testiranje

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Ožujak 14, 2021 10:06

Održavanjem berlinske turističke burze ITB početkom ožujka u »normalnim« godinama na neki bi način počinjala turistička godina, poslovi bi bili većinom ugovoreni, zračni koridori postavljeni, a turistička utakmica krenula u još jedan novi ciklus.

Četvrtak, Kolovoz 20, 2020 10:16

U kolovozu je u Hrvatskoj, u skladu s trendovima u ostalim zemljama u EU-u i u okruženju, blago povećan broj novozaraženih i aktivno oboljelih od COVID-19, no naša zemlja i dalje ima kvalitetnu situaciju u okviru EU-a te svim gostima iz zemalja članica EU-a ostaje najbliža i najprihvatljivija destinacija za odmor na Mediteranu.

Utorak, Kolovoz 18, 2020 16:24

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u utorak kako se razmišlja o tome da se poveća testiranje, ali i da se testiranje omogući turistima.

Četvrtak, Kolovoz 13, 2020 13:58

Vlada i Nacionalni stožer civilne zaštite potvrdili su na svom Twitter profilu Koronavirus.hr da se u Italiju iz Hrvatske više ne može ući bez negativnog testa.

Ta je informacija stigla u odgovoru na pitanje više korisnika.

Subota, Srpanj 18, 2020 09:17

Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u petak o 98 novozaraženih koronavirusom u Hrvatskoj, najavivši da od danas kreću niže cijene testiranja.

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da će se za testiranje na koronavirus već od danas plaćati 501 kuna za dvije ciljne sekvence, a za tri 698 kuna.

Utorak, Srpanj 14, 2020 23:06

Premijer Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa i nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade.

“Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan”, rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Premijer Plenković testirao se na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

Utorak, Srpanj 14, 2020 13:26

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak nalazi se u samoizolaciji, a istu uputu od epidemiologa dobili su svi dužnosnici u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Ministrica će se hitno testirati na koronavirus, opet prema uputi epidemiologa. Do toga je došlo nakon što je otkriveno da je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronavirus.

Petak, Srpanj 10, 2020 16:10

Kako bi se pružila veća sigurnost stanovnicima, gostima i stranim turistima koji u sve većem broju dolaze u Zadarsku županiju, poduzeta je mjera zaštite od COVID-a 19 pokretanjem projekta osnivanja posebnog mobilnog tima koji će tijekom ljetne sezone uzimati briseve na terenu. Naime, uvažavajući specifičnosti ovogodišnje sezone vezano uz bolest COVID-19, pokazala se potreba za organizacijom posebnog tima za uzorkovanje kod sumnji na COVID-19.

Ponedjeljak, Srpanj 6, 2020 12:24 1

Danas započinje s radom posebni mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID 19 za vrijeme turističke sezone koji će raditi svakodnevno u vremenu od 12,00-20,00 sati. Za organizaciju rada Posebnog/mobilnog COVID tima zadužen je Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije.

Ponedjeljak, Lipanj 22, 2020 20:02

Kako je za N1 potvrđeno iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, jedno petogodišnje dijete pozitivno je na koronavirus.

Saznajemo da dijete nije bilo na Adria Touru, odakle je krenulo novo žarište zaraze koronavirusom nakon otkrića da bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima koronavirus.

Stranice