sjednica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 1, 2021 13:32

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Nina sudjelovalo je 10 vijećnika, koji su uz kraće rasprave izglasali svih 16 točaka dnevnog reda. Jedna od točaka je bio i polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2021.

Petak, Rujan 17, 2021 09:00

Sjednica Gradskog vijeća grada Zadra, koja se prenosila izravnim videoprijenosom na mrežnoj stranici Grada Zadra, potrajala je do dugo u noć, ili preciznije do jutra. Započela je u srijedu u 16 sati, a završila u četvrtak u 6 sati i 30 minuta.

Subota, Rujan 11, 2021 11:54

Sjednicu Općinskog vijeća Općine Starigrad obilježio je prvi ovogodišnji rebalans proračuna koji nije u situaciji pandemije korone očekivano smanjen, već je povećan za 1,6 milijuna kuna, kao i napuštanje Općinske vijećnice nezavisnog vijećnika Višeslava Dokoze, gotovo na samom početku sjednice.

Subota, Kolovoz 28, 2021 12:30 1

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod križa u dvorištu crkve sv. Nikole, gdje je molitvu odrješenja predvodio župnik don Damir Juričin, obilaskom ribarskih tvrtki Maricomerc i Mišlov u Poslovnoj zoni Grabi koje su EU potporama proširile poslovne objekte te dodjelom godišnjih nagrada i svečanom sjednicom Općinskog vijeća u velikoj multimedijalnoj dvorani zgrade Centra za razvoj i edukaciju započelo je obilježavanje Dana općine Poličnik i nebeskog zaštitnika Glavosjeka sv.

Srijeda, Kolovoz 4, 2021 11:41

Maratonska sjednica Gradskog vijeća potrajala je do dugo u noći. Naime, vijećnici i vijećnice raspravljali su do čak 4 i 30, a započeli su u 10 prethodnog dana. Provjerili smo dan poslije jesu li »preživjeli«, što misle o efikasnosti takvih sjednica i kako dalje.

Utorak, Srpanj 27, 2021 09:32

Već prva točka dnevnog reda druge sjednice Županijske skupštine nije prošla bez nezadovoljstva oporbenih vijećnika i

Utorak, Srpanj 27, 2021 09:31

Druga sjednica Županijske skupštine Zadarske županije održana jučer u Poličniku započela je prisegom nezavisnog vijećnika Ivice Žuvele koji nije bio prisutan na prvoj, konstituirajućoj sjednici. Iako, uz neke prigovore opozicije, dnevni red je usvojen, a odmah na početku sjednice vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša zatražio je skidanje prve točke o izboru članova stalnih županijskih radnih tijela, jer kako tvrdi, nisu bili dio dogovora.

Ponedjeljak, Lipanj 21, 2021 11:23

Marko Vučetić izabran je za predsjednika Gradskog vijeća Zadar s 15 glasova za nakon što ga je na tu poziciju predložila predsjednica Meštrovićevog kluba Adela Franka. Nitko nije bio protiv odluke, a suzdržanih je bilo 12 vijećnika.

- Zahvaljujem svima koji su me nenadano izabrali i koji su me nenadano predložili, rekao je Vučetić prilikom preuzimanja predsjedanja sjednicom.

Subota, Lipanj 19, 2021 13:32

Marin Klanac je novi-stari predsjednik Gradskog vijeća Grada Obrovca. Tako su rezultatom 9:2:2 odlučili gradski vijećnici u novom sazivu GV-a.
- Od svih vijećnica i vijećnika u našem Gradskom vijeću očekujem konstruktivan rad i zalaganje za dobrobit svih naših građana, kako u Obrovcu, tako i u svim gradskim naseljima, na upit Zadarskog lista odgovorio je Marin Klanac.

Subota, Lipanj 19, 2021 11:51

U Vatrogasnom domu u Benkovcu u petak je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća na kojoj je potvrđena vladajuća većina HDZ-a koji ima 9 od 15 vijećnika. Boris Erceg (HDZ) je novi-stari predsjednik Gradskog vijeća izabran rezultatom 13: 1. Naime, Boris Erceg je bio jedini kandidat kojeg je predložio HDZ, opozicija nije imala svog kandidata, 13 je bilo za dok je Erceg bio suzdržan. Nedostajala je Marina Čačić s kandidacijske liste Domovinski pokret-Most.

Stranice