dan otvorenih vrata

Srijeda, Travanj 25, 2018 13:54

Danas je u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića Zadar održan Dan otvorenih vrata.

Učenici i nastavnici škole organizirali su niz aktivnosti, radionica, programa i projekata kako bi pomogli učenicima i njihovim roditeljima da upoznaju njihovu školu i školski kurikulum te tako lakše donesu odluku o izboru programa i zanimanja kojem će se posvetiti u svojoj budućnosti, rekla nam je Jelena Gulan ravnateljica "Stanka Ožanića".

Srijeda, Listopad 25, 2017 15:25

U povodu Europskog dana pravosuđa koji se obilježava 25. listopada u zemljama EU građani su se danas, a sve u sklopu Dana otvorenih vrata mogli informirati o tome na koji način funkcioniraju Prekršajni, Općinski i Županijski sud u Zadru.

Srijeda, Rujan 27, 2017 20:52

Povodom proslave Dana Parka prirode Vransko jezero i obilježavanja Europskog dana promatranja ptica, Park prirode Vransko jezero otvara vrata svim ljubiteljima ptica i zainteresiranim posjetiteljima u subotu, 30. rujna 2017. godine. Pozivamo vas u Ornitološki rezervat na promatranje ptica uz stručno vodstvo. Sudjelovanje u programu kao i ulaz na sva tri info centra je besplatan za sve posjetitelje!

Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

U sklopu proslave Dana grada Zadra dječji vrtić Voštarnica odlučio se na obilježavanje tradicije i kulturne baštine kroz stare obrte koji su nekoć bili puno prisutniji na prostoru grada i županije.

Ponedjeljak, Rujan 1, 2014 00:00

Izložbe, radionice, ali i koncerti - sve to dočekalo je posjetitelje Muzeja antičkog stakla u sklopu Dana otvorenih vrata.

Uz već poznate radionice Antonije Gospić (izrada staklenih perli) i Marka Štefanca (puhaonica stakla), posjetitelji su ove godine mogli iz prve ruke vidjeti i kako se radi vitraj. Što je za njega potrebno, gdje se koristi, kakva je potražnja, doznali smo od Igora Durakovića iz osječke Radionice vitraja.

Ponedjeljak, Ožujak 25, 2013 00:00

Najzanimljiviji dio Dana otvorenih vrata bio je atraktivni letački program koji su izveli piloti eskadrila iz baze u Zemuniku

Četvrtak, Ožujak 14, 2013 00:00

Cilj nam je približiti našu ustanovu i korisnike lokalnoj zajednici jer mi bez lokalne zajednice ne možemo uspješno resocijalizirati našu djecu, pojasnila je Šarić, dodajući kako resocijalizacija može biti uspješna jedino kada škola, sudstvo, policija i Dom dobro surađuju

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2012 00:00

Brojne radionice, školska priredba s pjesmom, plesom i recitacijama obilježili su Dane otvorenih vrata Osnovne škole Obrovac koji su ove godine trajali od četvrtka do subote. Vrhunac manifestacije bila je školska priredba koja je privukla brojne roditelje u veliku dvoranu obrovačkog Doma kulture, a osim pjevanja, plesa i recitiranja u hodniku je postavljena i izložba učeničkih radova nastalih na radionicama.

zemunik_otvorena vrata_2
Ponedjeljak, Svibanj 28, 2012 00:00

Subota, Travanj 21, 2012 00:00

Velebit ne stari! Star je i mlad u isto vrijeme - istaknula je ravnateljica Marasović

Stranice