sportski ribolov

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Rujan 29, 2021 09:03

Prošli vikend u Zadru je, u organizaciji ŠRD Zubatac, održano Međužupanijsko prvenstvo u sportskom ribolovu štapom s obale za kategoriju do 16 godina. U konkrenciji 45 natjecatelja prvo mjesto osvojio je Mauro Tubaković, član Zubatca iz Poreča. Drugi je bio Ivan Pribilović iz biogradske Podlanice, a treći Antonio Gršković (Luben, Bakar).

Četvrtak, Svibanj 27, 2021 09:26

Završen je prvi dio sezone u sportskom ribolovu štapom s obale, a nakon ljetne stanke slijede međužupanijska natjecanja. Županijsko prvenstvo prvi su odradili najmlađi natjecatelji do 16 godina koji su se za nabolje ulove borili na zadarskoj Novoj rivi. Uslijedila su ostala natjecanja štapom s obale. Tako je u Vrsima održano županijsko prvenstvo za kategorije masters (55+) i seniorke.

Utorak, Svibanj 18, 2021 09:23

Domaćin ŠRD Zubatac u subotu 15. svibnja organizirao je Županijsko natjecanje u sportskom ribolovu za kategoriju juniora do 16 godina, štapom s obale. Sudjelovalo je 48 natjecatelja, a osim iz kluba domaćini nastupili su i predstavnici zadarske Lanterne, potom Vrsi, Vira, Škrpine (Banj), Sipe (Benkovac), Podlanice (Biograd). Da bi natjecanje bilo regularno sve su pratili glavna sutkinja Ardena Bajlo, opunomoćenik Ante Šuto te voditelj natjecanja Pavle Kostić.

Četvrtak, Svibanj 13, 2021 15:00

ŠRD Zubatac je prošle nedjelje na Novoj rivi organizirao Međuopćinsko natjecanje za juniore do 16 godina štapom s obale. Sudjelovao je 41 natjecatelj, a osim predstavnika kluba domaćini nastupili su i članovi Lanterne, Vrsi, Vira i Škrpine iz Banja. Da bi natjecanje do kraja bilo regularno sve su pratili glavni sudac Pavle Kostić i opunomoćenik Nino Fabac.

Utorak, Travanj 20, 2021 09:25

Prošle subote ŠRD Zubatac održao je klupsko prvenstvo u disciplini lov štapom iz usidrene brodice za kategoriju seniora i juniora do 21 godine. Zona lova bio je Zadarski kanal, točnije predio između Foše i mula na Donjoj rivi. U toj uskoj zoni lova članovi kluba odmjeravali su ribolovne vještine, a najbolji u kategoriji 22 seniora bio je David Bajlo s ulovljenih 6 kg i 148 grama ribe.

Srijeda, Listopad 14, 2020 15:57

Elizabeta Fumić, predsjednica ŠRD-a Vir osvrnula se na Državno prvenstvo u sportskom ribolovu za mlađe kategorije na kojemu su virski ribolovci Roko Begonja i Tamara Čavrag osvojili tri zlatne medalje.

Četvrtak, Lipanj 18, 2020 14:29

Športsko ribolovno društvo Zubatac održalo je klupska prvenstva u udičarenju s obale za sve kategorije. U subotu i nedjelju ribolovci su zauzeli svoje pozicije od spomenika Špiri Brusini do Morskih orgulja. Najviše su se natjecanju radovali oni najmlađi među kojima je najbolji bio Ivan Segarić (2006. godište) s ulovljenih 15 riba. Nije mu to prva medalja, ali je po prvi put postao prvak kluba u kategoriji do 16 godina.

Srijeda, Listopad 9, 2019 19:05

Prvog vikenda u listopadu ŠRD Sipa – Benkovac punih 20 godina održava svoje tradicionalno natjecanje u panuli - Kup karinskog i Novigradskog mora. Ovogodišnjem jubilarnom natjecanju su pristupile 24 ekipe. I dok se prethodnih godina početak natjecanja zbog loših vremenskih uvjeta često morao pomicati, ove je godine baš sve išlo kako treba.

Ponedjeljak, Listopad 14, 2013 00:00

Na ovogodišnjem Kupu Karinskog i Novigradskog mora ulovljene su samo tri ribe što nikako nije spriječilo sudionike kupa i brojne goste da feštaju i uživaju u ugodnom druženju do sitnih sati

Subota, Listopad 12, 2013 00:00

Osim natjecateljskog dijela, vrijeme smo iskoristili i za upoznavanje Mellile gdje je sve jeftino jer nema poreza. Doznali smo i to kako u Mellilu, dijelu Španjolske, nastoje ući mnoge izbjeglice iz Afrike, pa smo i sami čuli pucnjavu kojom ih se u tome pokušalo spriječiti, kaže Lovre o boravku na prvenstvu

Stranice