rekonstrukcija

Srijeda, Svibanj 13, 2015 00:00 1

Nakon što se stalna služba Općinskog suda u Biogradu iz stare i derutne zgrade prije tri mjeseca preselila na novu, adekvatniju lokaciju, na red je došao i Benkovački sud.

Za razliku od biogradskih kolega koji su se preselili u zgradu za čije je uređenje Grad Biograd izdvojio 2,5 milijuna kuna, benkovački suci ostat će u postojećoj zgradi koja će uskoro dobiti novo ruho.

Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00

Radovi na rekonstrukciji Kneževe palače započet će za desetak dana, a predstavnici tvrtke Ploter d.o.o. izabrane za izvođenje radova te Investinženjeringa d.o.o. koji će nadgledati radove, sastat će se najkasnije do sredine idućeg tjedna.

Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Na križanju Ulica Franka Lisice, Ante Starčevića i Sedme  domobranske punovnije gdje se početkom rujna 2012. godine dogodila  stravična prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 18-godišnji biciklist Bruno Orinčić jučer je obavljena rekonstrukcija.

Utorak, Siječanj 27, 2015 00:00

Nakon završenog natječaja Hrvatskih cesta za odabir najpovoljnijeg izvođač radova (Poduzeće za ceste Split) kreće se u rekonstrukciju dijela državne ceste D 106 za projekt izgradnje Prolaza kroz grad Pag vrijedan oko 13,5 milijuna kuna.

tehnicka_skola
Petak, Rujan 5, 2014 00:00

Velika derutna zgrada stare Tehničke škole na odličnoj lokaciji na Poluotoku očito je osuđena na dugo čekanje svog novog ruha i funkcije. Poznato je da je dio zgrade dodijeljen Školi primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, a drugi dio Sveučilištu u Zadru koje bi tamo preselilo svoj Odjel za psihologiju.

rekonstrukcija_antonija bilic
Četvrtak, Kolovoz 30, 2012 00:00 1

Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić provedena je u krugu postaje policije u Gospiću

Utorak, Lipanj 12, 2012 00:00

Čolak priznaje kako je na nekoliko godina zaustavljen razvoj, no da Ustanova Ljekarna Zadar ulaže napore da zbog krize ne bude problema i sa zaposlenima, jer, ističe on, svi su ostali, njih 57, kao i sve njihove stimulacije, koje proizlaze iz kolektivnoga ugovora

Ponedjeljak, Studeni 21, 2011 00:00

Infrastruktura je preduvjet razvoja svakog mjesta pa tako i Galovca. Mogu se pohvaliti da kod nas i unatoč financijskim ne baš najsretnijim vremenima, ritam radova ne posustaje. Prometnoj smo problematici trenutačno dali prioritet, a kroz razgovore sa sumještanima mogu zaključiti da je siguran promet prioritet i većine Galovčana, kaže načelnik Gulan

tudjmanova_radovi
Ponedjeljak, Siječanj 17, 2011 00:00

Rekonstrukcija Ulice dr. Franje Tuđmana, koja je velik i kompleksni projekt i koja se trebala odvijati u nekoliko faza, zbog recesije je potpuno maknuta iz proračuna za 2011. godinu. Za ovaj su projekt bili napravljeni tek nekakvi okvirni planovi, ali zasad se još uvijek ne zna kada će oni uopće biti u planu za realizaciju, kazala je Ivana Dadić

Stranice