hnk zadar

Srijeda, Svibanj 23, 2018 11:40

Hrvatsko narodno kazalište Zadar jesenju sezonu otvorit će predstavom u vlastitoj produkciji koja se radi po literarnom predlošku jednog od najpoznatijih svjetskih romana, kultnom djelu za koje gotovo da nema osobe koja nije za njega čula. Naziv predstave je još uvijek tajan no da malo zagolicamo maštu javnosti - obnaženosti neće nedostajati. U jednoj od glavnih uloga bit će Žana Bumber koja se, svjesna dodijeljenog joj zadatka, već uvelike sprema za što vjerniju interpretaciju svog lika.

Srijeda, Svibanj 16, 2018 12:57

Koncertom „To sam ja“ diva hrvatske, i ne samo hrvatske estrade, Tereza Kesovija u utorak je u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar obilježila 60 godina karijere. Glazbeno druženje sa zadarskom publikom i to u pravom smislu riječi – druženje, s obzirom da interakcije na relaciji diva – posjetitelji nije manjkalo, Kesovija je započela izvedbom pjesme „Pred tvojim vratima“.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 12:25

Predstava HNK Zadar i kazališta PlayDrama,  "Ubojstvo u klubu Quasimodo"  Elvisa Bošnjaka u režiji Nenni Delmestre nakon uspješnog gostovanja u petak, 11. svibnja na 25. Festivalu glumca (Dom kulture Otok) gostuje u petak, 19. svibnja, s početkom u 20 sati u HNK Mostar na XX. Danima Matice hrvatske - Mostarsko proljeće 2018.

Predstavu izvode:  Elvis Bošnjak, Alen Liverić i Justina Vojaković Fingler.

Srijeda, Svibanj 9, 2018 09:00

Nakon uspješne premijere nagrađivanog dramskog teksta Ivora Martinića "Moj sin samo malo sporije hoda" u travnju 2018. na Velikoj sceni HNK-a Zadar Drama plus će još jednom, zbog velikog interesa publike, izvesti ovu predstavu, hvaljenu od kritike i publike. 

Predstava je na rasporedu u subotu, 12. svibnja u 20 sati. Karte se mogu kupiti svaki dan na blagajni Kazališta od 11 do 13 i od 18 do 20 sati po cijeni od 30 kn. 

Ponedjeljak, Svibanj 7, 2018 11:43

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom "To sam ja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Utorak, Travanj 24, 2018 18:59

Ne propustite svečano otvorenje „Ritma kulturizma 2018.“ u srijedu, 25. travnja, s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar!

Nastupi poznatih izvođača, izložba starih i novih fotografija Zadra i prigodni domjenak, samo su dio bogatog programa kojeg su za vas pripremili studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti vođeni motom „Doživi kulturnu baštinu“.

Srijeda, Travanj 4, 2018 13:54

Od danas kreće prodaja ulaznica za hit predstavu HNK Zadar, BALON prema tekstu Mate Matišića u režiji Zorana Mužića koja je na programu u ponedjeljak, 9. travnja s početkom u 20 sati.

Scenografiju potpisuje John Čolak, kostimografiju Najda Bauk, glazbu Mate Matišić.  Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak. Inspicijent na predstavi je Mimi  Zadarski.

Ponedjeljak, Ožujak 19, 2018 20:49

Glumci Žana Bumber, Petra Težak, Davor Jureško i Alen Liverić, redatelj Zoran Mužić, ravnatelj Renato Švorinić i voditeljica marketinga HNK Zadar Nena Ninčević Mandić, predstavili su u foajeu kazališta "Balon", novu predstavu zadarskog teatra.

Premijera je u petak, 23. ožujka, dok je pretpremijera, za koju su karte u slobodnoj prodaji, dan ranije, u četvrtak, 22. ožujka.

Utorak, Ožujak 6, 2018 17:01

Preko dva sata zabavljao je zadarsku publiku u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u ponedjeljak navečer stand up komičar Ivan Šarić. Dvorana je bila rasprodana danima prije, Šarić je najprije brzinom prodaje karata, a onda i, sudeći po reakcijama publike koja se gotovo nije prestajala smijati cijelo vrijeme showa, još jednom potvrdio svoju reputaciju jednog od najpopularnijih komičara u zemlji.

Četvrtak, Ožujak 1, 2018 15:04

U srijedu, 7. ožujka u HNK Zadar s početkom u 20 sati gostuje predstava HNK SPLIT, Eugene Ionesco, "Nosorog" u režiji Gorana Golovka.

U glavnim ulogama nastupaju: Mijo Jurišić, Arijana Čulina, Nenad Srdelić, Nives Ivanković, Tajana Jovanović i Zorana Kačić Čatipović.

U ostalim ulogama pojavljuju se : Marjan Nejašmić Banić, Josip Zovko, Nikša Arčanin, Petra Kovačić Pavlina, Pere Eranović, Monika Vuco, Sara Ivelić i Franjo Đaković.

Stranice