sjednica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Kolovoz 13, 2022 16:28

Vlada je u subotu donijela novu uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata, prema kojoj će od utorka cijena litre benzina biti manja za 11 lipa a dizela za dvije lipe.

Srijeda, Srpanj 27, 2022 12:12

Vijeće Grada Nina održalo je jučer sjedicu na kojoj je bilo 11. točaka dnevnog reda među kojima se raspravljalo o izmjenama i dopunama PPU Zadarske županije te PPU Grada Nina, kao i usvajanju izmjena i dopuna UPU-a SZ dijela gospodarske zone Ninski Stanovi, SI dijela gospodarske zone Ninski Stanovi te UPU-a Gaj u Zatonu, koji su jednoglasno prihvaćeni.

Srijeda, Lipanj 22, 2022 07:57

Najveći konflikt na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća dogodio se između nezavisnog vijećnika Enia Meštrovića i gradonačelnika Dukića. Naime, nakon što je Dukić donio novu odluku o preraspodjeli sredstava iz proračuna kojom je poništio dio amandmana usvojenih po prijedlogu klubova SDP-a, Akcije mladih i Enija Meštrovića, Meštrović je najavio bojkot projekata.

Utorak, Ožujak 29, 2022 13:37

Prošli tjedan održana je sedma sjednica Općinskog vijeća, prva u 2022. godini, na kojoj su nazočili svi vijećnici. Na sjednici su bili načelnik Luka Perinić, pročelnik Marko Rončević i voditeljica Odsjeka tajništva Ivana Milutin. Predsjednica Općinskog vijeća Josipa Maraš predložila je dnevni red s devet točaka, a načelnik Perinić zatražio je nadopunu s točkom o kupnji zemljišta u Poljicima.

Utorak, Ožujak 22, 2022 10:57

Sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru sazvana je za 25. ožujka 2022. godine (petak) s početkom u 8 sati, a održat će se u prostorijama Gradske vijećnice Grada Biograda na Moru,Trg kralja Tomislava 5.

Utorak, Ožujak 15, 2022 18:50

Na samom početku sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, s dnevnog reda je skinuta točka o jamstvu za kredit KK Zadru, a uvrštene su po žurnom postupku točka o zaključku Vlade o odbijanju izmiještanja državne ceste 306 do D8 na području Bilog briga i točka o zaključku da se nekretnina Doma županije daruje Gradu Zadru, umjesto Zadarskoj nadbiskupiji. Obje su točke i izglasali vijećnici SDP-a, Akcije mladih i vijećnika s liste Enija Meštrovića, dok su vijećnici HDZ-ove koalicije bili protiv.

Četvrtak, Ožujak 3, 2022 11:43

Sjednica starigradskog Općinskog vijeća održana je 28. veljače 2022. godine. Načelnik Krste Ramić prije radnog dijela sjednice izvijestio je vijećnike o tome kako su radovi na groblju u Selinama u završnoj su fazi, a u tijeku je analiza ponuda za izgradnju nogostupa na natječaju koji provode Hrvatske ceste. Izvode se radovi na sanaciji sekundarne vodovodne mreže na Putu Plantaže, Tribljanskoj ulici, Ulici Stipana Bušljete u Selinama, u Ulici Ante Starčevića.

Srijeda, Veljača 9, 2022 14:08

Na sjednici Odbora za Statut i Poslovnik Gradskog vijeća Zadar, održanoj prekjučer, predloženo je da se formira radna skupina koja će temeljito »pročešljati« Poslovnik i vidjeti nepravilnosti, odnosno moguće promjene kako bi se rad Vijeća ubrzao i učinio produktivnijim i kako bi prestala javna blamaža što je krajnji cilj, kazala je Adela Frank (Nezavisna lista Enija Meštrovića), predsjednica Odbora za Statut i Pravilnik.

Petak, Prosinac 31, 2021 13:30

Danas je, u 13:15 sazvana još jedna izvanredna sjednica Gradskog vijeća. Naime, naknadnom usporedbom rezultata glasanja u sustavu elektronskog glasanja i fonogramskog zapisa spornog dijela 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, utvrđeno je kako redoslijed glasanja nije istovjetan u jednom i drugom izvoru.

Srijeda, Prosinac 29, 2021 18:03

Prijedlog zaključka o otklanjanju uočenih nedostataka u Proračunu Grada Zadra za 2022. godinu i projekcijama za 2023. i 2024. godinu prihvaćen je danas na osmoj, izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća. Podsjetimo, sjednica je održana nakon današnjeg sastanka predstavnika Grada i predsjednika klubova na kojem je utvrđeno kako donošenje proračuna nije bilo zakonito. Naime, neki amandmani izglasani na sjednici prošlog tjedna nisu imali navedeni izvor smanjena da bi se mogli primijeniti.

Stranice