edukacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Kolovoz 30, 2021 14:15

Međunarodna noć šišmiša obilježena je u Parku prirode Vransko jezero edukativnim programom za djecu.

Djelatnice stručne službe Parka osmislile su edukativni program kako bi upoznale djecu sa životom šišmiša. U sklopu programa održano je kratko predavanje o šišmišima, radionice za djecu i potraga za šišmišima uz pomoć ultrazvučnog detektora.

Četvrtak, Svibanj 20, 2021 13:21

U okviru „Tečaja za osposobljavanje spasilaca", u organizaciji Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva Zadar i ove godine nastavljene su preventivne aktivnosti usmjerene na prevenciju turističkog kriminaliteta.

Subota, Svibanj 1, 2021 13:15

Grad Biograd na Moru i Turistička zajednica organizirali su petodnevnu edukaciju »Vodič interpretator« licenciran od strane udruženja Interpret Europe. Tečaj se održavao tijekom dva protekla vikenda, dok su završni sati edukacije i interpretacijski govori ovog vikenda.

Četvrtak, Ožujak 25, 2021 12:45

Opća bolnica Zadar kao korisnik bespovratnih sredstava koja su financirana iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa »Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014.-2020.« uspješno je završila projekt »Vaša sigurnost je u našim rukama« ukupne vrijednosti prihvatljivih troškova 980.112,83 kuna, te unaprijedila znanja i vještine zdravstvenih djelatnika i zaposlenika u svrhu promocije zdravlja i prevencije bolesti.

Utorak, Ožujak 23, 2021 14:30

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizirala je za maslinare s područja Parka prirode i okolice besplatnu edukativnu radionicu o rezidbi različitih sorti maslina te osjetljivosti pojedinih sorti na paunovo oko. Radionica je održana ovih dana na Crkvinama, pod vodstvom agronoma Šime Marcelića s Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru.

Nedjelja, Ožujak 21, 2021 12:30

Volonterski centar Zadar održao je prvu ovogodišnju edukaciju »Biti volonter« u online obliku. Predavanje je bilo namijenjeno novim volonterima i volonterkama koje su upoznali s osnovnim pojmovima iz svijeta volonterstva, zakonskim okvirom u tom području te mogućnostima lokalnog, kao i međunarodnog volontiranja.

Srijeda, Svibanj 13, 2020 19:52

U sklopu priprema za turističku sezonu i uoči ponovnog pokretanja poslovanja svojih ugostiteljskih objekata u
Zadru, Turisthotel d.d. trenutačno održava dodatne edukacije svojih zaposlenika u okviru vlastitog redovitog edukacijskog programa pod nazivom TH Akademija. Tekuće edukacije odnose se na najnovije trendove u ugostiteljskom sektoru, a provode se u suradnji s konzultantskom tvrtkom HGE Consilio.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 20:55

Cilj ove manifestacije je edukacija proizvođača vina, sira, pršuta i ostalih delicija i ugostitelja te njihovo povezivanje. Želimo što više naših delicija na stolovima restorana i ovo što radimo je već dobro prepoznato te imamo jako velik interes za sudjelovanje na ovoj konferenciji, rekao nam je jučer Dantes Begić, organizator Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine vip event, a koja je održana jučer u hotelu Kolovare. ​

Utorak, Ožujak 3, 2020 19:45

Edukacija pod nazivom "Uspješno poslovanje u sedam koraka - propisi u poslovanju s privatnim smještajem" u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra održana je danas u Arsenalu. Vrlo praktične, zanimljive informacije te preporuke moglo je čuti oko 200 okupljenih malih iznajmljivača i to od predavačica Sanje Delin i Meri Kraljević iz splitskog Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo koji izdaje i specijalizirani časopis Apartman Plus.

Nedjelja, Veljača 16, 2020 10:15

Iako »na prvu«, Amor nedvojbeno asocira na romantiku jer je Marsov i Venerin sin i rimski bog ljubavi, ovom se slučaju krije naziv jednog sasvim »prizemnog« i korisnog projekta kojeg provodi zadarska Udruga Eko Zadar, a riječ je o projektu Aktivni Mladi za Održivi Razvoj (AMOR) među djecom i mladima.

Stranice