ostavka

Petak, Prosinac 14, 2018 14:11

Ivana Kulaš, direktorica Turističke zajednice grada Biograda na Moru, nakon što je na toj dužnosti provela oko dvije godine podnijela je neopozivu ostavku. Ovo je drugi slučaj u nekoliko mjeseci na  širem području Zadra, prethodno je otkaz dao Ante Rados, direktor TZG  Zadar.

Srijeda, Studeni 14, 2018 09:39

Predsjednik Upravnog vijeća  Županijske uprave za ceste,  HDZ-ov Željko Lončar, podnio je ostavku!

Srijeda, Kolovoz 1, 2018 11:11

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice grada Zadra. Ostavku je podnio sam, a o čemu je obavijestio medije priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 14:19

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić podnijela je u ponedjeljak ostavku zbog afere "Hotmail", objavili su premijer Andrej Plenković i Martina Dalić na konferenciji za novinare u Banskim dvorima.

Nakon jučerašnjeg i današnjeg razgovora potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić i ja smo odlučili da ona danas podnese ostavku na svoju dužnost, izjavio je premijer Plenković novinarima. 

Utorak, Studeni 28, 2017 09:47

Dugogodišnji direktor Tržnice Zadar, Vlatko Marušić, jučer je podnio zahtjev za razrješenjem. Dopis je poslao elektronskom poštom gradonačelniku Branku Dukiću od kojega očekuje pozitivan odgovor, odnosno da ga postavi na neko drugo mjesto.

Nedjelja, Studeni 12, 2017 12:00

Nakon poraza u Hrvacama u 12. kolu 3. HNL jug, Leopold Burčul podnio je ostavku na mjesto trenera prve momčadi Nogometnog kluba Zadar s.d.d. Iz kluba su istaknuli kako Uprava od danas radi na dovođenju novog trenera, a u međuvremenu će momčad voditi dosadašnji pomoćnik Zvonimir Jurić.

Ponedjeljak, Listopad 30, 2017 10:29

žČlanovi gradskog i županijskog HSP-a dr. Ante Starčevića  jučer su podnijeli neopozive ostavke na sve stranačke dužnosti te će u  Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini ubuduće djelovati kao nezavisni vijećnici! Bit će to ipak jedno kratko vrijeme dok kompletno članstvo i  rukovodstvo ne prijeđe u drugu stranku, a prema informaciji kojom raspolažemo - ulaze u stranku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića - Neovisni za Hrvatsku.

kalmeta
Ponedjeljak, Studeni 23, 2015 00:00 2

Ovo Karamarkovo stajalište čini se neće izazvati sukob s Kalmetom budući da je i sam zadarski gradonačelnik nakon podizanja optužnice govorio o tome da će podnijeti ostavku na stranačke funkcije

Petak, Srpanj 24, 2015 00:00 2

- Informacija je točna, ali je još prerano govoriti o tome. Sjednica vijeća je u srijedu, još moram i sa strankom urediti neke stvari, zatečen našim pitanjem odlazi li s mjesta načelnika Preka odgovorio je Jerolimov ističući kako razlog njegove odluke o povlačenju iz lokalne politike nije sudski postupak zbog nasipanja obale, niti podizanje optužnice zbog krivotvorenja diplome već "zamor materijala". 

bailo
Petak, Studeni 22, 2013 00:00

Iako je prošlogodišnji gubitak Višnjika smanjen za skoro 1,5 milijuna kuna Bailo je ušao u kvotu direktora koji su morali svoj mandati staviti na raspolaganje novom gradonačelniku. A otišao je sam, na drugo radno mjesto

Stranice