vruljica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 13, 2019 11:43

U sklopu projekta „Zelena transformacija – građanska participacija“ udruga „Eko-Zadar“ je od 23. travnja do 7. svibnja provela  anketu među građanima vezanu za učestalost i razloge boravka u parku Vruljica. Anketiranje je provedeno putem dvije glasačke kutije od  kojih je jedna bila postavljena na ulazu u Gradsku knjižnicu Zadar, a  druga u uredskim prostorijama udruge Eko-Zadar.

Četvrtak, Travanj 25, 2019 11:35

Udruga Eko-Zadar objavila je anketu pod nazivom „Park naš svagdašnji: Kakvu Vruljicu bi ti?“.

Utorak, Travanj 23, 2019 13:08

Gradski park Vruljica prostor susreta svih generacija, naziv  je treće Gradionice koju priprema Društvo arhitekata Zadar. Gradionica  će se osim u Parku Vruljica održati od 24. do 26. svibnja i u prostoru Coworkinga. Kao i prijašnjih godina, sudionici mogu biti arhitekti, krajobrazni arhitekti, urbanisti, dizajneri, geografi, sociolozi, komunikolozi i  ekonomisti. Voditelji Gradionice su potpredsjednik zadarskog Društva  arhitekata Petar Kozina i Nina Nejašmić Kozina.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:24

Na današnjem kolegiju gradonačelnik Branko Dukić osvrnuo se i na opetovano poplavljivanje nedavno rekonstruirane ulice u Vruljici.

Za poplavljivanje novoizgrađene ulice u predjelu Vruljica Dukić je izjavio kako je prava adresa za pritužbe komunalna tvrtka Odvodnja, a ne Grad Zadar.

Petak, Lipanj 22, 2018 16:47

Cesta u Vruljici u jutarnjim satima, nakon malo jače kiše, ponovno je bila poplavljena. Komentar o tome poslao je i Marko Pupić Bakrač navodeći kako je prošlo pola godine od rekonstrukcije te je podsjetio kako je u prosincu cesta poplavila za svega pola sata malo jače kiše te da su tada upozorili na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost.

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 11:23

Današnju kišu do kraja dana trebala bi odnijeti bura koja će u danima pred nama donijeti nešto hladnije vrijeme, ali i suh doček Nove godine, nakon čega bi opet trebala zavladati južina. Međutim, kiša i tuča, i danas su uzrokovali neke probleme i prometu, a osobito zanimljiv prizor bio je u Vruljici. 

Petak, Listopad 13, 2017 18:02 2

Na pet gradilišta u Zadru, kod Vruljice, na Liburnskoj obali, na Jadranskoj magistrali, Bulevaru i u Ulici Eugena Kvaternika u tijeku su radovi. Međutim, isti se odvijaju po principu "više se ne radi nego što se radi". Naime, na gradilištu na Bulevaru danima već gradiište zjapi prazno, a tu i tamo ukaže se jedan, eventualno dva radnika.

Ponedjeljak, Listopad 26, 2015 00:00

Bilo je tužno 2000. godine gledati na Relji kao se režu 80 godina stare platane ili uklanjanja palmi i pretvaranja Poljane Šime Budinića u kamenu pustaru ispred crkve Sv. Šime. Ponovno se sada aktualiziralo premještanje stabala na neku drugu lokaciju, kaže Mirjana Galić Tomić

Ponedjeljak, Listopad 19, 2015 00:00 1

Navedeni drvored i šetnica služi stanarima za druženje i odmor te bitno utječe na estetski izgled ulice i istodobno upija znatno buku i otrovne ispušne plinove, pa tako pridonosi svježem i zdravom zraku u našem gradu

nevrijeme_vruljica
Ponedjeljak, Rujan 5, 2011 00:00

Stranice