svecana dvorana

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
sosa_koncert
Četvrtak, Studeni 19, 2009 00:00

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u utorak je održan još jedan koncert iz produkcije klasične glazbe HKK Zadar. Povodom 200. obljetnice rođenja Roberta Schumanna koncert na glasoviru izveo je Mario Šoša, poznati zadarski glazbenik. Šoša trenutačno radi kao predavač klavira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Nakon završetka srednješkolskog obrazovanja, 1998. godine upisuje studij klavira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Ljubomira Gašparovića koji završava 2003.

svecana
Srijeda, Listopad 21, 2009 00:00

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u ponedjeljak je izveden koncert povodom proslave 75. godine života mo. Pavla Dešpalja. Pod dirigentskom palicom maestra Dešpalja nastupio je Zadarski komorni orkestar, uz soliste Tamaru Coha Mandić na flauti, Dianu Grubišić Ćiković na harfi i Davora Rebu na klarinetu.