susret

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 9, 2013 00:00

Prigoda se dala svim jedinicama lokalne samouprave, turističkim zajednicama, malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima da izlože svoje proizvode i usluge u gradu koji je poznat kao turističko središte u srcu Jadrana, rekao je Ivan Čupić, predsjednik LAG-a Laura koji je i organizator festivala

zoran milanovic
Utorak, Listopad 30, 2012 00:00

Ne možete očekivati da vas tretiraju kao pravno uređenu državu, a da se ponašate tako da nešto nekome date i to odlukom hrvatskih vlasti i onda to kasnije poništite. To nije ozbiljna država. U tom segmentu Sveta Stolica je u pravu, kazao je Milanović

papa benedikt
Ponedjeljak, Travanj 11, 2011 00:00

anticko_staklo4
Ponedjeljak, Lipanj 14, 2010 00:00

Na drugom susretu sekcije restauratora i preparatora Hrvatskog muzejskog društva, održanom u Tehnološkom muzeju u Zagrebu, sudjelovalo je i dvoje zadarskih predstavnika. Zadrane su predstavljali Marija Karmelić, restauratorica iz Arheološkog muzeja Zadar i Šime Perović, restaurator iz Muzeja antičkog stakla.

susret_katolicka mladez
Utorak, Ožujak 16, 2010 00:00

U sklopu priprema za Nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži (NSHKM), u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa "Zmajević" u Zadru održan je sastanak na kojemu su se okupili vjeroučitelji, animatori, predstavnici crkvenih pokreta, zajednica i udruga Zadarske nadbiskupije. Također su sudjelovali članovi HVIDRA-e. Susret je održan s ciljem dogovora oko predstojećih zadataka važnih za pripremu i organizaciju SHKM-a. Kako je poznato, SHKM-a održat će se u Zadru 8. i 9.

opatija_gradonacelnici
Subota, Studeni 28, 2009 00:00

Na skupu je nazočan i gradonačelnik Obrovca dr. Ante Župan te načelnici Poličnika i Stankovaca, Davor Lončar i Željko Baradić, koji će drugog dana skupa biti predstavljeni kao Ulagači godine 2008., odnosno Ulagači godine 2009.