natjecaj

Subota, Srpanj 20, 2019 12:28

Zadarska županija na službenoj mrežnoj stranici objavila je Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je Zadarska županija osnivač, za školsku godinu 2019/2020.

Četvrtak, Srpanj 11, 2019 12:02

Grad Zadar raspisao je javni natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u osnovnim školama u školskoj godini 2019./2020. godine.

U okviru programa "Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra" raspisuje se postupak za izbor 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama kojima je osnivač Grad Zadar.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 16:26

Jutros je u Zadarskoj županiji upriličeno primanje kod zadarskoga župana Božidara Longina za učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na natječaju "Slobodan od ovisnosti, rasturam u umjetnosti" u području likovnog i literarnog stvaralaštva učenika osnovnih i srednjih škola.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 12:57

Zadarski sudovi putem natječaja ovih dana traže porotnike, i  to u čak tri kategorije: za Općinski sud u Zadru, za mladež Općinskog suda te za mladež Županijskog suda. Obavijest o produženju roka za podnošenje prijava za imenovanje sudaca porotnika objavio je Grad Zadar  dajući im rok za prijave do 12. srpnja ove godine.

Petak, Svibanj 31, 2019 12:30

Bivši benkovački gradonačelnik, poznati HDZ-ovac, Mirko  Erstić, od ponedjeljka više nije zamjenik ravnatelja županijskog Zavoda  za hitnu medicinu. Dana 3. lipnja ističe mu mandat na ovoj dužnosti, no  kako saznajemo u njegovoj stranci, Erstić više neće biti drugi čovjek Zavoda, već će uskoro imenovati novog zamjenika.

Utorak, Svibanj 21, 2019 11:03

Doroteja Kamber Kontić po svemu sudeći će i iduće četiri  godine voditi Gradsku knjižnicu Zadar. Na natječaj koji je  završio 3. svibnja pristigla je samo jedna prijava i to ona aktualne ravnateljice. Upravno vijeće je nakon obavljene procedure prijedlog odluke uputilo na usvajanje Gradskom vijeću koje će, nema sumnje, odluku potvrditi.

Utorak, Travanj 30, 2019 13:50

Ni drugi natječaj Grada Zadra za prodaju zgrade škole na  Malom Ižu nije privukao niti jednog kupca. Odjel za upravljanje gradskom imovinom stoga će morati u novi natječaj, ovoga puta s manjom  cijenom. 

Ponedjeljak, Travanj 15, 2019 18:48

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu zaprimilo je nove  prijave za mjesto ravnatelja ove županijske ustanove. Riječ je o Marini Marić, bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a, inače djelatnici  Zavoda, te Denisu Vickoviću, također djelatniku Zavoda. Njihove su  molbe zaprimljene poštom, što znači da za ravnateljsko mjesto sada već  ima pet kandidata.

Četvrtak, Travanj 11, 2019 20:15

Iako je na čelu Županijskog državnog odvjetništva Goran  Troskot, Državnoodvjetničko vijeće (DOV) još u rujnu prošle godine  objavilo je natječaj za "jedno slobodno mjesto županijskog državnog  odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru". Sudeći po  uvjetu natječaja, Troskot ne bi mogao u utrku za još jedan mandat ukoliko se ograničenje DOV-a odnosi i na njega.

Naime, u oglasu za ovu dužnost Državnoodvjetničko vijeće izrijekom navodi:

Srijeda, Veljača 20, 2019 12:15

Tržnica Zadar d.o.o. na službenoj internetskoj stranici objavila je javni poziv za davanje u zakup svih slobodnih poslovnih prostora, površina i prodajnih mjesta u nadležnosti te tvrtke koji potpisuje  direktor Tomislav Letinić. Uz Gradsku tržnicu, Veletržnicu, tržnice na  Relji i Bilom brigu oglas se odnosi i na novu tržnicu na Meladi koja bi  se po okončanju natječaja, u ožujku, trebala i službeno otvoriti.

Stranice