gradonacelnik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Veljača 15, 2020 13:30

Ovdje smo danas kako bismo građanima poručili da planirano dovesti kanalizaciju u svaki gradski kvart, a što ćemo ostvariti kroz četiri godine. Moram istaknuti kako je natječaj za Sinjoretovo gotov i vjerujem da će uskoro biti potpisani ugovori i krenuti radovi. Osim toga, kreću i radovi na Bokanjcu.

Petak, Veljača 14, 2020 20:30

Točno u 11 sati, prvi čovjek Zadra Branko Dukić na balkonu gradske uprave predaje ključeve grada novom gradonačelniku, a to će značiti samo jedno: ne, nisu bili prijevremeni izbori za koje nismo čuli ili znali, već grad preuzimaju maškare! Kako je to na maškarama red i običaj, na vlast dovode svoga čovjeka koji će im dati alibi za sva ludovanja, podvale i podmetanja koja pripremaju u ovo karnevalsko vrijeme.

Subota, Siječanj 11, 2020 10:30

Ovih dana u Zadru se otvorila aktualna teme koja muči velik broj građana - radovi u Tuđmanovoj ulici. Ovu goruću gradsku temu komentirao je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić. Evo što kaže.

Utorak, Prosinac 31, 2019 10:00

Mjesni odbor Silba konstituiran je iz trećeg pokušaja, Jazine I morale su također na izvanredne izbore, a Premuda je i nakon ponovljenih izbora ostala bez predsjednika. Velika je to šteta, upozorava zadarski gradonačelnik Branko Dukić, koji smatra da bi se kandidati za čelnike mjesnih odbora ipak trebali izdići iznad osobnih interesa te gledati prije svega interes mjesta.

Petak, Prosinac 6, 2019 09:15

Iako se prije tri godine našao na sudu nakon što je gradskim vijećnicima odbio dati informaciju o troškovima dnevnica, hotelskog smještaja i ručkova, gradonačelnik Obrovca Ante Župan opet je učinio istu stvar. Stoga je od Povjerenstva za informiranje dobio rješenje kojim se »nalaže Gradu Obrovcu da u roku od osam dana od zaprimanja ovog rješenja riješi zahtjev za pristup informacijama Marka Klanca od dana 24. svibnja 2019.

Utorak, Listopad 22, 2019 23:20

Gradonačelnik Branko Dukić oglasio se na svom Facebook profilu putem kojeg je komentirao eskalaciju nasilja i mržnje u posljednje vrijeme čime se grad Zadar kako u medijima tako među građanima počeo prozivati "gradom slučajem".

Gradonačelnikovu objavu prenosimo u cijelosti.

"[O NASILJU NE TREBA ŠUTJETI, NEGO GA JEDNOGLASNO OSUDITI - NE POSTOJI KOLEKTIVNA ODGOVORNOST ZADRANA]

Nedjelja, Srpanj 14, 2019 16:03

Portal Gradonacelnik.hr objavio je ovih dana tekst s nekolicinom hrvatskih gradonačelnika koji imaju veće obitelji o tome kako povezuju obiteljski život s funkcijom koju obnašaju te kako sve stižu i je li posao u politici utjecao na obiteljski život. Jedan od gradonačelnika je i Branko Dukić. Prenosimo tekst s portala Gradonacelnik.hr:

Petak, Lipanj 21, 2019 11:30

Raj Chowdhry, glavni izvršni direktor i predsjednik Uprave AsiaBaseMetals Inc. u Kanadi, dioničarskog društva usmjerenog rudarskom sektoru dijamanata, zajedno s Terrylene Penstock, direktoricom Društva, i Joškom Vukićem, poduzetnikom iz Kanade porijeklom iz Polače, bili su nekoliko dana u prijateljskom i radnom posjetu u Biogradu na Moru.

Petak, Travanj 5, 2019 13:13

Projekt izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Biljane  Donje jedan je od strateških projekata Grada Zadra i Zadarske županije i  njegova realizacija od velike je važnosti za sve njezine stanovnike, kao i  one iz južnog dijela Ličko-senjske županije.  Uoči potpisivanja ugovora s  izvođačem radova suvremenog kompleksa za gospodarenje otpadom,  razgovarali smo s gradonačelnikom, Brankom Dukićem, budući da je  Grad Zadar većinski vlasnik Centra.

Utorak, Ožujak 5, 2013 00:00

Po još uvijek neslužbenim informacijama HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Zadra bit će Božidar Kalmeta, njegov zamjenik Zvonimir Vrančić, dok drugo mjesto dogradonačelnika ostaje za koalicijskog partnera

Stranice