humanitarni koncert

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 10, 2018 15:15

Kako bi pomogli obitelji oboljele 12-godišnje sugrađanke Petre Zrilić prikupiti novac potreban za nastavak njezina liječenja u inozemstvu, grupa mladih Zadrana okupljenih u Humanitarnoj udruzi Antonio Jurjević organizira humanitarni koncert "Zadar za Petru" koji će se održati u srijedu, 18. travnja, u 21 sat u Arsenalu.

Utorak, Veljača 6, 2018 15:11

U ponedjeljak s početkom u 20 sati u Arsenalu će se održati humanitarni koncert "Klape i Gradska glazba Zadar s ljubavlju". Prihod s koncerta je, kako su danas najavile voditeljica udruge Put Zadar Igris Smrkinić te volonterka i inicijatorica ovog događaja prof. Snježana Habuš, namijenjen za potrebe bolesnih i onih koji su u potrebi. Njihova imena udruga prikuplja preko Grada Zadra, Caritasa, samostana sv. Frane i prema izravnim pozivima, rekla je Smrkinić.

Četvrtak, Studeni 30, 2017 09:39

U sklopu proslave 50 godina Lige protiv raka u Ilirijinom Arsenalu danas u 20 sati održat će se humanitarni koncert klape Donat koja ujedno slavi 45 godina svog neprekidnog djelovanja. Preporučena cijena ulaznice je 30 kuna, a uplaćuje se u obliku donacije za Ligu, shodno mogućnostima, na ulazu u Arsenal od 19 sati.

Srijeda, Ožujak 9, 2016 00:00

Subota, Veljača 7, 2015 00:00

Usprkos "pasjem vremenu", hrvatski fenomen humanosti Poličnik je još jednom pokazao veliko i plemenito srce velikodušno  darovano za jednogodišnju princezicu Ivanu Ukalović iz Suhovara koja  vodi bitku svoga života.

Za veliki humanitarni koncert u punoj kao šipak Sportskoj školskoj  dvorani Poličnik u noći s četvrtka na petak natiskalo se oko 1.500 ljudi  svih uzrasta.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Za veliki humanitarni koncert za teško bolesnu jednogodišnju djevojčicu Ivanu Ukalović iz Suhovara, koji će se večeras s početkom u 20 sati održati u Sportskoj školskoj dvorani Poličnik, traži se karta više.

Subota, Listopad 12, 2013 00:00

- Sada kad znamo s koliko novca raspolažemo, još jednom ćemo se konzultirati s udrugama i pribaviti im što je više moguće opreme. Uglavnom je riječ o didaktičkim materijalima i igračkama - kaže Vlatko Štrbac, predsjednik KZ udruge Zara

Srijeda, Listopad 9, 2013 00:00

Prihod od prodanih ulaznica, po cijeni od 30 kuna, namijenjen je za pomoć Udruzi za Down sindrom Zadarske županije i Udruzi autista Zadar. Toj djeci izuzetno je važan kontinuirani rad, a za to su im potrebni didaktički materijali i igračke koje si sami ne mogu priuštiti

Ponedjeljak, Prosinac 10, 2012 00:00

Humanitarni koncert za Pedijatrijski odjel OB Zadar u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru u zadarskom klubu Arsenal kao i sve zabavne, kulturne i sl. manifestacije proteklih dana doživio je svoj fijasko. Koncert koji je bio zamišljen kao "kruna" zadnjeg dana Susreta studenata-volontera s područja RH privukao je jako mali broj naših sugrađana.

Stranice