kampanja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 10, 2020 10:52

Nakon što je prije pet dana pokrenuta crowdfunding kampanja za pomoć radu Šahovskom klubu Casper, do sad je prikupljeno preko 40.000 kuna. Naime, Veljko Šagi je zadarski šahovski entuzijast koji je prošli tjedan pokrenuo lokalnu zajednicu na vrlo neuobičajen način. On je voditelj ŠK Casper koji je krajem godine osvojio ekipno kadetsko prvenstvo Hrvatske. U ponedjeljak 2. ožujka pokrenuo je crowdfunding kampanju kojom želi financirati daljnji rad kluba.

Petak, Studeni 15, 2019 22:30

U kampanji želimo predstaviti viziju društva drugačijeg od ovoga u kojem živimo, odnosno viziju demokratskog socijalizma 21. stoljeća. Naime, nakon 30 godina devastacije i kriminalne pretvorbe i privatizacije koja je i Zadru oduzela svu industriju, važno je reći da je to ono što smo 30 godina probali i vidjeli da ne ide, tako da treba podvući crtu i vidjeti što možemo drugačije.

Srijeda, Rujan 25, 2019 10:17

U HDZ-u ovih dana kruži priča o SMS poruci koju je vrh stranke navodno poslao svim organizacijama Mladeži, o sankcijama prema svima onima koji se u kampanji za predsjedničke izbore maksimalno ne aktiviraju na društvenim mrežama. Prema toj poruci, bit će im uskraćena putovanja na seminare, posjeti Bruxellesu, sudjelovanja na političkoj akademiji te općenito putovanja u aranžmanu stranke.

Utorak, Travanj 16, 2019 15:57

Kao Europljani i Europljanke suočavamo se s mnogim izazovima, od migracija do klimatskih promjena, od nezaposlenosti mladih  do privatnosti podataka. Živimo u sve globaliziranijem i konkurentnijem  svijetu. Istodobno je referendum o Brexitu pokazao da EU nije neopoziv  projekt. I dok većina nas uzima demokraciju zdravo za gotovo, također  se čini da je ona pod sve većom prijetnjom, i u načelu i u praksi.

josipovic_1
Utorak, Siječanj 26, 2010 00:00

Više od devet i pol milijuna kuna zaradio je HRT tijekom dva kruga predsjedničkih izbora, točnije 9.600.057 kuna. Neosporno prvo mjesto onih koji su za promidžbu na Hrvatskoj televiziji i Hrvatskom radiju dali najviše drži bivši predsjednički kandidat Milan Bandić. On je za promidžbu izdvojio oko četiri milijuna i 150 tisuća kuna od čega je najveći dio otišao na HTV i to točno 3.697.719,20 kuna kako piše u tablici prihoda HRT-a koja je po odluci novog Ravnateljstva javno objavljena.

bolnica_skarica
Subota, Svibanj 9, 2009 00:00

Dogradonačelnik Škarica kaže da svaki dan odrađuje znatno više posla od normativa, a pacijentima se ispričao i zamolio ih da ga pričekaju dok se vrati s otvaranja nove škole