Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Ostaje u Italiji

Prvi strijelac Napolija: "Ne zanimaju me ni Manchester United ni Chelsea, ali logično mi je da me prate"

Autor: Hina

22.02.2023. 20:44
Prvi strijelac Napolija:

Foto: Foto REUTERS

Prvo ime Napolija je spomenuti Nigerijac Osimhen za kojeg su se već ranije zainteresirali mnogi europski klubovi, a taj interes jača iz dana u dan. Prvi su u redu, navodno, Manchester United i Chelsea



NAPULJ U ovom trenutku uopće me ne zanimaju ni Manchester United ni Chelsea, rekao je 24-godišnji nigerijski nogometaš Victor Osimhen, prvi strijelac Napolija.


Vjerojatna glavna nogometna priča u Europi ove sezone je Napoli, sjajna momčad koja dominira talijanskom Serie A, a na sigurnom je putu i prema četvrtfinalu Lige prvaka nakon gostujuće 2-0 pobjede kod Eintrachta.


Prvo ime Napolija je spomenuti Nigerijac Osimhen za kojeg su se već ranije zainteresirali mnogi europski klubovi, a taj interes jača iz dana u dan. Prvi su u redu, navodno, Manchester United i Chelsea.




„Uistinu me jedino zanima Napoli i ništa drugo. Što će biti u budućnosti sa mnom i Napolijem vidjet ćemo i saznati na kraju sezone“, rekao je Osimhen koji ima valjani ugovor s talijanskim južnjacima do lipnja 2025. godine.


Osimhen je prvi strijelac Serie A s 18 golova, a u Napoli je došao 2020. godine iz francuskog Lillea. U nigerijskoj reprezentaciji je tijekom karijere skupio 22 nastupa te je postigao čak 15 pogodaka.


„Sasvim je normalno da najjači europski klubovi prate nogometaše koji su u formi, koji su pri vrhu pa mi je logično i da se mene prati. To mi ne stvara pritisak, to mi je jedino motivacija za dalje. Ali, ponavljam, fokus je jedino na Napoliju. Imamo puno toga za obaviti u klubu i na odličnom smo putu napraviti nešto veliko kroz ovu sezonu“, dodao je Osimhen.