izgradnja

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Prosinac 7, 2019 12:15

Općina Pašman: Kraj, Pašman (Pašman, Mali Pašman), Barotul, Mrljane, Neviđane, Dobropoljana, Banj i Ždrelac na istoimenom otoku u svom proračunu za 2020. godinu osigurala je 100 tisuća eura ili 740.00 kuna za projektnu dokumentaciju za izgradnju mosta Pašman - kopno.

Subota, Prosinac 7, 2019 09:45

Drago mi je da smo napokon došli do posljednje stepenice, a to je izgradnja Centra za mlade, No, moram ipak, naglasiti nastojanja i trud ove gradske uprave jer mi doista mislimo na naše mlade. Nedavno smo potpisali ugovor za novu studentsku menzu i smještajni paviljon. Odnedavno se grade i nove osnovne škole na Bokanjcu i Ploči, a uskoro ćemo završiti i dugu »sagu« oko izgradnje centra Mocire.

Utorak, Studeni 26, 2019 12:30

U Općini Sukošan započeli su radovi na dva velika, za općinske žitelje značajna projekta, grade se novi dječji vrtić u Sukošanu i vatrogasni dom u Debeljaku. Dječji vrtić Zlatna lučića s jaslicama gradi se kod osnovne škole i športske dvorane u Sukošanu, a vatrogasni dom općinskog DVD-a nasuprot Križa i puta za Peljušićeve na zapadnom ulazu u Debeljak.

Četvrtak, Studeni 14, 2019 20:47

Oporba i vlast jučer su jednoglasno podržali nekoliko prijedloga odluka gradonačelnika Branka Dukića na 22. sjednici Gradskog vijeća Zadra. Za gradnju škole na Novom Bokanjcu bili su jučer svi vijećnici. Grad će se dugoročno zadužiti za 24.064.699,54 kuna za svoju polovicu iznosa izgradnje nove škole. Drugu polovicu izgradnje katoličke osnovne škole financira Zadarska nadbiskupija.

Nedjelja, Studeni 10, 2019 09:00

Unatoč lošem vremenu i kiši, svečano je jučer bilo na Novom Bokanjcu gdje je položen kamen temeljac za izgradnju buduće Katoličke osnovne škole s pravom javnosti, a kamen je položio učenik četvrtog b razreda područne škole Bartola Kašića, Ante Fabijan.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2019 14:15 1

Upravno vijeće Županijske lučke uprave Zadar je nakon četiri godine priprema raspisalo javni natječaj za koncesiju na 29 godina za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće lučke infrastrukture te za obavljanje lučkih i ostalih gospodarskih djelatnosti na dijelu lučkog područja luke otvorene za javni promet lokalnog značaja Sv.

Nedjelja, Srpanj 28, 2019 14:53

Kako je ugovor za dovršetak Mocira potpisan još 18. travnja, u Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra provjerili smo jesu li konačno započeli radovi na dovršetku Centa za osobe s intektualnim poteškoćama Mocire, odnosno u kojoj je fazi projekt za koji je kamen temeljac položen još davne 2007. godine.

Dogradnja dvorane

Utorak, Lipanj 11, 2019 10:47

Gradski Odjel za financije jučer je otvarao ponude za izgradnju škole na Novom Bokanjcu. Otvaranje ponuda bilo je javno te smo  saznali koji su se sve ponuđači javili za ovaj veliki projekt i s kojom cijenom gradnje.  

Subota, Lipanj 1, 2019 16:20

Nakon što smo javnost upozorili na moguće postavljanje nezakonitog elektro priključka za benzinsku pumpu na Viru investitora Tri  Bartola d.o.o., kojemu je prethodno nezakonito izdana građevinska dozvola, Elektra Zadar je očigledno odustala od priključenja, no slučaj time  nije zaključen, stoji u priopćenju Općine Vir.

Utorak, Travanj 16, 2019 12:03

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar boravit će sutra, 17. travnja 2019.

Stranice