antun novoselovic

Utorak, Svibanj 1, 2018 12:54

Zadarski SDP-ovci su 1. svibanj, Međunarodni praznik rada obilježili prigodnim programom koji je započeo ranojutarnjim maršom ulicama grada uz parole, poput one “Bez radnih mjesta i radnika nema boljeg života i ostanka mladih u našem gradu”.

Također, tu je bila i tradicionalna podjela čak 500 karanfila građanima, nakon čega je uslijedio bogati kulturno-sportski program na Trgu pet bunara uz grah, roštiljadu i piće.

Ponedjeljak, Travanj 30, 2018 13:13

Nakon podizanja privatne tužbe Antuna Novoselovića, danas je na Općinskom sudu u Zadru započelo suđenje protiv bivšeg gradskog vijećnika Rena Sinovčića zbog kaznenog djela klevete. Novoselović je Sinovčića tužio da je "dana 9. svibnja 2014.

Četvrtak, Travanj 26, 2018 12:47

Pod krilaticom "Oživimo Poluotok" vlast u Zadru radila je sve da Poluotok zamre - poruka je s današnje konferencije za medije zadarskog SDP-a koju su vodili njegov predsjednik Antun Novoselović i članica GO-a Sandra Lordanić Lukavac. Govoreći o problemima zadarskog gospodarstva Novoselović je naglasio kako je položaj svakog građanina Hrvatske, pa tako i Zadra, usko povezan s uspješnom gospodarskom politikom:

Utorak, Ožujak 27, 2018 14:42

Najavljena mirovinska reforma u vidu niza mjera kojima bi  se, prije svega, trebao riješiti problem nedostatka novca u sustavu za isplatu mirovina, uz ratifikaciju Istanbulske konvencije, najaktualnija je  tema o kojoj se priča u Lijepoj našoj. Među ostalim, tom je reformom  najavljen rad do 67.

Utorak, Ožujak 20, 2018 20:20 1

Dok čekamo priopćenje Splićanina Jerka Trogrlića, PR maga  Branka Dukića, koji će odlazak OTP banke iz Zadra u Split zasigurno proglasiti najvećim uspjehom zadarskog gradonačelnika i za to uzeti mjesečnih 14 tisuća kuna, značajan projekt grada Zadra odlazi u ruke netom  osnovanoj firmi, navodi se u priopćenju SDP-a Zadar.

Ponedjeljak, Prosinac 18, 2017 17:55

Vijećnik SDP-a Antun Novoselović  govorio je na Gradskom vijeću i o stanju u Nogometnom klubu Zadar kazavši kako je mislio da će se stanje u tom klubu popraviti.

Petak, Prosinac 15, 2017 15:10

Zbog nezadovoljstva radom Savjeta mladih, zadarski SDP održao je konferenciju za medije na kojoj je upozorio na "izrečene laži od strane gradskih vijećnika" o radu ovog Savjeta. Konferenciji su nazočili predsjednik Gradskog odbora, Antun Novoselović, te član Predsjedništva GO-a i Savjeta mladih, Jure Zubčić.

Nedjelja, Studeni 26, 2017 20:03

 Kao jedini kandidat za predsjednika zadarske organizacije SDP-a Antun Novoselović je na izbornoj skupštini izabran na ovu dužnost. Iako je skupštini nazočilo tek šezdesetak članova i atmosfera je u hotelu Kolovare djelovala pomalo otužno, Novoselović kaže kako nije riječ ni o kakvom bojkotu članova, navodeći kako su ga neki članovi osobno nazvali i ispričali svoj nedolazak zauzetošću ili lošim vremenom.

Srijeda, Studeni 22, 2017 13:40

Nakon isteka roka za predaju kandidatura izvjesno je da je Antun Novoselović jedini kandidat za predsjednika zadarskog SDP-a. Na izborima za čelnog čovjeka Gradske organizacije iduće nedjelje stoga ne bi trebalo biti većih iznenađenja te Novoseloviću samo preostaje vidjeti u kolikom će postotku dobiti podršku zadarskog članstva.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 10:37 1

Iako su ga, nakon informacije o njegovoj kandidaturi za šefa zadarskog SDP-a, neki mediji već nazvali "gubitnikom sljedećih lokalnih izbora" Antun Novoselović za naš list kaže kako je motiv njegove kandidature upravo zbijanje redova SDP-a. Poznato je da je Gradski odbor u ovom trenutku u teškoj situaciji jer ih predsjednica Sabina Glasovac već više od pola godine nije okupila. Novoselović pak vjeruje kako zadarski SDP opet može biti jaka snaga, što mu je i bio motiv kandidature:

Stranice