dan otvorenih vrata

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 22, 2018 08:10

U okviru programa oblježavanja Dana Državnog arhiva u Zadru, jučer je ova središnja zadarska arhivska ustanova otvorila svoja vrata najširoj javnosti kako bi je upoznala sa svojim radom na čuvanju i obradi bogate i vrijedne arhivske građe.

Ponedjeljak, Lipanj 4, 2018 14:29

Na kraju osnovnoškolskog obrazovanja, osmašima se otvaraju vrata raznih srednjih škola kako bi im se olakšala odluka odabira  srednje škole i kako bi uvidjeli pronalaze li se u programu koji škola  nudi.

Četvrtak, Svibanj 24, 2018 10:40

U Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. počeli su Dani otvorenih vrata i traju do sutra. Od samog jutra u školu su krenuli pristizati osmaši sa svojim roditeljima, a posjetili su ju čak i učitelji sa cijelim razredima među kojima su i oni učenici koji već znaju da je ova škola njihov prvi odabir za srednjoškolsko obrazovanje.

Subota, Svibanj 19, 2018 08:56

Pokazne vježbe i borilačke vještine kojima se služi interventna policija, rukovanje oružjem i poslovi temeljne policije i policijskih službenika protueksplozijske zaštite, jedinica sa psima te izložbe naoružanja, opreme, tehnike i vozila kojima raspolaže policija samo je dio onoga što se jučer moglo vidjeti na danu otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske na Pagu.

Srijeda, Travanj 25, 2018 13:54

Danas je u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića Zadar održan Dan otvorenih vrata.

Učenici i nastavnici škole organizirali su niz aktivnosti, radionica, programa i projekata kako bi pomogli učenicima i njihovim roditeljima da upoznaju njihovu školu i školski kurikulum te tako lakše donesu odluku o izboru programa i zanimanja kojem će se posvetiti u svojoj budućnosti, rekla nam je Jelena Gulan ravnateljica "Stanka Ožanića".

Srijeda, Listopad 25, 2017 15:25

U povodu Europskog dana pravosuđa koji se obilježava 25. listopada u zemljama EU građani su se danas, a sve u sklopu Dana otvorenih vrata mogli informirati o tome na koji način funkcioniraju Prekršajni, Općinski i Županijski sud u Zadru.

Srijeda, Rujan 27, 2017 20:52

Povodom proslave Dana Parka prirode Vransko jezero i obilježavanja Europskog dana promatranja ptica, Park prirode Vransko jezero otvara vrata svim ljubiteljima ptica i zainteresiranim posjetiteljima u subotu, 30. rujna 2017. godine. Pozivamo vas u Ornitološki rezervat na promatranje ptica uz stručno vodstvo. Sudjelovanje u programu kao i ulaz na sva tri info centra je besplatan za sve posjetitelje!

Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

U sklopu proslave Dana grada Zadra dječji vrtić Voštarnica odlučio se na obilježavanje tradicije i kulturne baštine kroz stare obrte koji su nekoć bili puno prisutniji na prostoru grada i županije.

Ponedjeljak, Rujan 1, 2014 00:00

Izložbe, radionice, ali i koncerti - sve to dočekalo je posjetitelje Muzeja antičkog stakla u sklopu Dana otvorenih vrata.

Uz već poznate radionice Antonije Gospić (izrada staklenih perli) i Marka Štefanca (puhaonica stakla), posjetitelji su ove godine mogli iz prve ruke vidjeti i kako se radi vitraj. Što je za njega potrebno, gdje se koristi, kakva je potražnja, doznali smo od Igora Durakovića iz osječke Radionice vitraja.

Ponedjeljak, Ožujak 25, 2013 00:00

Najzanimljiviji dio Dana otvorenih vrata bio je atraktivni letački program koji su izveli piloti eskadrila iz baze u Zemuniku

Stranice