posjet

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Studeni 10, 2021 11:33

Župani Zadarske i Ličko-senjske županije Božidar Longin i Ernest Petry uz nazočnost predstavnika Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Parka prirode Velebit, Hrvatskih šuma i Općine Gračac obišli su gradilište Centra izvrsnosti Cerovačke špilje.

Petak, Listopad 29, 2021 11:51

Župan Božidar Longin sa suradnicima primio je u nastupni posjet veleposlanika Republike Austrije dr. Josefa Markusa Wuketicha. U svojoj dugoj i uspješnoj karijeri Nj. E. Wuketich obnašao je razne dužnosti unutar Ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije.

Utorak, Rujan 21, 2021 14:49

Premijer Andrej Plenković i ministri posjetit će tvornicu Maraske Zadar povodom 200. obljetnice Maraske Zadar i industrijske proizvodnje Maraschina, biljnih i voćnih likera.

Premijera će službeno primiti Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave i vlasnike Stanić grupe i Stipe Bevanda, direktor Maraske Zadar te će održati kratki sastanak. Premijer će zajedno s domaćinima obići proizvodni pogon, a nakon toga održat će se kratke izjave za medije.

Subota, Rujan 11, 2021 15:55 1

»Narode svita u Benkovcu«, narodna je poslovica koja se svakog 10. u mjesecu na Benkovačkom sajmu itekako potvrđuje. Doduše nije bila gužva kao u kolovozu, ali su na istinskom dašku tradicije, mjestu ponude i potražnje, bile nazočne tisuće prodavača, preprodavača, kupaca, nakupaca, dokoličara i znatan broj turista.

Utorak, Rujan 7, 2021 09:13

Povodom početka nove školske godine i 45. godišnjice osnutka Osnovne škole – Voštarnica Zadar za učenike s većim teškoćama u razvoju, intelektualnim poteškoćama i poremećajima iz spektra autizma u Zadarskoj županiji, program svečanog otvorenja nove zgrade, osim lokalnih dužnosnika uveličao je i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs te državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Marija Pletikosa.

Ponedjeljak, Kolovoz 30, 2021 08:43

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović posjetio je jučer Vir u povodu Dana općine i blagdana Glavosjeka svetoga Ivana Krstitelja. Nakon svečane sjednice Općinskog vijeća održan je koncert klape Intrade i Tomislava Bralića te je na kraju proslava uveličana vatrometom. Predsjednik Općinskog vijeća, Antonio Vučetić, naglasio je kako je posjet predsjednika Milanovića potvrda njihovom trudu i radu te kako je Vir postao lijepa, pozitivna priča i simbol napretka.

Četvrtak, Kolovoz 26, 2021 12:06

Državna tajnica u Ministarstvu turizma RH Sandra Herman boravila je u posjetu gradu Pagu gdje se upoznala s provođenjem projekta Pag Outdoor kojeg je sufinanciralo nadležno ministarstvo sa 150.000,00 kn u sklopu projekata udruženih turističkih zajednica.

Četvrtak, Kolovoz 19, 2021 18:56

Hrvatski premijer Andrej Plenković boravio je u zrakoplovnoj bazu u Zemuniku gdje je obišao 855. protupožarnu eskadrilu 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u Zemuniku te pilote i tehničare koji su gasili požare u hrvatskom priobalju, ali i bližem i daljem susjedstvu.

Četvrtak, Lipanj 10, 2021 10:00

U Zadru je boravila delegacija francuskog Sveučilišta u Toulouseu - Région académique Occitanie, koju je predvodio Jean Solito, voditelj za međunarodnu suradnju francuskog Ministère de l’Éducation nationale, de la Jeunesse et des Sports - podružnica Toulouse.

Stranice