glazbena skola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 8, 2022 10:43

U dvorani Kneževe palače koja nosi ime braće Bersa, u četvrtak, 10. veljače u 12 sati, Koncertni ured Zadar obilježit će rođendan Kneževe palače nastupom učenika zadarske Glazbene škole Blagoje Bersa. Time će se upotpuniti redovita i bogata suradnja Ureda i Škole koja svake godine u okviru Ciklusa Bersa publici predstavi koncerte kako učenika, tako i bivših učenika i profesora.

Petak, Listopad 29, 2021 12:00

Ciklus Bersa, koji Glazbena škola Blagoje Bersa Zadar ostvaruje u suradnji s Koncertnim uredom Zadar, započinje u sutra, 30. studenog 2021. u 19 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru koncertom pod nazivom »Bivši učenici – budući kolege«. Na koncertu će nastupiti devet studenata muzičkih akademija u Zagrebu, Splitu, Sarajevu i Osijeku koji su bili učenici Glazbene škole Blagoje Bersa.

Utorak, Svibanj 25, 2021 09:45

Već punih pedeset godina u kasno proljeće održavaju se prijemni ispiti za Plesni odjel Glazbene škole Blagoje Bersa u Zadru. Učenici mogu birati između osnovne škole za suvremeni ples ili za klasični balet. Edukacija traje četiri godine, a postoji mogućnost nakon završene jedne ili druge škole i nastavak obrazovanja u Srednjoj školi suvremenog plesa koja u Zadru postoji već desetak godina.

Utorak, Lipanj 16, 2015 00:00

U prizemlju Kneževog dvora u Pagu održan je završni „Ogledni sat" polaznika Male škole Gradske glazbe Pag na kojem su nastupili najmlađi članovi ove najstarije udruge na području grada Paga koji su pred velikim brojem posjetitelja pokazali što su naučili i s koliko marljivosti i ljubavi su vježbali. Voditelji Branko Barbir i Davor Dobrijević predstavili su male glazbare koji su hrabro odsvirali izvježbane dionice.

Četvrtak, Rujan 30, 2010 00:00

Rad u školi ove školske godine malo nam je otežan jer nam nedostaje stručnog kadra budući da su neki otišli u mirovinu, a za nove bi trebalo osigurati odgovarajuće uvjete, kojih baš i nemamo. Tako honorarni predavači upotpunjuju rad škole, a bili bi nam nužni stalni predavači za, primjerice, flautu i klarinet, kaže prof. Miloš

glazbena
Ponedjeljak, Svibanj 24, 2010 00:00

U koncertnoj dvorani Glazbene škole Blagoje Bersa u četvrtak je za glasovirnom nastupio Davorin Mužinić. Mužinić je izveo djela Bacha, Schuberta, Chopina, Brahmsa i Griega.

Davorin Mužinić rođen je 1969. godine u Zagrebu. Osnovnu i srednju glazbenu školu završio je u Zagrebu u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog. Glazbenu akademiju upisuje 1987. godine gdje studira u klasi prof. Jurice Muraja. Diplomirao je 1993. godine u klasi prof. Antuna Kraljeviča.

koncert_glazbena skola
Srijeda, Svibanj 19, 2010 00:00

Glazbena škola Blagoje Bersa Zadar održala je u velikoj dvorani HKK Zadar tradicionalni godišnji koncert. Kao i svake godine mlade virtuoze su došli podržati brojni članovi obitelji i prijatelji koji su popunili sva mjesta u velikoj dvorani.

glazbena_koncert_3
Četvrtak, Svibanj 13, 2010 00:00

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u utorak je održan koncert pod nazivom "Večer glasovira". Koncert su izveli učenici klavirskog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa, a nastupilo je 24 učenika, od prvog razreda osnovne glazbene škole do četvrtog srednje. Cilj manifestacije je popularizirati rad škole kao i učenike Glazbene škole Blagoje Bersa, a koncert je bio besplatan.

koncert_sv marija
Ponedjeljak, Ožujak 22, 2010 00:00

Presretan sam što je naša škola danas pod ovim lijepim krovom crkve Sv. Marije. Ovo je prvi put da svoj dan obilježavamo na ovaj način i zato vas molim da poslušate i podržite naše izvođače, kazao je Igor Cecić, nakon čega je uslijedilo 25 pojedinačnih točaka na glasoviru, gitari, violini, oboi, klarinetu i flauti

Stranice