antun novoselovic

Četvrtak, Travanj 26, 2018 12:47

Pod krilaticom "Oživimo Poluotok" vlast u Zadru radila je sve da Poluotok zamre - poruka je s današnje konferencije za medije zadarskog SDP-a koju su vodili njegov predsjednik Antun Novoselović i članica GO-a Sandra Lordanić Lukavac. Govoreći o problemima zadarskog gospodarstva Novoselović je naglasio kako je položaj svakog građanina Hrvatske, pa tako i Zadra, usko povezan s uspješnom gospodarskom politikom:

Utorak, Ožujak 27, 2018 14:42

Najavljena mirovinska reforma u vidu niza mjera kojima bi  se, prije svega, trebao riješiti problem nedostatka novca u sustavu za isplatu mirovina, uz ratifikaciju Istanbulske konvencije, najaktualnija je  tema o kojoj se priča u Lijepoj našoj. Među ostalim, tom je reformom  najavljen rad do 67.

Utorak, Ožujak 20, 2018 20:20 1

Dok čekamo priopćenje Splićanina Jerka Trogrlića, PR maga  Branka Dukića, koji će odlazak OTP banke iz Zadra u Split zasigurno proglasiti najvećim uspjehom zadarskog gradonačelnika i za to uzeti mjesečnih 14 tisuća kuna, značajan projekt grada Zadra odlazi u ruke netom  osnovanoj firmi, navodi se u priopćenju SDP-a Zadar.

Ponedjeljak, Prosinac 18, 2017 17:55

Vijećnik SDP-a Antun Novoselović  govorio je na Gradskom vijeću i o stanju u Nogometnom klubu Zadar kazavši kako je mislio da će se stanje u tom klubu popraviti.

Petak, Prosinac 15, 2017 15:10

Zbog nezadovoljstva radom Savjeta mladih, zadarski SDP održao je konferenciju za medije na kojoj je upozorio na "izrečene laži od strane gradskih vijećnika" o radu ovog Savjeta. Konferenciji su nazočili predsjednik Gradskog odbora, Antun Novoselović, te član Predsjedništva GO-a i Savjeta mladih, Jure Zubčić.

Nedjelja, Studeni 26, 2017 20:03

 Kao jedini kandidat za predsjednika zadarske organizacije SDP-a Antun Novoselović je na izbornoj skupštini izabran na ovu dužnost. Iako je skupštini nazočilo tek šezdesetak članova i atmosfera je u hotelu Kolovare djelovala pomalo otužno, Novoselović kaže kako nije riječ ni o kakvom bojkotu članova, navodeći kako su ga neki članovi osobno nazvali i ispričali svoj nedolazak zauzetošću ili lošim vremenom.

Srijeda, Studeni 22, 2017 13:40

Nakon isteka roka za predaju kandidatura izvjesno je da je Antun Novoselović jedini kandidat za predsjednika zadarskog SDP-a. Na izborima za čelnog čovjeka Gradske organizacije iduće nedjelje stoga ne bi trebalo biti većih iznenađenja te Novoseloviću samo preostaje vidjeti u kolikom će postotku dobiti podršku zadarskog članstva.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 10:37 1

Iako su ga, nakon informacije o njegovoj kandidaturi za šefa zadarskog SDP-a, neki mediji već nazvali "gubitnikom sljedećih lokalnih izbora" Antun Novoselović za naš list kaže kako je motiv njegove kandidature upravo zbijanje redova SDP-a. Poznato je da je Gradski odbor u ovom trenutku u teškoj situaciji jer ih predsjednica Sabina Glasovac već više od pola godine nije okupila. Novoselović pak vjeruje kako zadarski SDP opet može biti jaka snaga, što mu je i bio motiv kandidature:

sinovcic
Petak, Svibanj 9, 2014 00:00

Aktualni sat na jučerašnjoj sjednici zadarskog Gradskog vijeća prekinut je nakon što je nezavisni gradski vijećnik Reno Sinovčić optužio SDP-ovca Antuna Novoselovića da je prije šest godina silovao jednu ženu. Nitko nije niti slutio kud uvodni govor vodi sve dok nije spomenuo NK Zadar, preuzimanje dugovanja od 20 milijuna kuna koje bi potpisom gradonačelnik trebao pretvoriti u dionice Grada.

Subota, Rujan 21, 2013 00:00

Kontroverzni zadarski poduzetnik Mladen Modrić Padela (54) osuđen je jučer na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci s rokom kušnje na tri godine.

Stranice