ob zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Rujan 11, 2020 22:48

U cilju pružanja pomoći lokalnoj zajednici i institucijama civilnog društva u borbi protiv suzbijanja epidemije koronavirusa SARS-CoV-2, pripadnici Zapovjedništva za potporu u petak, 11. rujna 2020. godine pružili su potporu Općoj bolnici Zadar postavljanjem dva šatora Alaska s pripadajućim termogenima i agregatima te dvadeset ležaja za potrebe zdravstvenog zbrinjavanja oboljelih.

Srijeda, Rujan 9, 2020 16:30

Nakon što je Nacionalni Stožer izvijestio o jednoj preminuloj osobi u Općoj bolnici u Zadru, iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije potvrdili su da se radi o muškoj osobi u dobi od 81 godinu starosti.

Istaknuli su kako je muškarac preminuo od poslljedica maligne bolesti, a kojemu je u obradi dokazana i infekcija koronavirusom.

Ovo je peta smrt osobe pozitivne na koronavirus na podrućju Zadarske županije.

Srijeda, Rujan 2, 2020 14:41

Projektom kojeg je sufinancirala Europska unija pod nazivom »Izgradnja i opremanje dnevnih bolnica Odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju Opće bolnice Zadar, te adaptacija i opremanje dnevne bolnice Službe za kirurgiju« kao dio Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., Opća bolnica Zadar je dobila vrlo vrijednu opremu za dnevnu bolnicu Službe za kirurgiju.

Srijeda, Kolovoz 19, 2020 15:48

U prvom valu, u ožujku, smanjili smo hladni program, odnosno smanjili smo sve što smo mogli mogli smanjiti kako bismo se maksimalno koncentrirali na novu i nepoznatu situaciju. Od kako smo u svibnju i lipnju ponovno reaktivirali sve hladne programe, sve preglede i ostalo što je bilo na čekanju, došli smo u ovom periodu na nulu, odnosno uspjeli smo odraditi preglede i sve ostalo gotovo u jednakom obimu kao i protekle godine u ovom razdoblju.

Petak, Srpanj 24, 2020 13:36

Opća bolnica Zadar nabavila je laparoskopski stup 4K rezolucije posljednje generacije za Odjel za abdominalnu kirurgiju.

Srijeda, Srpanj 22, 2020 16:14

U Općoj bolnici Zadar uveden je sustav sigurnosne provjere identiteta pacijenata primjenom identifikacijskih narukvica.

Ponedjeljak, Lipanj 22, 2020 17:25

Ministar zdravstva, Vili Beroš, doputovao je u hitan posjet Zadru kako bi dao potporu djelatnicima zadarske bolnice i Epidemiološkoj službi jer "one su temelj postupanja u ovakvom trenutku".

Nedjelja, Svibanj 24, 2020 11:09

Humanitarna prodajna izložba pod nazivom - Umjetnici bolnici ZaDar koja je početkom ovog mjeseca postavljena u organizaciji Narodnog muzeja Zadar, Zadarske županije i Opće bolnice Zadar i dalje je u tijeku. Do sada je za pomoć OB Zadar ovom humanitarnom izložbom prikupljeno više od 10 tisuća kuna. Radovi koje su donirali umjetnici još uvijek se mogu pogledati u izložbenom paviljonu Narodnog muzeja u prostoru Gradske lože.

Petak, Svibanj 22, 2020 16:39

U Općoj bolnici Zadar održan je sastanak Uprave i predstavnika radnika te je donesen zajednički zaključak da su sva materijalna i ostala prava iz radnog odnosa vezanih uz organizaciju rada tijekom pandemije covida-19 u toj ustanovi potpunosti ispoštovana.

Nedjelja, Svibanj 10, 2020 12:45

Sljedećeg tjedna obilježava se Međunarodni dan medicinskih sestara, odnosno sestrinstva. Svake godine tradicionalno ovaj se dan obilježavao dodjelom priznanja zadarsko bijelo srce medicinskim sestrama koje su svojim radom i trudom obilježile tu godinu. Ove godine, zbog situacije s pandemijom koronavirusa, svečanost dodjele bijelog srca se neće održati, ali medicinske sestre svakako će se prisjetiti svojih vrijednih i požrtvovnih kolegica.

Stranice