gradonacelnik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 13, 2021 13:16

Epidemija ne samo da nije zaustavila velike projekte, već je u zadnjoj godini mandata u Zadru aktivno gotovo 1,5 milijardi kuna investicija. Grad Zadar među prvima je prepoznao važnost i potencijal EU fondova, a samo u ovome mandatu povukli smo 1,86 milijardi kuna. Istim tempom sa spremnim novim projektima želimo nastaviti i dalje, sve kako bismo dodatno podignuli standard života naših sugrađana, poručuje Branko Dukić, gradonačelnik Zadra koji se natječe za još jedan mandat.

Utorak, Svibanj 4, 2021 13:45 1

Predizborno iznenađenje i pozornost Benkovčana izazvala je nestranačka lista mladih intelektualaca, nova politička snaga okupljena pod sloganom »Benkovac mora bolje«. Slogan je to Borne Nimca, nositelja kandidacijske liste grupe birača za gradonačelnika Benkovca i Gradsko vijeće.

Srijeda, Prosinac 30, 2020 14:01

Nakon posljednje sjednice Gradskog viječa Paga, koja je održana u Pagu, 28. prosinca 2020. godine Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga dao je priopćenje za medije.

Četvrtak, Studeni 12, 2020 10:26

Bivši saborski zastupnik Mosta, sveučilišni profesor Marko Vučetić, najizgledniji je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zadra. Potvrdili su nam to u zadarskom SDP-u, ali i sam Vučetić izražavajući svoju »zainteresiranost za lokalnu politiku«.

Srijeda, Kolovoz 26, 2020 15:29 1

Nastava za sve školarce, kako je najavljeno iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, započinje u ponedjeljak, 7. rujna. Tim povodom, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i pročelnik UO za odgoj i školstvo, Joso Nekić sa suradnicima, održali su sastanak s ravnateljicama i ravnateljima zadarskih osnovnih škola.

Subota, Veljača 15, 2020 13:30

Ovdje smo danas kako bismo građanima poručili da planirano dovesti kanalizaciju u svaki gradski kvart, a što ćemo ostvariti kroz četiri godine. Moram istaknuti kako je natječaj za Sinjoretovo gotov i vjerujem da će uskoro biti potpisani ugovori i krenuti radovi. Osim toga, kreću i radovi na Bokanjcu.

Petak, Veljača 14, 2020 20:30

Točno u 11 sati, prvi čovjek Zadra Branko Dukić na balkonu gradske uprave predaje ključeve grada novom gradonačelniku, a to će značiti samo jedno: ne, nisu bili prijevremeni izbori za koje nismo čuli ili znali, već grad preuzimaju maškare! Kako je to na maškarama red i običaj, na vlast dovode svoga čovjeka koji će im dati alibi za sva ludovanja, podvale i podmetanja koja pripremaju u ovo karnevalsko vrijeme.

Subota, Siječanj 11, 2020 10:30

Ovih dana u Zadru se otvorila aktualna teme koja muči velik broj građana - radovi u Tuđmanovoj ulici. Ovu goruću gradsku temu komentirao je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić. Evo što kaže.

Utorak, Prosinac 31, 2019 10:00

Mjesni odbor Silba konstituiran je iz trećeg pokušaja, Jazine I morale su također na izvanredne izbore, a Premuda je i nakon ponovljenih izbora ostala bez predsjednika. Velika je to šteta, upozorava zadarski gradonačelnik Branko Dukić, koji smatra da bi se kandidati za čelnike mjesnih odbora ipak trebali izdići iznad osobnih interesa te gledati prije svega interes mjesta.

Petak, Prosinac 6, 2019 09:15

Iako se prije tri godine našao na sudu nakon što je gradskim vijećnicima odbio dati informaciju o troškovima dnevnica, hotelskog smještaja i ručkova, gradonačelnik Obrovca Ante Župan opet je učinio istu stvar. Stoga je od Povjerenstva za informiranje dobio rješenje kojim se »nalaže Gradu Obrovcu da u roku od osam dana od zaprimanja ovog rješenja riješi zahtjev za pristup informacijama Marka Klanca od dana 24. svibnja 2019.

Stranice