak 2,9 milijarde manje nego što je bilo planirano), lokalna samouprava je iz godine u godinu sve uspješnija i jača u pripremi i ugovaranju EU projekata. Prošle su godine gradovi tako ugovorili čak 10 puta više EU projekata nego 2015. i triput više nego u 2017., a projekcije za ovu godinu pokazuju daljnji rast.

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 15:55

Ugovor vrijedan 32,5 milijuna kuna kojima će se fincirati izgradnja druge faze luke Tkon na otoku Pašmanu potpisan je jučer u  službenim prostorijama Županijske lučke uprave Zadar, čime su ostvareni uvjeti za početak radova na drugoj, završnoj fazi te otočne trajektne  luke.  

Radi se o bespovratnim sredstvima koje je Županijska lučka uprava  Zadar, odnosno njezin brojčano mali, ali vrlo uspješan tim, prvi u Hrvatskoj uspio dobiti za ovu namjenu.

Srijeda, Veljača 27, 2019 16:19 1

Shodno natječaju za operaciju 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno  stanovništvo“ te zahvaljujući pravovremenoj aplikaciji Općini Galovac  je proteklog mjeseca iz EU fondova odobreno 3,2 milijuna kuna za izgradnju dječjeg vrtića.

Utorak, Studeni 20, 2018 18:45

S ciljem popularizacije korištenja EU fondova danas je u  Kneževoj palači održano informativno-edukativno događanje “Regionalni dani EU fondova” u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja  i fondova Europske unije, Grada Zadra i lokalnih institucija u sustavu  upravljanja i kontrole korištenja EU fondova.

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 12:27

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric danas su u zadarskoj Gradskoj vijećnici s direktorom tvrtke Liburnija d.o.o. Edvinom Šimunovom potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt nabave 25 novih autobusa koji će zamijeniti dotrajali i zastarjeli vozni park.

Srijeda, Travanj 4, 2018 17:38

Danas je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, zajedno s ravnateljem Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislavom Petricem i korisnicima, potpisala je devet ugovora o dodjeli bespovratnih EU sredstava. Događaju su prisustvovali predstavnici općina, gradova i županija te predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 20:08

Kada, pak, gledamo ukupnu raspodjelu EU sredstava po gradovima, najviše je u prošloj godini povukao Grad Zadar koji je dosad realizirao projekte vrijedne više od 70 milijuna kuna, a trenutačno provodi 20 EU projekata, ukupne vrijednosti preko 90 milijuna kuna

Stranice