hak

Nedjelja, Siječanj 27, 2019 09:29

Za sav promet otvorene su autoceste: A1 Sveti Rok - Maslenica i A6 Rijeka-Zagreb, državne ceste Karlovac-Knin (DC1) i Vrbovsko-Delnice-Rijeka (DC3), 
Jadranska magistrala (DC8) Bakar- Sveta Marija Magdalena, zatim državne ceste Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Gračac-Obrovac (DC27) te Paški i Krčki most, izvijestili su iz Hrvatskog autokluba (HAK) u nedjelju ujutro.

Srijeda, Prosinac 26, 2018 10:27

Mokrih i skliskih kolnika ima na širem riječkom području i u Slavoniji, zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica na vlažnim dijelovima kolnika, upozorava jutros Hrvatski autoklub (HAK). 

Predmet na kolniku na autocesti A1 između čvora Pirovac i čvora Benkovac u smjeru Zagreba (283.km). 

Četvrtak, Listopad 18, 2018 10:46

Prometno preventivni program "KLIK-navika odgovornog ponašanja" prezentiran je jučer učenicima četiriju zadarskih srednjih škola. Učenici Prirodoslovno grafičke škole, Gimnazije Jurja Barakovića, Gimnazije Vladimira Nazora te škole Primijenjene umjetnosti i dizajna mogli su u zajedničkom dvorištu vidjeti i osjetiti kakve mogu biti posljedice automobilskih nesreća.

Petak, Kolovoz 31, 2018 12:00

Autoklub Zadar je u lipnju, srpnju i kolovozu imao 1.120 intervencija, što potvrđuje kako su upravo ovi ljetni mjeseci „udarni“ za HAK-ove mehaničare koji mnoge probleme otklanjaju na licu mjesta, na samoj cesti. Unatoč velikoj brojci i ovoljetnih intervencija zbog kvara na vozilima, primjetan je ipak, doznajemo u zadarskom Autoklubu, određeni pad broja intervencija što se pripisuje većem broju pružatelja asistencije na cesti.

Petak, Kolovoz 31, 2018 09:35

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a mokri su i skliski kolnici mjestimice u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK).

Ponedjeljak, Srpanj 30, 2018 15:00

Promet je povremeno vrlo gust na cestama u smjeru mora, u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale (DC8), a povremeni su zastoji zbog prometnih nesreća i vrlo gustog prometa u smjeru mora.

Subota, Srpanj 21, 2018 14:00

Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim lukama kao i na graničnim prijelazima, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 12 sati.

Na autocestama su česti povremeni kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Utorak, Studeni 7, 2017 20:44

Maturanti Prirodoslovno-grafičke škole i Gimnazije Jurja Barakovića ispred zgrade škole imali su priliku isprobati kako je to voziti se u automobilu koje se u sudaru prevrće oko svoje osi.

Utorak, Rujan 12, 2017 10:47

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i Lici te na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo 2, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski auto-klub (HAK) te upozorio kako su na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 mogući odroni.

Utorak, Prosinac 8, 2015 00:00

Bitno je, kaže Matković, da znaju tko smije voziti, tko se smije voziti naprijed, zašto se vezati kao i zašto se vezati u autosjedalici. Na kraju djeca sve shvate i reakcije su većinom izvaredne

Stranice