ostavka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Veljača 14, 2022 17:19

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar, sukladno odredbi članka 41. Statuta LUZ, prihvatilo je na jutrošnjoj sjednici zahtjev ravnatelja radi sporazumnog raskida Ugovora o radu od 15.09.2021. godine, s datumom 17. veljače 2022. godine.

Ponedjeljak, Veljača 14, 2022 14:12

Samo pola godine nakon osvajanja drugog mandata na čelu Lučke uprave Zadar, direktor Robert Škifić jučer je podnio ostavku. U Lučkoj je upravi stoga održana sjednica Upravnog vijeća na kojoj bi se trebalo imenovati vršitelja dužnosti.

Zahvaljujući svojim refertencama, Škifić je drugi mandat dobio krajem srpnja prošle godine, stoga treba vidjeti zašto se već na početku mandata odlučio za ovakav potez.

Subota, Lipanj 19, 2021 11:00

Voditelj postrojbe Civilne zaštite Grada Zadra Mate Lukić objavom na Facebooku izvijestio je javnost o podnošenju ostavke na ovu dužnost. Povod njegova čina je odluka Policijske uprave zadarske koja je šestero ljudi prijavila da su počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, nakon čega su im izdane pisane mjere upozorenja. Među tih šestero je i Mate Lukić.

Ponedjeljak, Studeni 9, 2020 11:43

Predsjednik Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Igor Radeka podnio je ostavku, sukladno očekivanju većine članova Vijeća, jer je propustio ispravno i cjelovito obavijestiti javnost i najviša tijela Sindikata o visini honorara koji su mu pripali.

Srijeda, Srpanj 15, 2020 11:21

Za SDP se može reći kako je najveći gubitnik parlamentarnih izbora. Restart koalicija koju je predvodio SDP ni približno nije ostvarila priželjkivane rezultate. Zbog izbornog fijaska šef SDP-a Davor Bernardić je podnio ostavku, a zbog istih razloga ali i zbog velikog nezadovoljstva s radom u stranci predsjednik Gradske organizacije SDP-a Biograd prof. Zvonimir Petrović također je podnio ostavku na tu funkciju te se ispisao iz stranke.

Ponedjeljak, Srpanj 6, 2020 11:26

Davor Bernardić je na sastanku vodstva stranke koji je u tijeku objavio da se povlači s mjesta predsjednika SDP-a.

Do izbora novog vodstva stranku bi kao vršitelj dužnosti trebao voditi primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

Petak, Lipanj 12, 2020 10:44

Od privođenja načelnice Gračaca, Nataše Turbić, zbog sumnji na gospodarski kriminal, prošla su dva tjedna, no javnost u međuvremenu nije saznala pravo stanje vezano za njen status u HDZ-u. Naime, stranka dosad nije poduzimala nikakve poteze te je Turbić i danima nakon privođenja još uvijeke imala iskaznicu stranke.

Ponedjeljak, Svibanj 18, 2020 11:35

Nakon što je Mjesni odbor Silba jedva konstituiran iz trećeg pokušaja, opet nevjerojatna situacija na ovom otoku - ostali su bez predsjednika!
Niti pet mjeseci od imenovanja predsjednika Mjesnog odbora, Nenad Burić, član Narodne stranke Reformista, podnio je ostavku i mjesto opet ostaje bez čelnika. Zadesila ih je tako ista situacija kakvu su imali prije zadnjih kvartovskih izbora kada su godinama bili bez predsjednika MO-a svojega mjesta.

Srijeda, Svibanj 13, 2020 19:48

Premijer Andrej Plenković potpisao je u srijedu odluku o razrješenju potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića, koja u četvrtak stupa na snagu.

Potvrdio je to novinarima glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Plenković je prihvatio ostavku koju mu je Krstičević podnio nakon što su u padu zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) poginula dvojica pilota.

Krstičević se danas došao pozdraviti s kolegama na sjednicu užeg kabineta Vlade, održanoj u NSK.

Utorak, Svibanj 12, 2020 15:15

Ministar zdravstva Vili Beroš na današnjoj pressici nacionalnog Stožera civilne zaštite priznao je da se u KBC-u Split dogodio velik propust, gdje je zamijenjen identitet dvije pacijentice, od kojih je jedna u međuvremenu preminula.

- U KBC Split dogodio se propust. Zamijenjeni su identiteti dviju bolesnica, jedna je preminula.

Stranice