Četvrtak, 30. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dvadeset i četvrto izdanje

Uskoro počinje Sajam vjenčanja: 200 izlagača, dobrotvorna akcija i kreativne radionice

Autor: Sandy Uran

03.02.2023. 08:30
Uskoro počinje Sajam vjenčanja: 200 izlagača, dobrotvorna akcija i kreativne radionice

Foto: Promo

Projekt okuplja mnoštvo izlagača - salone vjenčanica i dizajnera, zlatare, cvjećare i slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere...Jedan od najljepših dana u životu trebao bi biti onaj u kojem izričemo sudbonosno »da«. Svi žele zabljesnuti, a posebno mladenka, koja i jest prava zvijezda tog događaja.


Odabrati pravu vjenčanicu, frizuru, šminku, nije nimalo jednostavno. Stoga je najbolja priprema za ovu svečanu prigodu posjet Sajmu vjenčanja. Zagrepčani to imaju priliku učiniti već ovog vikenda, kad Sajam vjenčanja stiže u Arenu Zagreb s 200 izlagača.


Uz brojne predstavnike vjenčane industrije, Sajam vjenčanja otvara svoja vrata 24. godinu za redom, ali i nastavlja tradicionalnu, dobrotvornu akciju pomoći štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.
Ovaj će nacionalni projekt okupiti mnoštvo izlagača iz svijeta vjenčanja – salone vjenčanica i dizajnera, zlatare, cvjećare i slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.


Tu su potom zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti…


Kad je riječ o dobrotvornoj akciji za djecu s prirođenim srčanim bolestima, Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već je 5. godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi Veliko srce malom srcu.


Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima više od 10 tisuća djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500.


Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska.


Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima, koji se održava od 7.do 14. veljače, podržati djelovanje Udruge, kroz donatorsku tombolu za posjetitelje s bogatim fondom nagrada.


Iz press-materijala doznajemo i kako pripreme za veliki dan i odgovore na to koji su trendovi u vjenčanoj modi, kako cvijećem i slasticama začiniti dan iz snova, gdje savladati korake za prvi ples, koje je vjenčano prstenje u modi, možemo doznati upravo na Sajmu vjenčanja koji se održava ovog vikenda.


Uz to, budući mladenci moći će uživati i u atraktivnim sajamskim pogodnostima i popustima za uštedu prilikom organiziranja dana iz snova. Radno vrijeme je danas od 14 do 20, sutra od 10 do 20 i u nedjelju od 10 do 19.