eu fondovi

Srijeda, Veljača 27, 2019 16:19 1

Shodno natječaju za operaciju 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno  stanovništvo“ te zahvaljujući pravovremenoj aplikaciji Općini Galovac  je proteklog mjeseca iz EU fondova odobreno 3,2 milijuna kuna za izgradnju dječjeg vrtića.

Utorak, Studeni 20, 2018 18:45

S ciljem popularizacije korištenja EU fondova danas je u  Kneževoj palači održano informativno-edukativno događanje “Regionalni dani EU fondova” u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja  i fondova Europske unije, Grada Zadra i lokalnih institucija u sustavu  upravljanja i kontrole korištenja EU fondova.

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 12:27

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric danas su u zadarskoj Gradskoj vijećnici s direktorom tvrtke Liburnija d.o.o. Edvinom Šimunovom potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt nabave 25 novih autobusa koji će zamijeniti dotrajali i zastarjeli vozni park.

Srijeda, Travanj 4, 2018 17:38

Danas je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, zajedno s ravnateljem Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislavom Petricem i korisnicima, potpisala je devet ugovora o dodjeli bespovratnih EU sredstava. Događaju su prisustvovali predstavnici općina, gradova i županija te predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Utorak, Kolovoz 22, 2017 20:08

Kada, pak, gledamo ukupnu raspodjelu EU sredstava po gradovima, najviše je u prošloj godini povukao Grad Zadar koji je dosad realizirao projekte vrijedne više od 70 milijuna kuna, a trenutačno provodi 20 EU projekata, ukupne vrijednosti preko 90 milijuna kuna

Subota, Studeni 21, 2015 00:00

Stručne službe Grada Biograda na Moru i Komunalca d.o.o. su dokazale da se mogu nositi s visokim zahtjevima koje postavlja Europska unija.

- Odobreno je 15 milijuna kuna za sekundarnu, uličnu kanalizaciju gradskih četvrti Meterize, Rust, Tuče i Granda te za kanalizaciju i vodovodizaciju gradske četvrti Meterize, ističe Knez, dodajući da je dokumentacija sadržavala preko 2.000 stranica dokumenata teških gotovo 20 kilograma.

Srijeda, Travanj 1, 2015 00:00

Grad Zadar uspio je iz EU fondova za regionalni razvoj privući 2.879.800,00 kuna. Kako je rekao pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap, riječ je o sredstvima koja će 85 posto povući preko Ministarstva prometa i infrastrukture, a 15 posto Grada Zadra za financiranje projekta Inteligentnog transportnog sustava - ITS.

Utorak, Veljača 17, 2015 00:00

Izgradnja dviju novih škola na Novom Bokanjcu i Crvenim kućama, na koje se već godinama čeka, još uvijek neće započeti.

Četvrtak, Siječanj 31, 2013 00:00

Specifični ciljevi projekta su: povećati iskoristivost EU fondova putem poboljšanja znanja, informiranosti i motiviranosti za razvijanje projekta za posebne grupe građana te razviti pozitivno mišljenje građana o mogućnostima korištenja EU fondova i povećati njihovu uključenost u inicijative financirane fondovima EU

Subota, Listopad 13, 2012 00:00

Tijekom četiri dana trajanja ovog stručnog seminara - od 22. do 25. listopada, polaznici će imati priliku upoznati način funkcioniranja programa i fondova Europske unije i kroz praktičan rad naučiti kako pripremiti uspješan projekt te dobiti sufinanciranje iz fondova EU

Stranice