natjecaj

Petak, Svibanj 4, 2018 13:39

Grad Zadar, UO za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka, objavio je javni poziv za otočne proizvođače - postojeće i buduće nositelje oznake Hrvatski otočni proizvod (HOP) s područja otoka Iž, Rava, Molat, Ist, Silba, Olib i Premuda.

Javni poziv je otvoren 30. travnja, a svi zainteresirani mogu se javiti do 28. prosinca 2018. godine ili do iskorištenja sredstava.

Petak, Travanj 27, 2018 12:35

Foto klub NinArt poziva sve kreativce da sudjeluju na foto natječaju za ''Izložbu fotografija – Sv. Križ u sv. Križu''.

Srijeda, Travanj 11, 2018 09:10

Projekt Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje pri samom je kraju s postupcima javne nabave. Jedini natječaj koji je preostao je onaj za - Projektiranje i izvođenje radova na izgradnji Centra, koji je obustavljen, budući da je ponovno od strane poljske tvrtke Control Process S.A.

Četvrtak, Ožujak 29, 2018 14:21

Zamjenik zadarskog župana Šime Mršić i Sanja Peričić, ravnateljica Agencije za razvoj zadarske županije ZADRE NOVE, uručili su danas nagrade učenicima u sklopu natječaja „Hrvatska kakvu želimo“.

Na prigodnoj svečanosti u Kneževoj palači priznanja su dobili učenici osnovnih škola iz Zadarske županije čiju je literarnu i likovnu viziju Hrvatske u 2030. godini stručni žiri proglasio najboljom. Nagrade su se dijelile u četiri kategorije.

Utorak, Veljača 27, 2018 11:19

Grad Benkovac traži novog direktora komunalne tvrtke Benković, zbog čega su 12. veljače raspisali natječaj. Iako je rok za prijave završio, gradonačelnik Tomislav Bulić kaže nam kako ne zna tko se sve javio na natječaj jer nije proveden natječajni postupak. No, jedno je sigurno - aktualnog direktora Ivice Erlića na ovom mjestu više neće biti.

Potvrdio nam je to gradonačelnik Bulić otvoreno rekavši kako je natječaj i raspisao zato što nije zadovoljan Erlićevim radom.

Četvrtak, Veljača 15, 2018 16:14

Na natječaj Lučke uprave Zadar kojom se tražio koncesionar koji će sljedećih 20 godina upravljati lukom Gaženica, javila se samo jedna tvrtka - Zadar International Port Operations d.o.o. iz Zagreba. 

Subota, Veljača 10, 2018 11:13

Ukupno šest ponuda za tri različita posla, po tri od dviju tvrtki, pristiglo je na javni natječaj Zračne luke Zadar (ZLZD) za Postupak zaštitnog pregleda putnika, osoblja, vozila, prtljage, osoba koje nisu putnici i potrepština zračne luke, za razdoblje od godinu dana. Ponude su jučer otvorene u Zemuniku. Postojeći ugovor na razdoblje od tri godine bio je sklopljen s tvrtkom Gradska sigurnost Šimac i sin iz Splita, a ističe za nekoliko tjedana.

Srijeda, Siječanj 24, 2018 11:28

Opća bolnica Zadar objavila je dugo očekivani javni natječaj za izbor izvođača radova na Rušenju postojeće zgrade i izgradnji Odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju, te adaptaciju dnevne bolnice Službe za kirurgiju- Opće bolnice Zadar. Bespovratni novac za ovu namjenu zadarskoj bolnici dodijeljen je prije nepunih godinu dana.

Srijeda, Prosinac 20, 2017 10:10

Općina Pašman raspisala je potkraj prošlog tjedna međunarodni natječaj za izbor investitora za realizaciju turističkog projekta "Pašman Rivijera" na jugozapadnoj obali otoka Pašmana.

Četvrtak, Studeni 16, 2017 10:25

Na ponovljeni natječaj za najam parkirališta pored crkve sv. Marije nije stigla ni jedna ponuda.

- Nakon što se na dva natječaja nije javio ni jedan ponuditelj po odluci gradonačelnika može se ići na neposrednu pogodbu. Dakle, ne postoji rok u kojem se zainteresirani ponuđači trebaju javiti, već trebaju poslati pisani zahtjev gradonačelniku, pojasnili su nam u Gradu Zadru.

Stranice