konferencija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Studeni 23, 2018 15:03

Fight & Win - Kako se oduprijeti raku?'' bila je tema  jučerašnjeg skupa u Kneževoj palači u Zadru. Riječ je o šestoj konferenciji u organizaciji Dubravke Šuice, voditeljice hrvatske EPP delegacije u  Europskom parlamentu, kojom se pokušavaju pronaći zajedničke  smjernice u borbi protiv karcinoma.

Četvrtak, Listopad 25, 2018 14:02

Stručnjaci u podvodnoj arheologiji iz cijele Europe okupili su se u Zadru kako bi tijekom dva dana raspravljali o trenutnom stanju podvodne kulturne baštine u Europi. Jutros je u crkvi sv. Nikole u Zadru, u organizaciji Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju Zadar te pod visokim pokroviteljstvom glavne ravnateljice UNESCO-a Audray Azoulay i Ministarstva kulture RH, otvorena dvodnevna konferencija Podvodna kulturna baština u Europi danas.

Utorak, Listopad 9, 2018 13:30

Zbog velikog interesa javnosti Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA organizira konfernciju pod nazivom „Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu“ koja će se održati u VIP dvorani Sportskog centra Višnjik u četvrtak, 18. listopada 2018. godine u vremenu od 11 do 14 sati.

Četvrtak, Rujan 20, 2018 15:30

My Smart City ili u prijevodu Moj pametni grad naziv je konferencije koja će se održati od 11. do 13.

Petak, Rujan 14, 2018 14:53 1

Na Sveučilištu u Zadru danas i sutra se održava Međunarodna konferencija sudaca, na kojoj će glavni naglasci biti integritet sudaca i europska pravna stečevina. Uz domaćine iz Udruge hrvatskih sudaca i Sveučilišta u Zadru otvaranju konferencije nazočili su ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, župan Božidar Longin i gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

Četvrtak, Listopad 19, 2017 14:17
Subota, Srpanj 1, 2017 00:00

U Hrvatskoj, kako je rečeno na konferenciji, postoje mogućnosti za razvoj turizma i u gradskim i u ruralnim područjima, naročito usmjerene prema povijesnim cjelinama, ekoturizmu, sportu i rekreaciji, kulinarstvu i kulturi

Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Zadar i Hrvatska našli su se u samom vrhu svjetskog vatrogastva, a potvrđuje to i dvodnevna  Međunarodna konferencija o gašenju  požara iz zraka "Borba protiv požara zrakoplovnim sredstvima" - Aerial  Firefighting Conference koja je u Zadru okupila svjetsku elitu.

Ponedjeljak, Svibanj 9, 2011 00:00

U Hrvatskoj na Jadranu ima 650 zakloništa od kojih je 380 prirodnih, a 270 luka i lučica. Kriterij prilikom izbora zakloništa bila je njihova zaštićenost od svih ili većine vjetrova i valova

Srijeda, Rujan 29, 2010 00:00

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u suradnji s Gradom Biogradom ove godine organizira obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba. U povodu tog događaja u biogradskoj gradskoj vijećnici održana je konferencija za novinare. Konferenciji je nazočila i Julijana Radnić uime resornog ministarstva, Ivan Knez, biogradski gradonačelnik, Branka Kulaš, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa i Hrvoje Raspović, voditelj programa u sklopu projekta.

Stranice