hnk zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 21, 2020 16:17

U Hrvatskom nogometnom klubu Zadar, netom po utemeljenju, oblikovana je Škola nogometa čiji je voditelj Raphael Sušić. Istodobno su oblikovane i sve mlade selekcije, od papalina do juniora i sve će one sudjelovati u odgovarajućim natjecanjima u sustavu Hrvatskoga nogometnog saveza.

Ponedjeljak, Lipanj 29, 2020 16:42

Na igralištu Bagat, na mjestu na kojemu su odgajani brojni naraštaji zadarskih nogometaša, pa i onih najbolji među njima, bilo je u ponedjeljak, 29. lipnja dosta živahno. Ispred vrata na istočnoj strani bili su postavljeni stol i četiri stolca, a u kaznenom se prostoru rasporedila oveća skupina vratara svih kategorija Hrvatskoga nogometnoga kluba Zadar zajedno s nekim svojim kolegama iz drugih klubova u Zadarskoj županiji. Zašto?

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 16:02

Nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta Zadar je počela prekjučer s predstavom »Ja od jutra nisam stao« Satiričkog kazališta Kerempuh u režiji Nane Šojlev. Riječ je o komadu nastalom na temelju literarnog predloška Une Vizek, prvonagrađenog na natječaju Marin Držić prije dvije godine.

Srijeda, Listopad 2, 2019 14:28

Što donosi nova kazališna sezona 2019./2020. jutros su u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar predstavili vodeći ljudi zadarskog teatra - ravnatelj HNK Zadar Renato Švorinić, producentica Jadranka Svaguša, voditeljica marketinga Nena Ninčević Mandić, te ravnateljica premijerne predstave "Tri verzije života" Nina Kleflin.

Četvrtak, Rujan 26, 2019 13:34

Zadarsku publiku i mene veže jedna neraskidiva veza. Zadar je grad u kojem je na neki način započela moja karijera i naše se prijateljstvo iz godine u godinu produbljuje. Drago mi je u publici vidjeti neka dobro znana lica, ali i moje nove prijatelje iz Zaklade "Hrvatska za djecu!", naglasila je Danijela Martinović, u srijedu, u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar, na koncertu "Neopisivo", organiziranom za prikupljanje sredstava za spomenutu Zakladu.

Srijeda, Rujan 25, 2019 09:31

Večeras će u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar koncert održati Danijela Martinović. Bit će to drugi u nizu od koncerata turneje "Neopisivo", velika će hrvatska pop zvijezda zadarsku publiku zabavljati nakon pulske, a prije zagrebačke, gdje će biti treći predviđeni koncert. Danijela u Zadar dolazi kako bi pomogla Zakladu "Hrvatska za djecu", koncert je dobrotvoran, skupljaju se sredstva za potrebe Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

Srijeda, Rujan 18, 2019 16:20

Za tjedan dana zadarski će teatar ugostiti jednu od najvećih pop zvijezda u zemlji – Danijelu Martinović. Pod sloganom »Novi zvuk, novi doživljaj, drugačija od svih« splitska će pjevačica na scenu donjeti svoje hit pjesme u nešto drugačijem aranžmanu, ponosna, kako ističe, što će na pozornici biti čak sedam za pop koncerte i ne tako uobičajenih kombinacija instrumenata: kontrabas, violina, harmonika, udaraljke, klavir, gitara i klarinet.

Srijeda, Svibanj 29, 2019 12:16

Velikim koncertom učenika, Glazbena škola Blagoje Bersa  tradicionalno obilježava završetak školske godine. Na preksinoćnjem  koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, nastupili su mladi  glazbenici ansambla škole: puhački i gudački orkestar, ansambl malih  violinista, ansambl gitara, Ansambl BB, Djevojački zbor i zbor Bersići,  klapa Fjok i gudački trio.

Srijeda, Travanj 17, 2019 16:27

Nova se predstava Hrvatskog narodnog kazališta Zadar "Lice", čija je premijera bila u utorak, sudeći po komentarima koji su se  mogli čuti nakon izvedbe, pokazala izvrsnom. Publika nije štedjela  pohvale, kako na račun glavnih protagonista, glumica Jasne Ančić i  Žane Bumber, njihovih muških kolega Davora Jureška i Alena Liverića  te redatelja Zorana Mužića, scenografa Johna Čolaka i kostimografkinje  Marije Šarić Ban.

Subota, Veljača 16, 2019 20:04 1

Renato Švorinić vodit će HNK Zadar kao ravnatelj i sljedeće  četiri godine. Bila je 2003. godina kad je prvi put zasjeo na ovo mjesto,  pretrpio razne kritike, uspješno se nosio s gospodarskom krizom, pokrenuo priču s vlastitim ansamblom... Sve u svemu zadovoljan je dosad  napravljenim.

Stranice