cedevita

kkzadar_kkroanne_petrovic
Subota, Svibanj 1, 2010 00:00

Živimo sat za sat, vrlo je malo vremena do Zadra a puno toga treba obaviti, prije svega razgovarati i pojedinačno i sa cijelom momčadi, upoznati se sa situacijom detaljnije. Subotić i ja imamo sličnu filozofiju košarke, dakle, nećemo gotovo ništa mijenjati do Zadra, osim neke sitnice jer znam kako se detaljno trener Jusup priprema za nedjelju i ogled sa nama - kazao je Petrović.

kkzadar09_rancic
Ponedjeljak, Listopad 19, 2009 00:00

Cedevitu smo arhivirali i sada se okrećemo idućoj utakmici, u gostima kod Širokog. Bez obzira što su oni za sada jedina momčad bez pobjede, znamo da nam tamo neće biti lako i trebamo se maksimalno pripremiti za tu utakmicu.

kkzadar_kkcedevita1009_sagadin
Subota, Listopad 17, 2009 00:00

Čestitam mojim igračima što su izdržali ono što se danas događalo u dvorani. Pokazali su karakter i dobili smo utakmicu. Osobno sam ogorčen na ono što se večeras događalo ali pošto nemam pravo komentirati suđenje, neću o tome pričati.

rogaska_sagadin
Četvrtak, Listopad 15, 2009 00:00

Iznimno respektiramo protivnika i nikome od nas nije na kraj pameti da ga podcijenimo ali, jasno, to je protivnik kojega možemo pobijediti i siguran sam da će moji igrači dati sve od sebe da tu utakmicu dobijemo.