miroslav skoro

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Lipanj 15, 2020 15:34

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u ponedjeljak je poručio premijeru Andreju Plenkoviću, za kojega smatra da svoju lošu vladavinu prikazuje kao uspjeh, da će na izborima 5. srpnja vidjeti što znači indeks sreće.

Petak, Lipanj 12, 2020 10:15

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na izbore će najvjerojatnije ići kao nositelj u 2. izbornoj jedinici koja obuhvaća istočne dijelove Grada Zagreba i Zagrebačke županije te cijelo područje Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije – doznao je neslužbenoN1.

Srijeda, Lipanj 3, 2020 11:34

Dvojica poznatih zadarska liječnika, Damir Biloglav i Petar Lozo bit će kandidati Domovinskog pokreta u IX. jedinici. Nakon problema sa sastavljanjem liste u Zadarskoj županiji, Miroslav Škoro pozvao je zadarske liječnike koji bi, prema zadnjim informacijama iz njegova stožera, trebali biti pri samom vrhu liste.

Utorak, Lipanj 2, 2020 15:49

Domovinski pokret predstavljen je kao treća opcija, ali stvari se brzo mijenjaju. Sve više postajemo vrlo bitni, i bit ćemo presudni za formiranje vlasti”, ustvrdio je Škoro.

Utorak, Lipanj 2, 2020 14:59

Malo se koji čelnik stranke može pohvaliti da je neku općinu ili grad dobio, kako se ono kaže, bez »ispaljenog metka«. A upravo to se dogodilo predsjedniku Domovinskog pokreta, Miroslavu Škori, koji je bez izbora dobio jednu od većih općina Zadarske županije - Polaču.

Subota, Prosinac 7, 2019 11:30 1

Višeslav Dokoza iz Starigrada poslao nam je priopćenje u kojem je naveo kako je pod punom odgovornošću, svojom voljom i kao izraz svoje domoljubne dužnosti na Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske u Zagrebu u četvrtak, 5. prosinca podigao kaznenu prijavu protiv pjevača Miroslava Škore zbog kaznenog djela ratnog dezerterstva. Dokoza je bivši dopredsjednik Mladeži HDZ-a RH-a i bivši direktor komunalnog poduzeća T.D. »Argyruntum« d.o.o. iz Starigrada- Paklenice.

Utorak, Studeni 26, 2019 20:02 2

 Jučer je u Zadru na Narodnom trgu kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro organizirao druženje s građanima kod štanda na kojem se prikupljaju potpisi podrške njegovoj kandidaturi. Tom je prigodom ovaj glazbenik i poduzetnik istaknuo da je potrebnih deset tisuća potpisa prikupio još prvog dana, ali da se on ne hvali s brojem potpisa građana.

Subota, Studeni 23, 2019 09:00

U emisiji Poligraf Hrvatskoga radija jučer su gostovali voditelji izbornih stožera potencijalnih predsjedničkih kandidata koji ovih dana za službenu kandidaturu prikupljaju potrebnih deset tisuća potpisa.

Utorak, Listopad 29, 2019 13:15 1

Na lokalnoj političkoj sceni uskoro će doći do vrlo intrigantne situacije zbog koje će se uzdrmati neke koalicije ili pak sklapati nove. Naime, Miroslav Škoro u svojoj je kandididaturi za predsjednika RH, kako su pokazale i fotografije s njegova sastanka sa zadarskim volonterima, dobio i podršku Hrvatskih suverenista. Kao što znamo, koalicija je to okupljena za europarlamentarne izbore, a u koju su ušli HSP dr.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 10:19 1

U okviru priprema za izbore za predsjednika RH, Miroslav Škoro u Zadru je održao sastanak s volonterima na koje računa u kampanji u Zadarskoj županiji. Susret je organiziran u maloj dvorani Sportskog centra Višnjik s ciljem da se provjeri na koliki broj volonera Škoro zapravo može računati kako bi kampanju kvalitetno proveo i u Zadru.

Stranice