Vjenčanja

Arif SITNICA

Nera Gojanović i Mate Stručić

divider

Nera Gojanović iz Šibenika i Mate Stručić iz Kožina vjenčali su se u Kneževoj palači u Zadru. Vjenčala ih je matičarka Ana Serdarević, a kumovi su im bili Martina Klarić i Lovre Duka.

Andrea Hromeček i Roko Vlakić

divider

Andrea Hromeček iz Vrbovca i Roko Vlakić iz Zadra vjenčali su se u crkvi Bezgrešnog začeća BDM na Puntamici. Vjenčao ih je don Igor Ikić, a kumovi su im bili Ivana Benedik i Ante Pokrovac.

Marija Orlović i Stipe Kolčeg

divider

Marija Orlović iz Perušića Donjeg i Stipe Kolčeg iz Islama Latinskog vjenčali su se u crkvi Uznesenja BDM u Perušiću Benkovačkom. Vjenčao ih je don Darko Marušić, a kumovi su im bili Tonka Klarić i Dajan Mitrić.

Martina Turčić i Josip Krpina

divider

Martina Turčić iz Velike Horvatske i Josip Krpina iz Radašinovaca vjenčali su se u crkvi sv. Stošije u Biogradu. Vjenčao ih je don Marin Krešić, a kumovi su im bili Iva Tušek i Antonio Klarić.

Jelena Golijanin i Matija Vrsaljko

divider

Jelena Golijanin iz Zadra i Matija Vrsaljko iz Nadina vjenčali su se u crkvi Presvetog Srca Isusovog na Voštarnici. Kumovi su im bili Martina Martin i Dino Hajdinjak.

Katarina Batulj i Ivan Zdrilić

divider

Katarina Batulj iz Zadra i Ivan Zdrilić iz Poličnika vjenčali su se u crkvi sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu. Kumovi su im bili Ina Krstić i Antonio Mijolović.

Iva Vuica i Vice Bugarija

divider

Iva Vuica i Vice Bugarija iz Bibinja vjenčali su se u crkvi sv. Velike Gospe u Bibinjima. Vjenčao ih je don Zdenko Milić, a kumovi su im bili Petra Vuica Gverić i Stipe Sikirić.

Lucija Kardum i Mario Cosić

divider

Lucija Kardum iz Zadra i Mario Ćosić iz Knina vjenčali su se u crkvi sv. Gospe Loretske u Arbanasima. Kumovi su im bili Iva Gulan i Filip Cimera.

Ana Katić i Duje Lazanja

divider

Ana Katić i Duje Lazanja iz Krneze vjenčali su se u crkvi sv. Martina u Krnezi.Vjenčao ih je don Šime Žilić, a kumovi su im bili Marija Dundović i Brane Birkić.

Doris Burčul i Dino Orlović

divider

Doris Burčul iz Galovca i Dino Orlović iz Zadra vjenčali su se u crkvi sv. Gospe Loretske u Arbanasima. Kumovi su bili Ana Orlović i Ante Tomac.

Matea Milković i Filip Cimera

divider

Matea Milković i Filip Cimera iz Zadra vjenčali su se u crkvi sv. Šime u Zadru. Vjenčao ih je don Valter Kotlar, a kumovi su im bili Matea Matić i Frane Dunat.

Renata Peharec i Roko Ramov

divider

Renata Peharec iz Pule i Roko Ramov iz Zadra vjenčali su se katedrali sv. Stošije u Zadru. Vjenčao ih je fra Đuro Vuradin, a kumovi su im bili Chiara Bilić i Bojan Nečas Hraste.

Antonija Grabovac i Mate Kurtov

divider

Antonija Grabovac iz Benkovca i Mate Kurtov iz Pakoštana vječali su se u crkvi Male Gospe u Benkovcu. Vjenčao ih je don Anđelko Buljat, a kumovi su i bili Leonela Vujčić i Josip Stojanov.

Matea Baljak i Šime Mitrović

divider

Matea Baljak iz Zadra i Šime Mitrović iz Sikova vjenčali su se u crkvi Bl. Alojzija Stepinca na Bilom Brigu. Vjenčao ih je don Marko Dokoza, a kumovi su im bili Monika Vukadinović i Marino Demo.

Josipa Bušljeta i Ivo Valčić

divider

Josipa Bušljeta i Ivo Valčić iz Zadra vjenčali su se u crkvi Uznesenja BDM na Belafuži. Vjenčao ih je don Dario Tičić, a kumovi su im bili Edita Car Valčić i Kristian Glavan.

Antonela Čirjak i Dino Serdarević

divider

Antonela Čirjak iz Raštana Gornjih i Dino Serdarević iz Zadra vjenčali su se u crkvi sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu. Vjenčao ih je don Tomislav Dubinko, a kumovi su im bili Paula Jordan i Leonardo Ćustić.

Antonela Magaš i Ivan Jurlina

divider

Antonela Magaš iz Posedarja i Ivan Jurlina iz Selina vjenčali su se u crkvi sv. Gospe od Ružarija u Posedarju. Vjenčao ih je don Tihomir Vulin, a kumovi su im bili Zrinka Klanac Kamber i Zlatko Marasović.

Ivana Jagečić i Roko Škara

divider

Ivana Jagečić iz Oroslavlja i Roko Škara iz Škabrnje vjenčali su se u crkvi Uznesenja BDM u Škabrnji. Vjenčao ih je don Ivan Rončević, a kumovi su im bili Nikolina Jurić, Mateja Žilić, Goran Jurić i Ante Žilić.

Šejla Šakanović i Zvonimir Pijaca

divider

Šejla Šakanović iz Vrsi i Zvonimir Pijaca iz Nna vjenčali su se u crkvi sv. Mihovila u Vrsima. Kumovi su im bili Renata Števanja i Josip Stulić.

Josipa Čirjak i Josip Mikulić

divider

Josipa Čirjak iz Tinja i Josip Mikulić iz Sikova vjenčali su se u crkvi sv. Paškvalina u Tinju. Kumovi su im bili Klaudija Bašić i Stipe Pešić.

Angela Discordia i Luka Ive Jurkin

divider

Angela Discordia iz Zadra i Luka Ive Jurkin iz Privlake vjenčali su se u crkvi Kraljice Mira na Stanovima. Vjenčao ih je don Marin Bartol, a kumovi su im bili Anamarija Šimić i Boban Marko Polić.

Carmen Torić i Ivica Surać

divider

Carmen Torić iz Zadara i Ivica Surać iz Briševa vjenčali su se u crkvi sv. Šime u Zadru. Vjenčao ih je don Josip Lenkić, a kumovi su im bili Ivana Jurković i Jure Škara.

Iva Bilosnić i Mateo Galešić

divider

Iva Bilosnić iz Zadra i Mateo Galešić iz Raštana Donjih vjenčali su se u crkvi sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu. Vjenčao ih je don Tomislav Dubinko, a kumovi su im bili Danijela Mijolović i Ivan Galešić.

Jelena Zubčić i Ante Klarin

divider

Jelena Zubčić i Ante Klarin iz Zadra vjenčali su se u crkvi Bl. Alojzija Stepinca na Bilom Brigu. Vjenčao ih je don Mario Sikirić, a kumovi su im bili Damira Grbas i Filip Picić.

Lucija Matešić i Jakov Troskot

divider

Lucija Matešić i Jakov Troskot iz Zadra vjenčali su se u crkvi sv. Petra na Ploči. Vjenčao ih je fra Žarko Relota, akumovi su im bili Helena i Nikola Blažević.

Marta Ivković i Ivan Brala

divider

Marta Ivković iz Zadra i Ivan Brala iz Posedarja vjenčali su se u crkvi Uznesenja BDM na Belafuži. Vjenčao ih je fra Bojan Rizvan, a kumovi su im bili Anđela Čulina i Petar Tikvedžija.

 

Marina Parać i Ratko Rušev

divider

Marina Parać i Ratko Rušev iz Zadra vjenčali su se u crkvi Kraljice Mira na Stanovima. Vjenčao ih je don Marin Batur, a kumovi su im bili Danijela Pavlović i Roko Gospić.

Marija Stojaković i Marin Magaš

divider

Marija Stojaković iz Siska i Marin Magaš iz Zadra vjenčali su se u crkvi Bezgrešnog začeća BDM na Puntamici. Kumovi su im bili Dolores Topolko i Mario Zrilić.

 

Ana Milišić i Šime Baljak

divider

Ana Milišić iz Splita i Šime Baljak iz Malog Lošinja vjenčali su se u katedrali sv. Stošije u Zadru. Vjenčao ih je don Šime Zrilić, akumovi su im bili Dunja Matas i Marinko Perkov.

Dorna Eškinja i Marin Eškinja

divider

Dorna Eškinja iz Biograda i Marin Eškinja iz Sv. Filipa i Jakova vjenčali su se proteklog vikenda. Kumovi su im bili Ines Maksan i Niko Batur.

Stranice