konferencija

Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Zadar i Hrvatska našli su se u samom vrhu svjetskog vatrogastva, a potvrđuje to i dvodnevna  Međunarodna konferencija o gašenju  požara iz zraka "Borba protiv požara zrakoplovnim sredstvima" - Aerial  Firefighting Conference koja je u Zadru okupila svjetsku elitu.

Ponedjeljak, Svibanj 9, 2011 00:00

U Hrvatskoj na Jadranu ima 650 zakloništa od kojih je 380 prirodnih, a 270 luka i lučica. Kriterij prilikom izbora zakloništa bila je njihova zaštićenost od svih ili većine vjetrova i valova

Srijeda, Rujan 29, 2010 00:00

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u suradnji s Gradom Biogradom ove godine organizira obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba. U povodu tog događaja u biogradskoj gradskoj vijećnici održana je konferencija za novinare. Konferenciji je nazočila i Julijana Radnić uime resornog ministarstva, Ivan Knez, biogradski gradonačelnik, Branka Kulaš, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa i Hrvoje Raspović, voditelj programa u sklopu projekta.

Ponedjeljak, Rujan 20, 2010 00:00

Održiva energetska budućnost Hrvatske vrlo je upitna. Trenutačno dominantan scenarij opskrbe energijom RH ne samo da podrazumijeva veliki rast potrošnje energije, nego pretpostavlja i nastavak orijentacije na fosilna goriva, dok ozbiljno uzima u obzir i nuklearnu energiju

turosticka zajednica_press
Srijeda, Srpanj 7, 2010 00:00

Očekujemo dobru posjećenost i dobru prodaju. Imamo oko 80 izlagača, tridesetak iz Zadarske županije i pedesetak iz cijele Hrvatske. Uz to je pripremljen i prigodan program, kazao je Damir Kovačić, organizator manifestacije iz tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o.

volonteri_susret mladih
Četvrtak, Svibanj 6, 2010 00:00 1

U povodu Susreta hrvatske katoličke mladeži u Zadru, jučer je u dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Zadru održana zaključna konferencija za medije. Na konferenciji su govorili zadarski nadbiskup mons. dr. Želimir Puljić, mons.

sastanak_kosor_pahor_2
Ponedjeljak, Ožujak 22, 2010 00:00

Očito ljut zbog bojkota prvih ljudi EU, Borut Pahor je otvoreno kritizirao nedosljednost europske politike prema Zapadnom Balkanu, a Borisu Tadiću je poručio da su mu vrata otvorena. Premijerka Kosor svejedno u okupljanju vidi puno simbolike, poručujući kako se radi o "novim mostovima" na putu regije prema EU

kros
Petak, Studeni 27, 2009 00:00

Dobivši podršku od HAS-a i Gradskog poglavarstva županijski atletski savez je dobio organizaciju tog značajnog natjecanja s indicijom organiziranja sličnih manifestacija

src zubatac
Utorak, Studeni 24, 2009 00:00

Ovo je još jedna potvrda o velikim vrijednostima naših ribolovaca, kazao je Stanko Panić, glasnogovornik ŠRD-a Zubatac

svecana dvorana_konferencija
Petak, Studeni 13, 2009 00:00

Na Sveučilištu u Zadru jučer je započela s radom 3. međunarodna konferencija o naprednim i sustavnim istraživanjima - ECNSI-2009. Konferencija službeno traje dva dana, jučer i danas, a službeni jezici su engleski, hrvatski i slovenski.

Sudionici konferencije okupili su se u Zadru u srijedu, a svečano otvorenje bilo je jučer u Svečanoj dvorani sveučilišta.

Stranice