natjecaj

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2020 17:00

Županijska Agencija za ruralni razvoj dobila je već deset prijava tvrtki s područja marikulture i ribarstva nakon natječaja objavljenog u srpnju. Riječ je o Javnom pozivu za iskaz interesa mikro, malih i srednjih poduzeća iz sektora ribarstva i akvakulture za ulaganje i uvođenje inovativnih koncepata u svoje poslovanje - Projekt Investinfish financiran iz programa prekogranične suradnje Interreg Itaija - Hrvatska 2014. - 2020.
 

Petak, Srpanj 17, 2020 11:59 2

Na Natječaju za financiranje projekata u 2020. godini prema Programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina na područjima jedinica lokalne samouprave Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo je gotovo 14 milijuna kuna za 232 mala poljoprivredna gospodarstva, čime im se pomaže u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivi razvoj i povećanje prihoda.

Srijeda, Svibanj 27, 2020 11:34

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja prodaje zgrade škole na Ižu, Grad Zadar odustao je od tog plana. Potvrdio nam je to gradonačelnik Branko Dukić, pojašnjavajući kako je očito da projekt prodaje zgrade u kojoj je davno bila škola i za koju se tražilo 2,1 milijun kuna, jednostavno ne uspijeva. Riječ je o vrijednoj kamenoj zgradi, ukupne površine 572 metara četvorna, od čega na samo dva dvorišta otpada po 149 i 95 kvadrata te je nekretnina bila idealna za otvaranje boutique hotela.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2020 11:47

Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ) raspisala je u ponedjeljak natječaj vrijedan 14 milijuna kuna kojim se financiraju istraživanja o zaraznim bolestima uzrokovanim koronavirusima te istraživanja koja istražuju društvene aspekte pandemije i njezin učinak na obrazovni sustav.

Subota, Veljača 15, 2020 09:00

Upravno vijeće Županijske uprave za ceste na najnovijoj je sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za ravnatelja ove ustanove. Naime, vršitelju dužnosti, Branku Kutiji, uskoro ističe mandat te Vijeće mora krenuti u izbor novog ravnatelja.

Petak, Veljača 14, 2020 12:15

Zbog ostavke dosadašnjeg ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu, dr. Predraga Orlovića, ovu županijsku ustanovu zasad vodi njegov zamjenik Ivica Erlić. Hoće li Erlić Zavod preuzeti i na kraju mandata vršitelja dužnosti ili će ravnateljsku palicu preuzeti netko drugi znat će se po okončanju natječaja koji ovih dana raspisuje Upravno vijeće.

Četvrtak, Siječanj 30, 2020 11:15

Na natječaj Općine Preko za gradnju elitnog naselja u uvali Prtljug u Lukoranu pristigla je jedna molba. Potvrdio nam je to jučer načelnik Općine, Jure Brižić, iznoseći detalje završnice natječaja raspisanog za gradnju elitnog turističkog naselja u uvali Prtljug u Lukoranu. Naime, jučer je bio zadnji dan natječaja za prodaju nekretnine u Lukoranu, raspisanog 8. siječnja ove godine.

Petak, Siječanj 17, 2020 09:30

Navršava se točno godina dana otkako je Grad Zadar pustio u prodaju zgradu škole na Malom Ižu, no kupaca za nju i dalje nema. U siječnju 2019. godine objavljen je prvi natječaj s početnom cijenom od 2.140.000 kuna, za koju se čak računalo da bi uslijed većeg broja ponuda mogla biti i veća. Na prvi se natječaj ipak nije nitko javio te je nekoliko mjeseci kasnije objavjjen drugi natječaj. Opet nije zaprimljena ijedna ponuda.

Ponedjeljak, Prosinac 30, 2019 07:00

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) poništila je dio dokumentacije javnog natječaja Opće bolnice Zadar za najam uređaja za zbrinjavanje infektivnog otpada, usvajajući većinu navoda žalitelja, tvrtke Gajeta d.o.o. iz Zagreba. Procijenjena vrijednost posla koji se želi sklopiti za razdoblje od dvije godine je 650 tisuća kuna. Rješenjem DKOM-a zadarska bolnica mora u roku od 30 dana izmijeniti nezakonitosti iz dokumentacije te nastaviti s natječajem.

Utorak, Studeni 12, 2019 11:00

Stručni žiri međunarodne platforme Europan odabrao je prošlog vikenda u Ninu dva pobjednička rada idejnih rješenja uređenja urbanističkog dijela naselja i plaže Ždrijac. Tome je prethodila prezentacija šest ninskih projekta koji su u konkurenciji od 22 rješenja ušli u uži izbor glasovanja, a koja je održana u Gradskoj vijećnici.

Stranice