humanitarni koncert

Subota, Veljača 7, 2015 00:00

Usprkos "pasjem vremenu", hrvatski fenomen humanosti Poličnik je još jednom pokazao veliko i plemenito srce velikodušno  darovano za jednogodišnju princezicu Ivanu Ukalović iz Suhovara koja  vodi bitku svoga života.

Za veliki humanitarni koncert u punoj kao šipak Sportskoj školskoj  dvorani Poličnik u noći s četvrtka na petak natiskalo se oko 1.500 ljudi  svih uzrasta.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

Za veliki humanitarni koncert za teško bolesnu jednogodišnju djevojčicu Ivanu Ukalović iz Suhovara, koji će se večeras s početkom u 20 sati održati u Sportskoj školskoj dvorani Poličnik, traži se karta više.

Subota, Listopad 12, 2013 00:00

- Sada kad znamo s koliko novca raspolažemo, još jednom ćemo se konzultirati s udrugama i pribaviti im što je više moguće opreme. Uglavnom je riječ o didaktičkim materijalima i igračkama - kaže Vlatko Štrbac, predsjednik KZ udruge Zara

Srijeda, Listopad 9, 2013 00:00

Prihod od prodanih ulaznica, po cijeni od 30 kuna, namijenjen je za pomoć Udruzi za Down sindrom Zadarske županije i Udruzi autista Zadar. Toj djeci izuzetno je važan kontinuirani rad, a za to su im potrebni didaktički materijali i igračke koje si sami ne mogu priuštiti

Ponedjeljak, Prosinac 10, 2012 00:00

Humanitarni koncert za Pedijatrijski odjel OB Zadar u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru u zadarskom klubu Arsenal kao i sve zabavne, kulturne i sl. manifestacije proteklih dana doživio je svoj fijasko. Koncert koji je bio zamišljen kao "kruna" zadnjeg dana Susreta studenata-volontera s područja RH privukao je jako mali broj naših sugrađana.

posedarje_humanitarni koncert_nika i vlatka_4
Ponedjeljak, Travanj 16, 2012 00:00

Gotovo dva sata poruka mira i jedinstva poslana u glasovima KUD-ova, klapa i solista odjekivala je iz posedarske škole. Svi su k'o jedan pjevali su za ozdravljenje hrabrih djevojčica. Ljubav prema bližnjemu, nada i pomoć potrebitima, mnogo darežljivih ruku koje grade bolji svijet... Svega toga, pa i mnogo više, moglo se vidjeti i doživjeti na ovom humanitarnom koncertu

Srijeda, Veljača 1, 2012 00:00

Voditelj Intrada nedavno mi je rekao, u jednom divnom raspoloženju, "Bućo pa ti si nama na Višnjiku bio gost. Hajde da ti vratimo i to u kazalištu, i da to ne bude u vitar, ajmo nahraniti gladne jer situacija je sve teža, sve je više ljudi na skrbi Caritasa, rekao je sinoć u uvodnoj riječi humanitarnog koncerta "Bućo i prijatelji" Duško Nonković Bućo.

Utorak, Prosinac 20, 2011 00:00

O tome kome ćemo sredstva donirati odlučit ćemo nakon koncerta, rekao je Erik Pavin

Subota, Prosinac 10, 2011 00:00

Stranice