hnk zadar

Ponedjeljak, Svibanj 7, 2018 11:43

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom "To sam ja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Utorak, Travanj 24, 2018 18:59

Ne propustite svečano otvorenje „Ritma kulturizma 2018.“ u srijedu, 25. travnja, s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar!

Nastupi poznatih izvođača, izložba starih i novih fotografija Zadra i prigodni domjenak, samo su dio bogatog programa kojeg su za vas pripremili studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti vođeni motom „Doživi kulturnu baštinu“.

Srijeda, Travanj 4, 2018 13:54

Od danas kreće prodaja ulaznica za hit predstavu HNK Zadar, BALON prema tekstu Mate Matišića u režiji Zorana Mužića koja je na programu u ponedjeljak, 9. travnja s početkom u 20 sati.

Scenografiju potpisuje John Čolak, kostimografiju Najda Bauk, glazbu Mate Matišić.  Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak. Inspicijent na predstavi je Mimi  Zadarski.

Ponedjeljak, Ožujak 19, 2018 20:49

Glumci Žana Bumber, Petra Težak, Davor Jureško i Alen Liverić, redatelj Zoran Mužić, ravnatelj Renato Švorinić i voditeljica marketinga HNK Zadar Nena Ninčević Mandić, predstavili su u foajeu kazališta "Balon", novu predstavu zadarskog teatra.

Premijera je u petak, 23. ožujka, dok je pretpremijera, za koju su karte u slobodnoj prodaji, dan ranije, u četvrtak, 22. ožujka.

Utorak, Ožujak 6, 2018 17:01

Preko dva sata zabavljao je zadarsku publiku u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u ponedjeljak navečer stand up komičar Ivan Šarić. Dvorana je bila rasprodana danima prije, Šarić je najprije brzinom prodaje karata, a onda i, sudeći po reakcijama publike koja se gotovo nije prestajala smijati cijelo vrijeme showa, još jednom potvrdio svoju reputaciju jednog od najpopularnijih komičara u zemlji.

Četvrtak, Ožujak 1, 2018 15:04

U srijedu, 7. ožujka u HNK Zadar s početkom u 20 sati gostuje predstava HNK SPLIT, Eugene Ionesco, "Nosorog" u režiji Gorana Golovka.

U glavnim ulogama nastupaju: Mijo Jurišić, Arijana Čulina, Nenad Srdelić, Nives Ivanković, Tajana Jovanović i Zorana Kačić Čatipović.

U ostalim ulogama pojavljuju se : Marjan Nejašmić Banić, Josip Zovko, Nikša Arčanin, Petra Kovačić Pavlina, Pere Eranović, Monika Vuco, Sara Ivelić i Franjo Đaković.

Utorak, Veljača 13, 2018 13:29

U četvrtak u 20 sati na programu je predstava HNK Zadar, "Dugo putovanje u noć", obiteljska drama američkog autora Eugene O'Neilla u režiji Dražena Ferenčine.

U predstavi igraju: Jasna Ančić, Davor Jureško, Alen Liverić, Ivan Vukelić i Žana Bumber. Predstava je premijerno izvedena u prosincu 2017. uz odlične reakcije publike i medija.

Utorak, Veljača 6, 2018 15:07

Zbog velikog interesa predstava "Carevo novo ruho" zadarske glumačke radionice/udruge Drama plus, koja je premijerno izvedena koncem prošle godine, ponovo igra u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u petak, 9. veljače, u 19 sati. Ova hit predstava rađena je prema čuvenoj bajci Hansa Christiana Andersena.

Petak, Siječanj 26, 2018 13:33

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače s početkom u 20 sati  u HNK Zadar koncert će održati  jedan od najboljih hrvatskih kantautora, istinski romantičar Hari Rončević. 

Petak, Siječanj 5, 2018 10:21

Za sve one koji ne idu na skijanje, zagrijte se u HNK Zadar uz odličan program u siječnju!

Stranice