antun novoselovic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Kolovoz 6, 2019 14:07

U Zadru su nažalost korupcijska ponašanja pravilo i ona obuhvaćaju političke, ugovaračke i nepotističke odnose.

Petak, Ožujak 29, 2019 18:00 1

Bivši gradski vijećnik Reno Sinovčić na Općinskom sudu u Zadru proglašen je krivim za kazneno djelo klevete protiv SDP-ova vijećnika Antuna Novoselovića kojemu mora isplatiti 27.504 kune!

Kaznu od 400 dnevnih dohodaka za djelo klevete, koje uključuje tri čina u stjecaju, Sinovčić je dužan platiti u roku od šest mjeseci, naglasio je sudac Ante Bačić.

Utorak, Ožujak 26, 2019 17:26

Na Općinskom sudu u Zadru jutros je došlo do obrata u postupku protiv bivšeg gradskog vijećnika Rena Sinovčića kojega je tužio  SDP-ovi vijećnik Antun Novoselović za kazneno djelo klevete, a nakon  što ga je ovaj za govornicom prozvao zbog silovanja samohrane majke.

Utorak, Ožujak 5, 2019 19:30

U SDP-u vlada opće rasulo, o čemu svjedoče i najnoviji podaci o tome kako je od 36.000 članova samo njih 8.000 dalo pristanak da  ih stranka ubuduće kontaktira nakon primjene Opće uredbe o zaštiti  osobnih podataka. Najnovija brojka unijela je dodatnu paniku u redove  nekad najjače oporbene stranke koja je pad rejtinga zabilježila i u najnovijem istraživanju javnog mnijenja.

Utorak, Veljača 5, 2019 14:30 1

Na Općinskom sudu u Zadru ni danas nije nastavljeno  suđenje u kaznenom postupku protiv Rena Sinovčića kojega je predsjednik zadarske organizacije SDP-a, Antun Novoselović, tužio za klevetu  nakon što ga je ovaj 2014. godine na sjednici Gradskog vijeća optužio  za silovanje samohrane majke.

Utorak, Prosinac 18, 2018 13:45 1

Gradski vijećnik SDP-a Antun Novoselović na današnjoj sjednici Gradskog vijeća osvrnuo se na “slučaj Daruvarac” te se otvoreno obratio gradonačelniku Branku Dukiću s pitanjem zašto se do sada nije očitovao o ovom stravičnom događaju.

Utorak, Prosinac 18, 2018 11:43 2

Reno Sinovčić, optužen za kazneno djelo klevete, ni jučer se  nije pojavio na Općinskom sudu. Sudac Ante Bačić raspravu je zaključio izdavanjem još jednog naloga za privođenje, zakazujući novu  raspravu za siječanj. 

Raspravi se odazvao Milan Petričić, branitelj tužitelja Antuna Novoselovića koji je Sinovčića tužio za klevetu nakon što ga je ovaj 2014. godine na sjednici Gradskog vijeća opružio za silovanje samohrane majke.

Utorak, Prosinac 4, 2018 13:58 1

Predsjednik GO SDP-a Zadar, Antun Novoselović u svom priopćenju ususret izborima za mjesne odbore u gradu Zadru osvrnuo se na dio aspekata važnih za svakodnevni život građana.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Petak, Studeni 9, 2018 11:08

Na Općinskom sudu nu Zadru jučer je nastavljeno suđenje  Renu Sinovčiću kojega je gradski vijećnik Antun Novoselović tužio za  klevetu nakon što ga je Sinovčić 2014. godine na sjednici Gradskog vijeća  opružio za silovanje samohrane majke. Rasprava je jučer bila burna jer  se Sinovčić, nakon višekratnih izostanaka, jučer pojavio na sudu, pa je  sudac Ante Bačić često morao prekidati svađu između njega i Novoselovića.

Petak, Rujan 14, 2018 14:24

Ovih dana je potpisan ugovor o koncesiji  sa društvo ZIPO d.o.o. u vlasništvu GPH iz Turske za zgradu novog putničkog terminala u našoj luci Gaženica, vrijedan 30 milijuna eura, na rok od 20 godina. Vrijedan je to ugovor, mora se priznati.

Stranice