projekti

Utorak, Veljača 19, 2019 16:31

Grad Zadar raspisao je natječaj za izvođača radova za parterno uređenje Bedema. Natječaj je otvoren do 12. ožujka, a procijenjena  vrijednost radova je 19,9 milijuna kuna. 

 - Završeno je prethodno savjetovanje s javnošću, imamo svu potrebnu  dokumentaciju i sad čekamo izvođače da se jave na natječaj. Nadamo se  da će ih biti više te ćemo moći odabrati izvođača i što prije krenuti u posao, rekao je Šime Erlić, pročelnik UO za EU fondove.

Subota, Veljača 2, 2019 21:33 1

Seline se mogu pohvaliti autorom najboljeg uratka u kategoriji “sastavak” na natječaju u organizaciji Hrvatske zajednice županija  „EU2ME“, a u sklopu kojeg su se sudionici na kreativan način izražavali  što za njih znači Europska unija i kako je oni doživljavaju.

Nedjelja, Siječanj 20, 2019 15:19
Na najnoviji, treći natječaj za energetsku obnovu školske  zgrade u Perivoju Vladimira Nazora pristigle su dvije ponude izvođača  radova.
Nedjelja, Siječanj 20, 2019 15:17

U posljednje vrijeme u redakciju Zadarskog lista počele su  stizati učestale pritužbe građana o brojnim puknućima vodovodnih cijevi. Slijedom toga, razgovarali smo s direktorom Vodovoda Tomislavom  Matekom o problemima zadarskih cjevovoda te planu njihove zamjene i  popravaka.

Utorak, Siječanj 8, 2019 19:15

Ukupan proračun Odjela prostornog uređenja i graditeljstva  za 2019. godinu iznosi 109 milijuna kuna. Od pročelnika Upravnog odjela, Darka Kasapa, saznajemo kako je broj planiranih projekata u tekućoj  godini pozamašan, no ipak je istaknuo neke od važnijih koji se će realizirati.

Subota, Rujan 8, 2018 09:05

Među 50 uvjetno odobrenih projekata za sufinanciranje iz programa Interreg V-A Italija – Hrvatska, kojim se provodi prekogranična suradnja Hrvatske i Italije na projektima Europske unije, Sveučilište u Zadru sudjelovat će u njih pet. U okviru prioritetne osi „Okoliš i kulturna baština“, Sveučilište će biti partner na tri projekta, dok će unutar osi „Plave inovacije“ te osi „Pomorski promet“ sudjelovati na jednom projektu.

Petak, Srpanj 27, 2018 22:33

Do nedavno je područje općine Gračac slovilo kao jedno od najnerazvijenijih u Hrvatskoj, međutim situacija se promijenila i u tijeku su mnogi projekti koji će poboljšati život mještanima, a ostvaren je i suficit u proračunu.

Srijeda, Svibanj 16, 2018 16:12

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije  Gabrijela Žalac, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, potpisala je jučer 374 ugovora o sufinanciranju projekata prema  Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju ukupne vrijednosti 80 milijuna kuna.

Petak, Studeni 24, 2017 18:40

Danas je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, s korisnicima svečano potpisala pet ugovora o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekte ukupne vrijednosti skoro 5 milijuna kuna, od čega je 4,2 milijuna sufinancirano EU sredstvima u okviru Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima.

Ponedjeljak, Studeni 30, 2015 00:00 1

Najskuplji projekt je Sustav navodnjavanja Lišanskog polja - područje Žažvić, u iznosu od 37 milijuna kuna, a dio sredstava u financiranju Županija će "vući" iz EU fondova te u suradnji s ostalim partnerima

Stranice