zadarska bolnica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Rujan 29, 2017 11:11

Crveni nosovi, točnije klaunovidoktori jučer su uveselili dan mališanima i osoblju Odjela pedijatrije zadarske Bolnice, ali i ostaloj djeci koju su susreli u zadarskoj Općoj bolnici.

Pod umjetničkim imenima doktor Nađimir Dobrić i dr. Cmok, više od godinu dana posjećuju mališane po hrvatskim bolnicama kako bi ih makar malo razveselili te im uljepšali i olakšali boravak u bolnici, a zauzvrat dobili najljepši poklon - dječji osmijeh.

Četvrtak, Rujan 28, 2017 08:35

Jučer se i Zadar našao na popisu na kojem je još 26 hrvatskih gradova u kojima je počela molitva pred mjesnim bolnicama. Svaki dan od 9 do 12 sati, sve do 5. studenoga, ispred pomoćnog ulaza u zadarsku Opću bolnicu molit će se za zaustavljanje abortusa, odnosno zaštitu svakog života od njegovog začeća do prirodne smrti. "Ljudska prava kreću kada ljudski život započinje" piše na jednom od plakata postavljenih na ogradi bolnice.