radionice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Veljača 17, 2022 13:24

Potaknuti činjenicom kako u Zadru nema specijalizirane edukaciju za dramske voditelje, profesore i ostale koji rade s djecom Kazališna udruga Igrajmo se organizira dramske radionice u suradnji sa zagrebačkim Teatrom Tirena.

Četvrtak, Veljača 3, 2022 16:15

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Močvarnih staništa jučer je u Turističko informativnom centru u Biogradu na Moru održana kreativna radionica za djecu od 5. do 8. razreda. Dio je to bogatog i zanimljivog programa Javne ustanove Vransko jezero kojim djelatnici žele probuditi svijest građana o važnost vlažnih staništa i močvara.

Srijeda, Veljača 2, 2022 11:23

Udruga Prospero iz Gračaca je nevladina neprofitna organizacija osnovana 2003. godine kao odgovor na visoku nezaposlenost i loš položaj žena u društvu. Njen se rad temelji na načelima ravnopravnosti, solidarnosti i humanosti.

Srijeda, Prosinac 15, 2021 15:15

U subotu, 18. prosinca 2021. s početkom u 11 sati u prostorima Drame plus, na adresi Molatska 9, u Zadru započinje realizacija dugo najavljivanog autorskog projekta u produkciji Drame plus pod nazivom »D plus laboratorij«.

Četvrtak, Prosinac 9, 2021 10:49

Radionicom u Gospiću započeo je završni tjedan terenskih radionica o seoskom turizmu koji se ovog tjedna nastavito u srijedu u Šibeniku, a danas se održava u Zadru te u petak završava u Karlovcu.

Srijeda, Studeni 17, 2021 14:16

Da je blue plavo, a house kuća – i to happy house – to već znaju svi mališani iz virskog Dječjeg vrtića Smješko koji od listopada prate nastavu engleskog jezika, odnosno integrirani program ranog učenja engleskog jezika. No nije riječ o običnoj nastavi ili štrebanju napamet; najmlađi Virani lako uče iz prilagođenih knjiga na engleskom, slikovnica i uz pomoć naljepnica, raznovrsnih i zabavnih edukativnih igri te najviše uz pomoć svojih teta.

Srijeda, Studeni 10, 2021 13:07

Radionica namijenjena potencijalnim korisnicima sredstava dostupnih kroz Mehanizam oporavka i otpornosti EU za turizam održat će u ponedjeljak, 15. studenoga godine u Centru kreativnih industrija u Zadru. Kroz ovu EU mjeru za turizam, kojim je Republici Hrvatskoj odobreno 2,2 milijarde kuna, želi se razvijati održivi, inovativni i otporni turizam.

Utorak, Studeni 9, 2021 13:54

Brojne radionice i edukativni programi s najmlađima stalna su aktivnost biogradske Gradske knjižnice. Poznato je naime, da su već niz godina predškolska i školska populacija redoviti gosti u knjižnici, a s njima se sustavno i intenzivno radi.

Petak, Listopad 29, 2021 12:02

Narodni muzej Zadar poziva na posjet izložbi U Harmoniji ljepote narodne umjetnosti Litve; U potrazi za inspiracijom u Gradskoj loži od 25. 10. do 10. 11. 2021.
Izložba je rezultat međunarodne suradnje u organizaciji Veleposlanstva Republike Litve na čelu s veleposlanicom gospođom Jurate Raguckiene. U zajedničkoj suradnji i komunikaciji veliku pomoć pružila je i počasna konzulica gospođa Rima Koić.

Subota, Rujan 18, 2021 09:57

Prvi let bio je 1903., godine, a samo 9 godina poslije toga, poletjelo se i u Zadru. Tu drugu tradiciju letenja u Zadru čuva Aeroklub Zadar koji kontinuirano radi već 76 godina. Aeroklub Zadar je neprofitna udruga građana udruženih s ciljem promicanja i omasovljenja zrakoplovnih sportova i zrakoplovno-tehničke kulture.

Stranice