Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Božićni malonogometni turnir

Ludogorec Trabakul osvojio sve nagrade u Privlaci

Autor: Šime Ćurko

27.12.2022. 21:33
Ludogorec Trabakul osvojio sve nagrade u Privlaci


Peto izdanje malonogometnog turnira u Privlaci pripao je u potpunosti momčadi Ludogorec Trabakul. Osim što su odnijeli glavnu nagradu od tri tisuće kuna, njihovom igraču Ninu Vukoši, pripale su i dvije pojedinačne nagrade, za najboljeg igrača i strijelca turnira s 13 golova.


Zanimljivost ovog sportskog natjecanja (Cageball) što ga priređuje MNK Privlaka 2017, je igranje u kavezu sa po tri igrača u svakoj momladi, a »penali se izvode petom s više od polovice terena. Upravo su takvi penali odlučili ovogodišnjeg pobjednika.


Domaći sastav Beach bar Batela izgubio je naizgled dobivenu utakmicu. Ispustili su prednost od dva razlike, a gol za konačnih 4:4, u posljednjoj sekundi postigao je Renato Nović. Prilikom izvođenja penala petom, u trećoj seriji ostali su Roko Jurić za Batelu i Nino Vukoša za Ludogorec Trabakul.




Njih dvojica su raspucavali u čak šest pokušaja. Pobjednika je odlučio s(p)retniji Nino Vukoša, koji je tako svojoj momčadi donio slavlje nakon poraza u prošlogodišnjem finalu. Pehare, medalje i novčane nagrade uz Šimu Begonju iz Udruge Šijavoga dijelio je i Gašpar Begonja, načelnik Općine Privlaka.


Na turniru u »kavezu« i to pod šatorom, ove je godine sudjelovalo 17 sastava, a sve utakmice sudio je Krešo Zrilić.