edukacija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 9, 2019 14:31 3

Pod nazivom "Naš pogled u budućnost" jučer je u zadarskom hotelu Adriana održan Međunarodni stručni skup u organizaciji Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom te udruge Osvit.

Petak, Veljača 22, 2019 11:09

Povodom obilježavanja „Europskog dana žrtava kaznenih djela“, koji se svake godine obilježava  22. veljače, jučer su policijski  službenici za prevenciju Ureda načelnika održali edukativna predavanja učenicima završnih razreda Srednje škole „Bartul Kašić“ Pag.

Srijeda, Siječanj 23, 2019 12:06

Turistička zajednica grada Zadra je u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. jučer u Kneževoj palači organizirala edukaciju za male iznajmljivače.

Ponedjeljak, Rujan 10, 2018 14:00

Priliku za besplatno školovanje za knjigovođe ili računovođe dobit će nezaposlene osobe s područja dva grada i šest općina u Zadarskoj županiji. Školovanje je potpuno besplatno i upisuje se u radnu knjižicu, a omogućeno je kroz projekt „AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području“.

Petak, Kolovoz 24, 2018 21:54

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar, u suradnji s partnerima: Područnim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Punta Skalom d.o.o., pokrenula je projekt CookingTour@Zadar - osposobljavanje/usavršavanje 45 nezaposlenih osoba evidentiranih na Zavodu: 37 mlađih od 25 godina, pet starijih od 54 godine i tri osobe s invaliditetom za zanimanja kuhar specijalist dijetoterapije, kuhar specijalist mediteranske prehrane, kuhar specijalist halal

Ponedjeljak, Lipanj 25, 2018 13:31

Od 22. do 25. lipnja na Silbi je održan treći po redu Silba Vibra Festival u organizaciji inicijative mladih Silba Vibra. Festival se sastojao od dječjih radionica, edukativnih i kreativnih, s ciljem da ih se osvjesti o važnosti očuvanja okoliša. Teme su bile zaštita od požara, upravljanje otpadom i očuvanje pitke vode te zaštita mora. Edukativni sadržaji svake su večeri popraćeni glazbenim sadržajima uz zalazak sunca.

Ponedjeljak, Travanj 11, 2016 00:00

Zadarska tvrtka za gospodarenje otpadom Eko d.o.o. u zadarskim vrtićima, ali i onima izvan Zadra provodi edukaciju o pravilnom  zbrinjavanju otpada. Ciljana skupina su predškolci kojima se na zanimljiv i djeci razumljiv način prezentira na koji način se pravilno odvaja i  odlaže otpad. Edukacija je već provedena u svim vrtićima DV Sunce, a  sada su na redu djeca iz DV Radost.

Četvrtak, Studeni 12, 2015 00:00

Edukacija je bila namijenjena stručnim suradnicima iz ustanova socijalne skrbi i predstavnicima nevladinih organizacija koje su zainteresirane za provođenje volonterskih aktivnosti u svojim ustanovama i udrugama, doznajemo u zadarskom Volonterskom centru

Utorak, Studeni 3, 2015 00:00

U slučaju prometne nesreće ovakvih vozila, pristup automobilu nemaju niti vatrogasci, niti hitna pomoć niti policija, dok stručnjak za servisiranje hibridnih i električnih vozila ne dovede auto u beznaponsko stanje, ističe Tomčić

Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

"Prava žrtava kaznenih djela i prekršaja" naziv je stručne radionice koja je nastala zajedničkom suradnjom Odjela za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru i PU zadarske, a koja je održana jučer u prostorijama Ureda načelnika PU zadarske.

Stranice