hnk zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 5, 2020 16:25

Kazališna sezona 2020. /2021. HNK Zadar pod sloganom "Broditi se mora ..." službeno započinje 15. listopada , istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije, ravnatelj  HNK Zadar, Renato Švorinić.

Utorak, Kolovoz 18, 2020 16:06

Plan i program pripremnoga razdoblja za seniorsku momčad HNK Zadar, čiji je trener Josip Butić, a suradnik mu je Zvonimir Jurić, u segmentu fizičke pripreme uključuje i neke vježbe na sportskoj i rekreativnoj infrastrukturi u Sportskom centru Višnjik.
- Zahvaljujemo upravi SC Višnjik na dobro suradnji i na tomu što smo dobili termine za provođenje određenih vježbi na trim stazi - kaže Josip Butić.

Subota, Kolovoz 15, 2020 13:00

Sastavni dio plana i programa rada u svim mlađim kategorijama HNK Zadar, od papalina do juniora, jesu i testiranja brzine, eksplozivnosti i motoričke izdržljivosti. Prvo takvo testiranje održano je u siječnju 2020., a drugo je bilo planirano u terminu neposredno prije početka drugoga dijela natjecateljske sezone 2019/20. Kako je zbog okolnosti nastalih pojavom koronavirusa odlučeno da se taj drugi dio sezone ne održi, drugo je testiranje prolongirano.

Utorak, Kolovoz 11, 2020 16:05

Hrvatski nogometni klub Zadar dobio je potvrdu od Nogometnog središta Split prema kojoj su sve četiri mlađe kategorije Škole nogometa HNK-a Zadar (mlađi pioniri, pioniri, kadeti i juniori) uvrštene u sastav 1.NL-a NS-a Split u svojim dobnim uzrastima.

Četvrtak, Srpanj 23, 2020 10:32

Jučer najavljena konferencija za novinare na kojoj je trebao biti predstavljen novi trener HNK Zadar, Josip Butić, odgađa se do daljnjeg.

Priopćenje iz kluba prenosimo u cjelosti.

Cijenjena uredništva,

obavještavamo vas kako se neće održati jučer najavljeno predstavljanje  novog trenera Josipa Butića zbog nemogućnosti dolaska svih sudionika.
Navedeni događaj se trebao održati danas u 12.30 na igralištu Bagat, a  novi termin ćemo javiti naknadno.

Srijeda, Srpanj 22, 2020 14:44

Nakon što je Marko Pinčić jučer u jutarnjim satima imenovan trenerom HNK Zadar, a kao njegov pomoćnik postavljen Josip Butić, u poslijepodnevnim satima uslijedio je preokret . Naime, sam Pinčić je demantirao tu vijest kazavši da ipak neće biti trener novoosnovanog HNK Zadar. Nakon objave ove informacije u Zadarskom listu, oglasio se i Damir Knežević, predsjednik HNK Zadar čije priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

Utorak, Srpanj 21, 2020 19:12

Marko Pinčić najprije je danas imenovan trenerom HNK Zadar, a kao njegov pomoćnik je postavljen Josip Butić. Međutim, u poslijepodnevnim satima uslijedio je preokret koji bi mogli svrstati u rubriku "vjerovali ili ne". Naime Pinčić je.dematirao tu vijest kazavši da ipak neće biti trener novoosnovanog HNK Zadar.

Utorak, Srpanj 21, 2020 16:17

U Hrvatskom nogometnom klubu Zadar, netom po utemeljenju, oblikovana je Škola nogometa čiji je voditelj Raphael Sušić. Istodobno su oblikovane i sve mlade selekcije, od papalina do juniora i sve će one sudjelovati u odgovarajućim natjecanjima u sustavu Hrvatskoga nogometnog saveza.

Ponedjeljak, Lipanj 29, 2020 16:42

Na igralištu Bagat, na mjestu na kojemu su odgajani brojni naraštaji zadarskih nogometaša, pa i onih najbolji među njima, bilo je u ponedjeljak, 29. lipnja dosta živahno. Ispred vrata na istočnoj strani bili su postavljeni stol i četiri stolca, a u kaznenom se prostoru rasporedila oveća skupina vratara svih kategorija Hrvatskoga nogometnoga kluba Zadar zajedno s nekim svojim kolegama iz drugih klubova u Zadarskoj županiji. Zašto?

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 16:02

Nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta Zadar je počela prekjučer s predstavom »Ja od jutra nisam stao« Satiričkog kazališta Kerempuh u režiji Nane Šojlev. Riječ je o komadu nastalom na temelju literarnog predloška Une Vizek, prvonagrađenog na natječaju Marin Držić prije dvije godine.

Stranice