Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Novi izazov

Cristiano Ronaldo predstavljen u Al Nassru: "U Europi sam sve osvojio, moj posao ondje je gotov"

Autor:

03.01.2023. 19:00
Cristiano Ronaldo predstavljen u Al Nassru:

Foto: Foto REUTERS

Sada mogu reći da su me tražili brojni klubovi u Europi. Imao sam puno ponuda iz Brazila, Australije, SAD-a, čak i iz Portugala. Sve sam odbio jer sam dao riječ Al-Nassru - priznao je Portugalac



RIJEKA Cristiano Ronaldo danas je i službeno predstavljen na stadionu Mrsool Park u Rijadu kao novi igrač Al Nassra, prvoligaša iz Saudijske Arabije.


Kao što je već poznato, Portugalac je uoči SP-a raskinuo ugovor s Manchester Unitedom te je brzo nakon ispadanja Portugala sa svjetske smotre dogovorio uvjete sa Saudijcima. Postao je i najplaćeniji nogometaš na svijetu, godišnja plaća će mu iznositi oko 200 milijuna eura, a potpisao je ugovor na dvije i pol godine.


”Osjećam se jako dobro. U Europi je moj posao gotov, sve sam osvojio. Igrao sam za najveće klubove. Ovo je za mene novi izazov da napravim nešto za nogomet u Aziji. Drago mi je da mi je Al-Nassr dao mogućnost da pomognem ne samo u razvoju nogometa već i da pomognem budućim generacijama. To je velik izazov, ali sam sretan zbog toga”, rekao je Ronaldo.




Novinare je zanimalo što misli o svojem ugovoru, odnosno rekordno visokoj plaći.


”Ja sam unikatan igrač. Oborio sam sve rekorde u Europi, a želim oboriti neke i ovdje. Ovaj ugovor je unikatan jer sam ja unikatan igrač, pa je to nešto sasvim normalno. Sada mogu reći da su me tražili brojni klubovi u Europi. Imao sam puno ponuda iz Brazila, Australije, SAD-a, čak i iz Portugala. Sve sam odbio jer sam dao riječ Al-Nassru.”