natjecaj

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 30, 2019 16:08

Na natječaj za glavnog ravnatelja Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, koji je raspisan 20. rujna, javile su se tri kandidatkinje, a iako je natječaj završen, odluka o imenovanju još nije donesena.
Predsjednik Upravnog vijeća te ustanove dr. sc. Jozo Ivanović kazao nam je kako je UV provelo dio postupka iz svoje nadležnosti te da sve tri kandidatkinje udovoljavaju uvjetima iz natječaja.

Petak, Listopad 18, 2019 10:50

Grad Zadar je objavio natječaj za najam socijalnih stanova u vlasništvu Grada Zadra, a trenutno su na raspolaganju dva prazna stana i to jedan veličine 21 kvadrat na području Mjesnog odbora Poluotok i jedan od 87 kvadrata na području Mjesnog odbora Jazine 2.

Subota, Rujan 14, 2019 14:26

Opća bolnica Zadar nedavno je raspisala natječaj za otklanjanje nedostataka na zgradi Poliklinike. Poznato je kako je višedesetljetnu gradnju Poliklinike pratio niz nepravilnosti koje su kulminirale niskom kvalitetom izvedbe te nizom nedostataka. Šokantni nalaz glavnog nadzornog inženjera Josipa Vlainića iz ožujka 2015., ukazao je na posebno problematičan dio koji govori o lošoj kvaliteti gradnje koju nije moguće popraviti.

Ponedjeljak, Rujan 2, 2019 14:49

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) poništila je dio dokumentacije o nabavi za Projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćivanje otpadnih voda II. stupnja, naručitelja Vodovod Vir d.o.o. Rješenjem DKOM-a usvojen je dio žalbe žalitelja Project 4 you d.o.o. iz Svete Nedelje. Procijenjena vrijednost nabave iznosi čak 51.770.000 kuna, a odnosi se pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Nin- Privlaka- Vrsi.

Subota, Kolovoz 17, 2019 09:35

Nakon što je Grad Zadar nedavno objavio natječaj za suce porotnike za tri zadarska suda, njih je potvrdilo i Gradsko vijeće. Riječ je o kandidatima za Općinski sud u Zadru, za mladež Općinskog suda te za mladež Županijskog suda. Zbog slabe zainteresiranosti za ovu dužnost Grad Zadar natječaj je morao objavljivati čak dvaput. Naime, od 60 sudaca porotnika koliko ih se tražilo natječajem za sva tri suda, na natječaj se javilo samo njih 19.

Subota, Srpanj 20, 2019 12:28

Zadarska županija na službenoj mrežnoj stranici objavila je Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je Zadarska županija osnivač, za školsku godinu 2019/2020.

Četvrtak, Srpanj 11, 2019 12:02

Grad Zadar raspisao je javni natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u osnovnim školama u školskoj godini 2019./2020. godine.

U okviru programa "Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra" raspisuje se postupak za izbor 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama kojima je osnivač Grad Zadar.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 16:26

Jutros je u Zadarskoj županiji upriličeno primanje kod zadarskoga župana Božidara Longina za učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na natječaju "Slobodan od ovisnosti, rasturam u umjetnosti" u području likovnog i literarnog stvaralaštva učenika osnovnih i srednjih škola.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 12:57

Zadarski sudovi putem natječaja ovih dana traže porotnike, i  to u čak tri kategorije: za Općinski sud u Zadru, za mladež Općinskog suda te za mladež Županijskog suda. Obavijest o produženju roka za podnošenje prijava za imenovanje sudaca porotnika objavio je Grad Zadar  dajući im rok za prijave do 12. srpnja ove godine.

Petak, Svibanj 31, 2019 12:30

Bivši benkovački gradonačelnik, poznati HDZ-ovac, Mirko  Erstić, od ponedjeljka više nije zamjenik ravnatelja županijskog Zavoda  za hitnu medicinu. Dana 3. lipnja ističe mu mandat na ovoj dužnosti, no  kako saznajemo u njegovoj stranci, Erstić više neće biti drugi čovjek Zavoda, već će uskoro imenovati novog zamjenika.

Stranice