ponedjeljak, 30. siječnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

1 C°

zapošljavanje žena

U Biogradu počinje provedba projekta "Zaželi" kojim će se zaposliti devet žena

Autor: Zadarski list

02.12.2022. 16:07
U Biogradu počinje provedba projekta

Foto: PixabayU petak, 09. prosinca 2022. godine održava se početna konferenciju projekta „Zaželi BnM“.


Gradu Biogradu na Moru kao prijavitelju na otvoreni trajni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ odobren je iznos od 444.860,00 kuna za projekt “Zaželi BnM”, kodnog broja: UP.02.1.1.16.0205 koji se financira iz Europskog socijalnog fonda. 


Obvezni partneri Grada Biograda na Moru na projektu “Zaželi BnM” su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar, odnosno ispostava Biograd na Moru i Centar za socijalnu skrb Biograd na Moru, dok su ostali partneri Udruga za promicanje skrbi o invalidnim, starim i nemoćnim osobama “Nada” i Općina Tkon. 
Projektom “Zaželi BnM” će se unaprijediti radni potencijal 9 teže zapošljivih žena koje će se zaposliti na razdoblje od 6 mjeseci, čime će postati konkurentnije na tržištu rada. Također, projektom će se doprinijeti socijalnom uključivanju 54 starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju na području Grada Biograda na Moru te na području Općine Tkon, na način da će im novozaposlene žene pružati potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima. 


Za dodatne upite možete se obratiti voditeljici projekta, Ivani Stamičar na broj mobitela 098/394782 ili putem e-pošte: [email protected]


Molimo Vas da na gore navedenu adresu e-pošte potvrdite svoj dolazak do četvrtka 08. prosinca 2022. godine.