miroslav skoro

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Lipanj 12, 2020 10:15

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na izbore će najvjerojatnije ići kao nositelj u 2. izbornoj jedinici koja obuhvaća istočne dijelove Grada Zagreba i Zagrebačke županije te cijelo područje Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije – doznao je neslužbenoN1.

Srijeda, Lipanj 3, 2020 11:34

Dvojica poznatih zadarska liječnika, Damir Biloglav i Petar Lozo bit će kandidati Domovinskog pokreta u IX. jedinici. Nakon problema sa sastavljanjem liste u Zadarskoj županiji, Miroslav Škoro pozvao je zadarske liječnike koji bi, prema zadnjim informacijama iz njegova stožera, trebali biti pri samom vrhu liste.

Utorak, Lipanj 2, 2020 15:49

Domovinski pokret predstavljen je kao treća opcija, ali stvari se brzo mijenjaju. Sve više postajemo vrlo bitni, i bit ćemo presudni za formiranje vlasti”, ustvrdio je Škoro.

Utorak, Lipanj 2, 2020 14:59

Malo se koji čelnik stranke može pohvaliti da je neku općinu ili grad dobio, kako se ono kaže, bez »ispaljenog metka«. A upravo to se dogodilo predsjedniku Domovinskog pokreta, Miroslavu Škori, koji je bez izbora dobio jednu od većih općina Zadarske županije - Polaču.

Subota, Prosinac 7, 2019 11:30 1

Višeslav Dokoza iz Starigrada poslao nam je priopćenje u kojem je naveo kako je pod punom odgovornošću, svojom voljom i kao izraz svoje domoljubne dužnosti na Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske u Zagrebu u četvrtak, 5. prosinca podigao kaznenu prijavu protiv pjevača Miroslava Škore zbog kaznenog djela ratnog dezerterstva. Dokoza je bivši dopredsjednik Mladeži HDZ-a RH-a i bivši direktor komunalnog poduzeća T.D. »Argyruntum« d.o.o. iz Starigrada- Paklenice.

Utorak, Studeni 26, 2019 20:02 2

 Jučer je u Zadru na Narodnom trgu kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro organizirao druženje s građanima kod štanda na kojem se prikupljaju potpisi podrške njegovoj kandidaturi. Tom je prigodom ovaj glazbenik i poduzetnik istaknuo da je potrebnih deset tisuća potpisa prikupio još prvog dana, ali da se on ne hvali s brojem potpisa građana.

Subota, Studeni 23, 2019 09:00

U emisiji Poligraf Hrvatskoga radija jučer su gostovali voditelji izbornih stožera potencijalnih predsjedničkih kandidata koji ovih dana za službenu kandidaturu prikupljaju potrebnih deset tisuća potpisa.

Utorak, Listopad 29, 2019 13:15 1

Na lokalnoj političkoj sceni uskoro će doći do vrlo intrigantne situacije zbog koje će se uzdrmati neke koalicije ili pak sklapati nove. Naime, Miroslav Škoro u svojoj je kandididaturi za predsjednika RH, kako su pokazale i fotografije s njegova sastanka sa zadarskim volonterima, dobio i podršku Hrvatskih suverenista. Kao što znamo, koalicija je to okupljena za europarlamentarne izbore, a u koju su ušli HSP dr.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 10:19 1

U okviru priprema za izbore za predsjednika RH, Miroslav Škoro u Zadru je održao sastanak s volonterima na koje računa u kampanji u Zadarskoj županiji. Susret je organiziran u maloj dvorani Sportskog centra Višnjik s ciljem da se provjeri na koliki broj volonera Škoro zapravo može računati kako bi kampanju kvalitetno proveo i u Zadru.

Ponedjeljak, Srpanj 10, 2017 20:30

Bogata virska ljetna glazbena karavana nastavljena je  na Trgu  sv. Jurja i obalnom pojasu Jadro nastupom jedinog i neponovljivog poznatog hrvatskog pjevača i tekstopisca Miroslava Škore.

Stranice