Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Mercato

Marcelo Brozović osvanuo na naslovnici kultnog sportskog dnevnika, Intera ga je stavio na transfer listu...

Autor: Portal Novi list

28.01.2023. 08:03
Marcelo Brozović osvanuo na naslovnici kultnog sportskog dnevnika, Intera ga je stavio na transfer listu...

Foto: Marcelo Brozović/Foto REUTERS



Marcelo Brozović napušta Inter. Tako tvrdi Gazzetta dello Sport. Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije osvanuo je na naslovnici tog kultnog talijanskog dnevnika, koji bombastično najavljuje razlaz s Interom nakon osam godina i preko 300 odigranih utakmica.


“Unatoč tome je što je Brozović produžio ugovor s Interom do 2026. godine i što je igrač dobio podebljani ugovor temeljem kojega je postao jedan od najplaćenijih igrača Inter ga je stavio na transfer listu”, stoji u tekstu uz pojašnjenje kako su u klubu odlučili krenuti dalje bez hrvatskog nogometaša, koji je ionako u posljednje vrijeme često ozlijeđen, a osim toga nije u nekoj formi.


Povrh svega toga za njegova primanja treba izdvojiti puno novaca, a ovo je možda posljednji trenutak da Inter nešto zaradi od njegove prodaje.





U cijelu priču upleten je i Andrej Milutinović, srpski stručnjak, koji je nedavno pronašao posao u Milanu, a bio je osobni Brozovićev trener. U Interu nisu najsretniji s načinom oporavka hrvatskog reprezentativca od nedavne ozljede lista lijeve noge…


Za njega su navodno zainteresirani velikani poput Barcelone, Real Madrida, Chelseaja, te Juventusa. Katalonci i Milanezi su ne tako davno ozbiljno pregovarali oko zamjene Brozović – Kessie, no čini se da je izglednije da će otići u neki od klubova koji je spreman “istresti” 30 milijuna eura koliko u Interu očekuju na ime obeštećenja.