sveti nikola

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
skabrnja_sv nikola_predstava
Utorak, Prosinac 8, 2009 00:00

U povodu blagdana Sv. Nikole, a u organizaciji župnog ureda Uznesenja BDM iz Škabrnje i Zajednice Dobri Pastir te uz financijsku pomoć roditelja i Općine Škabrnja dogodio se susret Svetog Nikole i škabrnjskih mališana.

pag_sveti nikola
Utorak, Prosinac 8, 2009 00:00

Nakon upoznavanja djece s likom sv. Nikole, uslijedio je mali prigodni program. Dječji crkveni zbor, pod voditeljskom palicom sestre Miljenke Biošić i orguljaša Antonyja Buljanovića, otpjevao je pjesmu o sv. Nikoli, a upriličen je i program recitacija

vijenci_pomorska
Ponedjeljak, Prosinac 7, 2009 00:00

Blagdan Sv. Nikole, zaštitnika pomoraca, ribara, djece i siromašnih, ujedno i Mornarski dan, učenici i nastavnici Pomorske škole Zadar obilježili su tradicionalnim polaganjem vijenca u more ispred gata na Obali Petra Krešimira IV., odnosno Novoj rivi.

Učenici u školskom čamcu, u nedjelju ujutro su iz Foše doveslali do gata na rivi, gdje uz podizanje vesala, položili vijenac u more u znak sjećanja na sve stradale pomorce.

vijenci_kapetanija
Ponedjeljak, Prosinac 7, 2009 00:00

Zbog globalne krize i recesije, pomorci su danas u nezavidnom položaju, a cjelokupna situacija na pomorskom tržištu je iznimno teška. Ponuda je sve veća, potražnja sve manja, zbog čega i hrvatske brodarske tvrtke zapošljavaju jeftiniju radnu snagu