Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

NBA liga

Royce O'Neal pogodio 0.7 sekundi prije kraja za pobjedu Netsa, poznato je kada se vraća Irving

Autor: Portal Novi list

18.11.2022. 08:19
Royce O'Neal pogodio 0.7 sekundi prije kraja za pobjedu Netsa, poznato je kada se vraća Irving

Foto: Kevin Durant/Foto REUTERS

Kevin Durant je s 35 poena vukao momčad iz Brooklyna u većem dijelu utakmice protiv Portlanda

PORTLAND Royce O’Neale je pospremio odbijanac od obruča u mrežicu 0.7 sekundi prije kraja i odveo Netse do pobjede u Portlandu.  S ta dva poena zaokružio je svoj “triple-double” učinak: 11 poena, 11 skokova i – 11 asistencija. Kevin Durant je međutim vukao momčad u najvećem dijelu susreta. Postigao je 35 poena uz osam skokova i tri asistencije i gotovo 60 posto šuta iz igre.




Damian Lillard je s 25 poena i 11 asistencija bio najbolji kod domaćina.


Inače, najavljen je povratak u sastav Kyrieja Irvinga. Trebao bi zaigrati u nedjelju kada će Netsi ugostiti Memphis. Posljednji susret Irving je odigrao 1. studenoga. Netsi su bez njega ostvarili četiri pobjede u sedam susreta.


De’Aaron Fox je odigrao još jednu zapaženu partiju. Postigao je 28 poena uz osam asistencija za pobjedu Kingsa na Spursima. Sacramentu je ovo peta pobjeda zaredom (osma u posljednjih deset utakmica nakon što su sezonu otvorili s četiri poraza). Posljednji put to su ostvarili prije dvije godine. Zanimljivo, i tada su petu pobjedu ostvarili protiv – Spursa.


Devin Vassell je s 29 poena bio najbolji strijelac momčad iz San Antonia koja je upisala i deveti poraz u posljednjih 10 susreta.


REZULTATI


Portland – Brooklyn 107:109




Sacramento – San Antonio 130:112


La Clippers – Detroit 96:91