edukacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 23, 2021 14:30

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizirala je za maslinare s područja Parka prirode i okolice besplatnu edukativnu radionicu o rezidbi različitih sorti maslina te osjetljivosti pojedinih sorti na paunovo oko. Radionica je održana ovih dana na Crkvinama, pod vodstvom agronoma Šime Marcelića s Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru.

Nedjelja, Ožujak 21, 2021 12:30

Volonterski centar Zadar održao je prvu ovogodišnju edukaciju »Biti volonter« u online obliku. Predavanje je bilo namijenjeno novim volonterima i volonterkama koje su upoznali s osnovnim pojmovima iz svijeta volonterstva, zakonskim okvirom u tom području te mogućnostima lokalnog, kao i međunarodnog volontiranja.

Srijeda, Svibanj 13, 2020 19:52

U sklopu priprema za turističku sezonu i uoči ponovnog pokretanja poslovanja svojih ugostiteljskih objekata u
Zadru, Turisthotel d.d. trenutačno održava dodatne edukacije svojih zaposlenika u okviru vlastitog redovitog edukacijskog programa pod nazivom TH Akademija. Tekuće edukacije odnose se na najnovije trendove u ugostiteljskom sektoru, a provode se u suradnji s konzultantskom tvrtkom HGE Consilio.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 20:55

Cilj ove manifestacije je edukacija proizvođača vina, sira, pršuta i ostalih delicija i ugostitelja te njihovo povezivanje. Želimo što više naših delicija na stolovima restorana i ovo što radimo je već dobro prepoznato te imamo jako velik interes za sudjelovanje na ovoj konferenciji, rekao nam je jučer Dantes Begić, organizator Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine vip event, a koja je održana jučer u hotelu Kolovare. ​

Utorak, Ožujak 3, 2020 19:45

Edukacija pod nazivom "Uspješno poslovanje u sedam koraka - propisi u poslovanju s privatnim smještajem" u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra održana je danas u Arsenalu. Vrlo praktične, zanimljive informacije te preporuke moglo je čuti oko 200 okupljenih malih iznajmljivača i to od predavačica Sanje Delin i Meri Kraljević iz splitskog Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo koji izdaje i specijalizirani časopis Apartman Plus.

Nedjelja, Veljača 16, 2020 10:15

Iako »na prvu«, Amor nedvojbeno asocira na romantiku jer je Marsov i Venerin sin i rimski bog ljubavi, ovom se slučaju krije naziv jednog sasvim »prizemnog« i korisnog projekta kojeg provodi zadarska Udruga Eko Zadar, a riječ je o projektu Aktivni Mladi za Održivi Razvoj (AMOR) među djecom i mladima.

Četvrtak, Siječanj 23, 2020 21:30

Šestero arbanaških mališana sinoć je marljivo učilo nove arbanaške riječi, napredujući u svome znanju ovog govora koji je značajan dio kulturne baštine zadarskih Arbanasa. Kulturno-umjetnička udruga ‘’Vicko Zmajević’’ Zadar – Arbanasi, naime, već šestu godinu organizira besplatan tečaj arbanaškog govora koji vodi prof. Maksimiljana Barančić koja neumorno promiče važnost prenošenja znanja ovog govora na mlade generacije Arbanasa kako jezik njihovih predaka ne bi nestao.

Srijeda, Siječanj 22, 2020 10:30

Zadar je opet došao u fokus javnosti, ovaj put po najvećoj stopi liječenih ovisnika u Hrvatskoj, što zapravo i nije neka novost. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zadarskoj županiji je 500,7 liječenih ovisnika na 100.000 radno aktivnih osoba (u dobi od 15 do 64 godine), a slijedi Istarska županija s 493,1 i Šibensko-kninska 432,6, zatim Grad Zagreb, tek onda Splitsko-dalmatinska županija.

Nedjelja, Siječanj 19, 2020 09:00

U sklopu projekta »AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području« u sljedećih desetak dana održat će se tri radionice pisanja projekta financiranih iz sredstava EU-a te projekata iz područja ruralnog razvoja, kao i info dan u Stankovcima na kojem će biti prezentirani dosadašnji rezultati projekta.

Subota, Studeni 2, 2019 22:45

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o.organizira dvodnevnu edukaciju za male iznajmljivače, odnosno iznajmljivače početnike.

Stranice