humanitarna akcija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Prosinac 1, 2019 10:00

Bogatim i raznovrsnim zabavno- glazbenim programom jučer je na Narodnom trgu održan središnji dio tradicionalne humanitarne akcije »Vukovaru ZaDar«, koju već 24. put organizira Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom.

Utorak, Studeni 26, 2019 10:30

Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar u suradnji sa Zadarskom županijom i Gradom Zadrom i ove godine organizira veliku humanitarnu akciju "Vukovaru ZaDar". Ovu najdugotrajniju i jedinu sustavnu humanitarnu pomoć koja se svake godine dostavlja Vukovaru, Zadar ove godine organizira već 24.

Srijeda, Studeni 13, 2019 14:30

Odjel pedijatrije Opće bolnice Zadar sve je bliže kupnji novog, suvremenog ultrazvučnog uređaja za pregled mozga koji će zamijeniti sadašnji dotrajali uređaj koji se često kvari.

Četvrtak, Studeni 7, 2019 14:15 1

U organizaciji Udruge za uzgoj i zaštitu ptica Zadar od srijede do nedjelje, od 6. do 10. studenoga održava se međunarodna izložbu ptica pod nazivom 4. Kup Jadrana Zadar 2019.
Na sukošansku međunarodnu izložbu u Dom mladeži »doletjelo« je čak 726 ptica.

Srijeda, Studeni 6, 2019 15:15

Darivanjem krvi može se ponositi tek oko četiri posto žitelja Hrvatske. Među njima je i 41 plemeniti darivatelj iz Privlake.

Srijeda, Rujan 25, 2019 09:47

Usprkos lošem vremenu uspješno je okončana humanitarna akcija »Srce zadarsko za Josipa Grdovića i prijatelje« kojom su se prikupljali hrana i higijenske potrepštine ispred Trgovačkog centra Kauflanda na Voštarnici.
Organizatorice, četiri vrijedne Zadranke koje vode stranicu Srce zadarsko na društvenoj mreži Facebook objavile su i fotografije na kojima se vidi ono što su i napisale - da je napunjen cijeli jedan kombi.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 12:13

U sklopu akcije "Srce zadarsko za Josipa Grdovića i prijatelje" večeras, u ponedjeljak 23. rujna, se od 17 do 19 sati prikupljaju hrana i higijenske potrepštine ispred Trgovačkog centra Kauflanda na Voštarnici.

Subota, Lipanj 8, 2019 16:12

Humanitarna akcija prikupljanja novaca za Enu Škoda, desetogodišnju djevojčicu s Paga rođenu s genetskom bolešću: neurofibromatozom tip I-NF, koju su organizirali zadarski bajkeri, u petak u D8  Rock Cafeu uspješno je zaključena. Troškovi liječenja su skupi pa su bajkeri kao i svi ostali ljudi uključeni u akciju nastojali prikupiti što je moguće više sredstava kako bi Eninim roditeljima koji uglavnom samo snose troškove liječenja olakšali izdvajanja.

Srijeda, Svibanj 15, 2019 11:52

Prošlo je godinu dana otkako je danas 19-godišnja Laura  Dragaš iz Briševa javno progovorila o teškim uvjetima u kojima živi njezina i zatražila pomoć, a Općina Poličnik je tada na prijedlog načelnika i  saborskog zastupnika Davora Lončara osigurala zemljište na kojem bi se  za Laurinu obitelj izgradila kuća. Upravo toliko vremena trebalo je i nadležnim institucijama da konačno riješe dokumentaciju i osiguraju uvjete za realizaciju.

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 18:26

Općina i Turistička zajednica Sv. Filip i Jakov u suradnji s Centrom za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov u petak su u sklopu Festivala cvijeća u večernjim satima organizirali donatorsku večeru kako bi se prikupila sredstva za opremanje jedne od soba za štićenike koji se nalaze unutar ovog centra.

Stranice