natjecaj

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Veljača 21, 2021 10:55

Upravno vijeće Fonda za obnovu trebalo bi početkom tjedna obavijestiti troje kandidata koji su se javili na natječaj za ravnatelja o rezultatima tog natječaja.

To znači da bi se za dan ili dva trebalo znati hoće li Damir Vanđelić, sada privremeni ravnatelj, nastaviti voditi tu instituciju sljedeće četiri godine ili će se Upravno vijeće na čijem je čelu ministar graditeljstva Darko Horvat odlučiti za nekog od preostalih dvoje kandidata. ​

Četvrtak, Veljača 18, 2021 10:39

Temeljem odluke s 3. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra, TZG Zadra raspisuje Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2021. godini na području grada Zadra.

Nedjelja, Veljača 14, 2021 12:01

Otvaranje Centra za osobe s intelektualnim poteškoćama Mocire, za koji je još u rujnu 2020. izdana uporabna dozvola, ipak se polako približava. Nakon što je javnu nabavu da opremanje Dječjeg vrtića Latica i Osnovne škole Voštarnica proveo Grad Zadar, u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike otvorene su ponude na javnom natječaju za opremanje preostalog dijela ovog Centra čija ukupna procijenjena vrijednost iznosi 2,8 milijuna kuna.

Srijeda, Veljača 10, 2021 12:51

Turistička zajednica Grada Paga prvi put je u 2020. godini raspisala javni poziv za prijavu rješenja suvenira grada Paga.

Srijeda, Veljača 10, 2021 10:51

Grad Zadar na svojim je mrežnim stranicama objavio natječaj odnosno, obavijest za podnošenje prijava kandidata za imenovanje sudaca porotnika zadarskog Županijskog suda i sudaca porotnika za mladež istog suda.

Petak, Veljača 5, 2021 19:55

Grad Zadar raspisao je javnu nabavu za radove izvođenja kamenoklesarskih i građevinsko - obrtničkih radova na održavanju javnih i prometnih površina za sljedeće četverogodišnje razdoblje u vrijednosti javne nabave od 16 000 000 kuna bez PDV-a. Riječ je o radovima uređenja, sanacije ili izgradnje novih pješačkih staza, popločenja trgova, šetnica, javnih prolaza, stuba invalidskih rampi i ostalog.

Nedjelja, Siječanj 31, 2021 11:07

Lučka uprava Zadar (LUZ) odlučila je da će tvrtka Ross d.o.o. iz Zadra, izdavač radija 057 i portala 057info, obaviti posao usluge promidžbe i vidljivosti u provedbi projekta »Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok«. LUZ je bio prisiljen provesti novi odabir najpovoljnijeg ponuđača, nakon što im je Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) nedavno srušila ovaj natječaj i to baš zbog žalbe Rossa.

Četvrtak, Siječanj 28, 2021 15:59

Grad Zadar i ove je godine raspisao natječaj za financiranje projekata udruga iz područja razvitka otoka na području Grada Zadra odnosno, zadarskog arhipelaga, a riječ je o ukupno raspoloživim iznosu za dodjelu od 100 tisuća kuna s rokom za podnošenje prijave do 23. veljače ove godine.

Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2020 17:00

Županijska Agencija za ruralni razvoj dobila je već deset prijava tvrtki s područja marikulture i ribarstva nakon natječaja objavljenog u srpnju. Riječ je o Javnom pozivu za iskaz interesa mikro, malih i srednjih poduzeća iz sektora ribarstva i akvakulture za ulaganje i uvođenje inovativnih koncepata u svoje poslovanje - Projekt Investinfish financiran iz programa prekogranične suradnje Interreg Itaija - Hrvatska 2014. - 2020.
 

Petak, Srpanj 17, 2020 11:59 2

Na Natječaju za financiranje projekata u 2020. godini prema Programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina na područjima jedinica lokalne samouprave Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo je gotovo 14 milijuna kuna za 232 mala poljoprivredna gospodarstva, čime im se pomaže u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivi razvoj i povećanje prihoda.

Stranice