Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Iskusni branič

Domagoj Vida nakon stote utakmice za Hrvatsku komentirao nadolazeće Svjetsko prvenstvo: "Ne smijemo se vaditi na uvjete"

Autor:

17.11.2022. 08:16
Domagoj Vida nakon stote utakmice za Hrvatsku komentirao nadolazeće Svjetsko prvenstvo:

Foto: Foto REUTERS

Najdraže utakmice? Polufinale protiv Engleske, ali malo više četvrtfinale jer sam zabio iz igre i s bijele točke. Pred nama je novo Svjetsko prvenstvo, nadam se da će biti dobrih utakmica - rekao je Vida



Domagoju Vidi prijateljska je utakmica protiv Saudijske Arabije ujedno bila stota za Vatrene.


– Nije to mala stvar, presretan sam. Utakmica je bila kao prva. U svaku ulazim sa strašću, ljubavi i željom. Nisam mislio da će biti ovako. No naporno sam radio i trenirao. Trud se isplatio, ovo je nagrada za sve. Najdraže utakmice? Polufinale protiv Engleske, ali malo više četvrtfinale jer sam zabio iz igre i s bijele točke. Pred nama je novo Svjetsko prvenstvo, nadam se da će biti dobrih utakmica – rekao je Vida nakon utakmice za Novu TV.


Iskusni branič optimističan je uoči nove svjetske smotre i vjeruje da se može ponoviti veliki uspjeh.




– Kvalitetni smo, možda i bolji nego u Rusiji. Došli su željni i spremni mladi igrači. Ovaj miks može donijeti puno toga. Sada smo mlađi, ali nema tu velike razlike. Uvijek su nas krasili zajedništvo i ljubav prema domovini. Atmosfera je jako dobra, nadam se da će se isplatiti odmah u prvoj utakmici. Možemo napraviti velike stvari uz navijače – izjavio je Vida.


Hrvatska je Saudijce probila tek pogotkom Kramarića u 82. minuti.


– Isto nas čeka protiv Maroka. Ne smijemo se vaditi na teške uvjete. Bitno je što nije bilo ozljeda kako bismo svi bili spremni. Igrači će dati sve od sebe kako bi navijači i naš narod bili ponosni – naglasio je Vida.