otvorenje

Subota, Veljača 7, 2015 00:00

Još nije poznat datum tehničkog pregleda zgrade Poliklinike  Opće bolnice Zadar, a kad će biti - ne zna se.

Nakon što se sve malo odužilo s ugradnjom generatora pa s ispitivanjem na glavnom električnom priključku na HEP ODS d.o.o. Elektra Zadar, sad je zapelo na sustavu za grijanje.

Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

Nakon tri mjeseca kašnjenja otvara se Lesnina u Zadru, odnosno Poslovno-trgovački centar Murvica - Lesnina XXXL, u gospodarskoj zoni Murvica Jug. Otvaranje Lesnine za građanstvo upriličit će se 28. studenoga.

Ponedjeljak, Listopad 22, 2012 00:00

Nizom manifestacija koje će večeras, s početkom u 19 sati biti upriličene u Atriju Kneževe palače: izbor iz fundusa fotografija Ante Brkana, projekcija Brkanovog dokumentarnog filma "Solana", izložba fotografija portala eZadar "Razglednice", projekcija fotografija Boška Lučeva i eZadra, uvod u Malu školu brodogradnje kreativne radionice StolArt, recital poezije Ive Šikića Balare - Ivo Juraga Nadov i na koncu prigodni domjenak, otvorit će se manifestacija Zadar more 2012.

Ponedjeljak, Srpanj 30, 2012 00:00

Stiješnjen između beskraja baštine i svojih davno zadanih gabarita hostel Forum je igra modernosti i milenijskog trajanja, a takva je bila i priredba kojom je proglašen otvorenim

Subota, Studeni 5, 2011 00:00

Škola Ždrilo ove godine je specifična, jer imamo samo dvoje učenika, a sad su stvoreni uvjeti i za veći broj, rekao je ravnatelj Luzarko Novaković

Petak, Travanj 22, 2011 00:00

Danas u 10 sati na Kalelargi svoja vrata gostima otvara Central bar, čime ujedno prestaje s radom caffe bar Viaz. Iako je naziv bara one sentimentalnije Zadrane odmah asocirao na nekadašnju Kavanu Central, gdje su urbani Zadrani više od sto godina ispijali kavice i čitali tiskovine, riječ je ipak samo o novini koju u svoje poslovanje pred sam početak turističke sezone uvodi vlasnik, tvrtka Jadera d.o.o.

skola_mocire
Ponedjeljak, Siječanj 3, 2011 00:00

Evo uskoro očekujemo i nastavak radova te smo uspjeli osigurati sva sredstva koja su potrebna za završetak Centra "Mocire". Naime, za radove i novu trafostanicu Grad Zadar je osigurao 1,5 milijuna kuna te za opremanje vrtića i škole oko 1,3 milijuna kuna, dakle sveukupno 2,760 milijuna kuna, kazao je Mario Pešut, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo u Gradu Zadru

Ponedjeljak, Studeni 29, 2010 00:00

Jučer, na prvu nedjelju Došašća, nakon intenzivne dvomjesečne obnove, vrata je ponovno otvorila crkva sv. Mihovila u Zadru, zvana 'ispovjedaonica grada' zbog raspoloživosti redovnika tog samostana za ispovijed vjernika tijekom cijelog tjedna. Misno slavlje u 10 sati predvodio je fra Miroslav Barun, gvardijan samostana.

Tijekom obnove pod nadzorom konzervatora, jer je crkva spomenik kulture, otkrivene su freske u svetištu iz 15. st. i na oba zida lađe.

knjiznica_bolnica_3
Petak, Studeni 12, 2010 00:00

Knjižnica s predavaonicom, vrijedna 1,3 milijuna kuna, koja se od travnja uređivala na katu novoizgrađenog objekta u sklopu zadarske Opće bolnice, iznad bolničke kuhinje, konačno je i službeno otvorena.

Ponedjeljak, Studeni 8, 2010 00:00 2

Trgovački centar Supernova u Zadru najavio je za četvrtak 11. studenog otvaranje svog najvećeg shopping centra u Dalmaciji. Naime, danas bi trebao početi tehnički pregled objekta, a u četvrtak Zadrane očekuje početak četverodnevnog spektakla otvaranja.

Kako nas je obavijestila voditeljica zadarske Supernove Iva Surić, medijska kuća Hip osmislila je program koji počinje svečanim otvaranjem u četvrtak u 9, a traje sve do nedjelje.

Stranice