natjecaj

Srijeda, Veljača 20, 2019 11:45

 Gradskoj upravi Zadra otvorili su ponude na javnom natječaju Radovi na dovršenju i dogradnji Centra za odgoj, obrazovanje,  rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama „Mocire“, kojih je  pristiglo ukupno tri. Procijenjena vrijednost radova je 21,25 milijuna kuna. Grad Zadar u sufinanciranju ovih radova sudjeluje s čak 50 posto, a  ostatak će dodati Ministarstvo socijalne politike i Ministarstvo obrazovanja.     

Utorak, Veljača 19, 2019 16:31

Grad Zadar raspisao je natječaj za izvođača radova za parterno uređenje Bedema. Natječaj je otvoren do 12. ožujka, a procijenjena  vrijednost radova je 19,9 milijuna kuna. 

 - Završeno je prethodno savjetovanje s javnošću, imamo svu potrebnu  dokumentaciju i sad čekamo izvođače da se jave na natječaj. Nadamo se  da će ih biti više te ćemo moći odabrati izvođača i što prije krenuti u posao, rekao je Šime Erlić, pročelnik UO za EU fondove.

Subota, Siječanj 5, 2019 15:20
Iako je Grad Zadar 19. prosinca prošle godine objavio natječaj za "dovršenje i dogradnju Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire", na natječaj se još  nitko nije javio. Naravno, to ne znači i da neće jer se u ovakvim situacijama ponude često šalju zadnjih dana, pa zasad već ima upita zainteresiranih tvrtki o uvjetima natječaja.
Korisnici čekaju 10 godina 
Četvrtak, Siječanj 3, 2019 13:03

U tijeku je Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2018. godinu. Natječaj uključuje sufinanciranje sljedećih mjera povećanja energetske učinkovitosti:

1. nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje

2. povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice

3. zamjena stolarije vanjske ovojnice

4. nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Nedjelja, Studeni 25, 2018 13:47

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga Zadarske županije pozvalo je učenike osnovnih i srednjih škola u županiji da se do 19. prosinca prijave na natječaj “Slobodan od ovisnosti, rasturam umjetnosti”, raspisan povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se obilježava od 15. studenoga do 15. prosinca.

Subota, Studeni 24, 2018 08:15

Od desetak kandidata koji su se prijavili na natječaj za Jadrolinijina voditelja agencije u Zadru, nakon razgovora sa Povjerenstvom za provedbu natječaja u užem krugu ostalo je njih četvero. Među njima je i Ante Rados, bivši direktor Turističke agencije Grada Zadra, koji se u kolovozu ove godine povukao sa svoje dužnosti.

Četvrtak, Studeni 22, 2018 13:10

Nakon što je direktor Jadrolinijine agencije u Zadru, Želimir  Medur, otišao u mirovinu, ova tvrtka je objavila natječaj za novog voditelja agencije. S obzirom da smo čuli da će na ovo mjesto biti imenovan  HDZ-ovac koji je nedavno otišao s dužnosti u jednoj gradskoj ustanovi, u  Jadroliniji smo provjerili u kojoj je fazi natječaj, odnosno jesu li izabrali  novog direktora?

Četvrtak, Studeni 1, 2018 13:49 1

Upravno vijeće Županijske uprave za ceste održalo je sjednicu, no na njoj nije bilo ni riječi o novom natječaju za ravnatelja. S obzirom da je on već više puta odgađan, očekivalo se kako će  se Vijeće ovoga puta očitovati o datumu objave novoga natječaja,  međutim, od njegovih članova saznajemo da natječaj za novog ravnatelja niti jednom riječju nije spomenut. Potvrdio nam je to Dalibor Barešić, član Neovisnih za Hrvatsku, rekavši kako se ta točka nije niti našla  na dnevnom redu. 

Subota, Rujan 1, 2018 18:07

- Turistička zajednica Grada Zadra izvijestila je javnost o imenima kandidata na natječaj za direktora Turističke zajednice Grada Zadra, napominjući kako sedmero njih ispunjava uvjete. U TZ-u nisu naveli imena onih koji nisu ispunili uvjete natječaja, no saznali smo o kome je riječ.

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 14:00

Iako su protekli natječaji za direktora Turističke zajednice Grada Zadra izazvali niz kritika u javnosti te je ova dužnost pod povećalom javnosti zbog nedavne ostavke Ante Radosa, čak desetero kandidata želi zasjesti na njegovo mjesto!

Stranice